Şimdi Ara

Kalan 60 gün lys matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüksek netler yapma peşinde değilim ama hiç ders çalışmıyorum ve bu beni rahatsız ediyor.İstediğim bölüm mf3 ten aldığı için okulda biyoloji çalışıyorum evde de matematik ve diğer derslere bakacağım nerden nasıl baslamaliyim sürekli bunu düşünüyorum ve zaman gittikçe daraliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Baslamassan bitiremessin

• kac net yapmayı dusunuyorsun
  • 20-25 yapmayı düşünüyorum ama bu çalışma ile çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 58daging

20-25 yapmayı düşünüyorum ama bu çalışma ile çok zor.

bende durgunlastım buaralar dunden berı ara vermıstım bırazdan saldırıya baslıycam
  • Gunde 1 saat çalışsan 1 aya turev integral limit haric biter 1 sbde bitirirsin kalan bir aydada turev integral limit baksan biraz 30 u görürsün

• Temelin yoksa basit bir kitapla başla, günde 2 saat çalışma ve bol denemeyle bence 30 üstü görürsün. Hemen moralini bozma illa bi günde 10 saat çalışacak değilsin, 1 saatle başla gerekirse günde 20 soruyla başla ama her gün çalış. 20-25 soruya -zaten ygs konularından da yapacağın sorular vardır- çok rahat ulaşırsın bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrUnLucky

Gunde 1 saat çalışsan 1 aya turev integral limit haric biter 1 sbde bitirirsin kalan bir aydada turev integral limit baksan biraz 30 u görürsün

Hocam bu hangi galakside 1 saat ? 1 Ayda bir soru bankası limit türev integral hariç çözen varsa bence hiç uğraşmasın direk oxford.
  • Zaman fazlasıyla yeter. Ben kpss ye hazırlanıyorum. 22 mayısta. O zamana kadar kpss ile geometri mat 1 genel soru tekrarı mat 2 konu ve biyoloji ygs lys bitirecek son bir aya da fizik ve kimya. Ayrıca kpss ye kadar fizik ve kimyanın sozellerini de bitirecem. Dediğim o ki zaman 2 ay deyip geçmeyin daha çok var emin olun yeterlidir. Günlük 14 saat calisma programim var. Yap güzel bu program başla derhal.

• gelarusan G kullanıcısına yanıt
    Hocam onerdiginiz bir kitap varmı birde hangi konudan başlayalım.

• Suan masamda guvender fasikül konu anlatımı var çok güzel almış ama bi alternatif daha var fen simetri fasikül konu anlatımı otur çalış. Ben öyle 1 saat le başka falan demeyecem otur güzelce çalış nasıl baslarsan öyle gider. Şimdi şunu söyleyeyim benim ayriyeten soru çözmeye zamanın yok fen derslerine de bakacam diyorsan fen simetri çalış çünkü bol cozumlu soru ve bol test var konuyu iyi kavramak icin sorular yetrli şimdilik. Ayriyeten s.b na gerek yok. Ve her çeşit soruyu barındırıyor.

• Fizik kimya falan bakacakmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Anton Maupassant

quote:

Gunde 1 saat çalışsan 1 aya turev integral limit haric biter 1 sbde bitirirsin kalan bir aydada turev integral limit baksan biraz 30 u görürsün

Hocam bu hangi galakside 1 saat ? 1 Ayda bir soru bankası limit türev integral hariç çözen varsa bence hiç uğraşmasın direk oxford.

Sen bir ayda limit turev integral haric bir sb yi bitiremiyorsan seni köşe başındaki serserilerin yanına alalım.1 ay be 1 ay

• Konu ayrımı yok fen simetri baştan başla git zamanın bol iyi çalış.

• quote:

quote:

quote:

Sen bir ayda limit turev integral haric bir sb yi bitiremiyorsan seni köşe başındaki serserilerin yanına alalım.1 ay be 1 ay

günde 1 saatle konu + sb nasıl bitecek.

• 58daging 5 kullanıcısına yanıt
    Yani temelinize bağlı, konularda şöyle böyle haberim var diyorsan fen bilimleri al baştan başla. Önce polinom- ikinci dereceden denklem-eşitsizlik-parabolü bitir bir haftada, bir kitaptan çöz bu konuları. Sonra bir haftanı trigonometriye ayır fasikül çözebilirsin apotemi iyidir, onu da bir soru bankasından bitir. Diğer konuları da aynı şekilde ayırıp bitir, türev-integrallere ihtiyacın olacağını zannetmiyorum 25 net için ama türev kurallarını falan öğrenirsen kolay soruları yaparsın.

• quote:

quote:

Sözel-Tm ise bitiremezsin dostum fakat sayılsan biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Sancar

quote:

quote:

Sözel-Tm ise bitiremezsin dostum fakat sayılsan biter

Ben TM yim katmamışım onu işe tamamdır.
  • funyboyy F kullanıcısına yanıt
    Diğer derslerden de en az 10 net yapmam lazım 367 binden 120 bine ham olarak mf3 yapmam lazım sizce yapabilir miyim ?
    Karekök ten limit 0 türev 0 olan kitaplar nasıldır ?

• 58daging 5 kullanıcısına yanıt
    karekök limit 0 kullandım, önceden simetriden limite bakmıştım biraz ondan aşırı kolay geldi hızlı bitiririm zaman kaybı olmaz dersen 1 günde bitirirsen üstüne simetri limitle cila çekersen ortalamanın üstünde bir limit bilgin olur fakat yine de zor sorular için yeterli olacağını sanmıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.