Seni buradan yollayanlara inat‚ madem 2. şans verilebiliyor bu kulupte ‚geri getirin bu adamı...
Zico bir gün Chelsea maçı öncesinde soyunma odasına geldi ve futbolculara dönerek‚ ´5 maç kaldı´ dedi. Herkes şok olmuştu. Kast ettiği Şampiyonlar Ligi´ne 5 maçın kaldığıydı´´
Renkdaş bugünkü maçta teknik direktörlük çok fazla birşey olmadı. 10 tane pozisyonda harcanmaz ki?? Bende Daumdan nefret ederim, ama Zicoda FB TD olamaz. Brezilyalılarla çok çok iyi bir hava yakalmıştık, çokda iyi oynuyorduk ancak maç seçiyordu futbolcular.Oda Alexe dokunulmazlık verdi,kötü oynadığı sahada maç izlediğ günlerde bile.
Kötü oynayanı kim olursa olsun çıkaran,hatta forma vermeyen bir TD istiyorum ben. Hiç kimse dokunulmaz olmamalı. Messi dahi olsa kötü oynadığı maçta çıkaramaya yüreği olmalı TD ün. Kaldıki bizde Alex bile dokunulmaz!!!
zicodada fitil oluoduk az demedik onada
turkiye liginde bisey yapmadık zico varken
ufkunuzu genişletin ne zicosu gidenden hayır gelmezz
quote:
Orijinalden alıntı: ferfecir06
Renkdaş bugünkü maçta teknik direktörlük çok fazla birşey olmadı. 10 tane pozisyonda harcanmaz ki?? Bende Daumdan nefret ederim, ama Zicoda FB TD olamaz. Brezilyalılarla çok çok iyi bir hava yakalmıştık, çokda iyi oynuyorduk ancak maç seçiyordu futbolcular.Oda Alexe dokunulmazlık verdi,kötü oynadığı sahada maç izlediğ günlerde bile.
Kötü oynayanı kim olursa olsun çıkaran,hatta forma vermeyen bir TD istiyorum ben. Hiç kimse dokunulmaz olmamalı. Messi dahi olsa kötü oynadığı maçta çıkaramaya yüreği olmalı TD ün. Kaldıki bizde Alex bile dokunulmaz!!!
konu bugun kü maç değil zaten lig 34 maç fenerbahçe takımı 20-25 maçı forse edemiyorsa bıraksınlar bu işi konu hedef konu motivasyon 10 haftadır oynanan topa mucadeleye lafım yok ama daumun 3. olmayı basarı sayan rijkaard ve 10 defansla derbiye cıkan denizliden farkı yok gözümde... aynı alexin aynı deividin,semihin zicoyla versiyonlarına bakın bir de şimdi ki dedeyi saymıyorum bile madem kadron bu madem ekolün bu olacak başında da zico olacak haa bu saatten sonra bu takımı ancak magath paklar kamçıyla çıkacak idmana bak neler oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: VectrAirliness
quote:
Orijinalden alıntı: ferfecir06
konu bugun kü maç değil zaten lig 34 maç fenerbahçe takımı 20-25 maçı forse edemiyorsa bıraksınlar bu işi konu hedef konu motivasyon 10 haftadır oynanan topa mucadeleye lafım yok ama daumun 3. olmayı basarı sayan rijkaard ve 10 defansla derbiye cıkan denizliden farkı yok gözümde... aynı alexin aynı deividin,semihin zicoyla versiyonlarına bakın bir de şimdi ki dedeyi saymıyorum bile madem kadron bu madem ekolün bu olacak başında da zico olacak haa bu saatten sonra bu takımı ancak magath paklar kamçıyla çıkacak idmana bak neler oluyor
Bu sezon ilk devredeki K.Paşa maçını hatırla. 9-1 belkide 10-1 yenebilirlerdi bizi. O gün 40 kişilik kahvede ettiğim küfürler, bağırmalarım yüzünden kavga etmiştim kendi taraftarlarımla. Bizde stresliyiz ama bağırma diyorlardı. Nasıl bağırmayayım sahada 11 tane ruhsuz var ve TD bunu izliyor sadece. Her takımın kötü günü olur,futbolcunun kötü günü olur ama kenarda salak bir TD müdahale etmeyi bilmeyen bir TD olamaz. Malasef Türkiyede böyle oluyor TD müdahale edmiyor, dokunulmazlık alıyor futbolcular. Biliyorlar PATRON un TD olmadığını,başkan ve yönetim kurulunun olduğunu.
İşte bize PATRON benim diyecek bir TD lazım.Forma verirken adaletli davranacak, değişiklikleri performansa göre yapacak. Brezilyalı çok fazla ne düşünüyorsunuz sorusuna Daum, çok iyi onların 11 tanesi Dünya şampiyonu alıyor diye cevaplamıştı.Gerçekten haklı aslında.Ama bizdeki Brezilyalılar Avrupa da oynamamış, milli takımlarında olmayan futbolcular.Zico bunlarla harika diyalog kurmuştu, Devid muhteşemdi,Edu iyiydi, Alex koşuyordu ara sıra top kapıyordu.
Dediğin gibi renkdaş, önce ekolünü belirleyeceksin sonra ona göre seçeceksin TD ünü ve en son futbolcu seçimlerini TD ile yapacaksın. Van Gaal Bayern Münihde kötü gidişatın olduğu dönemlerde bir maç sonrası, uçakdaki yerinde oturan Başkanı görünce aynen şunu demiş. Kalkarmısın orası benim yerim, Başkanda hiçbirşy demeden kalkmış ve sen takımı iyi yönet demiş. İşte böyle TD lazım Türkiye ligine. Başkana yalakalık yapan,taraftara yalakalık yapan en öenmlisi futbolcuya yalakalık yapan TD olmamalı!!!
zico'nun en büyük artısı takımda bir sevgi ortamı yaratmasıydı futbolcular onu gerçekten seviyordu,onun için mücadele ediyorlardı.Daum gibi soğuk bi hoca değildi zico.Brezilyalıların yoğunluğu da etkili olmuştu tabi onun zamanında.
ve zico bana hayatımdaki en güzel en estetik futbolu oynayan fenerbahçeyi izlettirdi.Bu yüzden yeri ayrıdır.