5

Yüzbaşı
27 Ocak 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 62 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar iyi forumlar. Uzun yıllardır kullandığım 1.4 2001 model Renault Clio aracımda rölanti dalgalanması sorunu var. İnternete ve forumda aramama rağmen çözüm bulamadım. Sanayideki 4-5 usta da çözüm bulamadı. Bir tanesi yapmaya uğraştı sorun bir süre olmadı, şimdi tekrar devam ediyor. Bu sorun kronik diyorlar ancak çözüm için kimse net birşey söylemiyor. Gaz kelebeğinin yenisi ile değişmesi lazım diyorlar fakat garanti vermiyorlar. Sorun duzelmezse gaz kelebeğinin iadesi de olmuyor dediler. Araç kendi kafasına göre gaz veriyor. Bazen hiç yapmıyor bazen ise sürekli yapıyor. Sorunun videosunu ekliyorum. Daha önce başına gelen yada çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi forumlar.

Video linki ( )

Arkadaşlar iyi forumlar. Uzun yıllardır kullandığım 1.4 2001 model Renault Clio aracımda rölanti dalgalanması sorunu var. İnternete ve forumda aramama rağmen çözüm bulamadım. Sanayideki 4-5 usta da çözüm bulamadı. Bir tanesi yapmaya uğraştı sorun bir süre olmadı, şimdi tekrar devam ediyor. Bu sorun kronik diyorlar ancak çözüm için kimse net birşey söylemiyor. Gaz kelebeğinin yenisi ile değişmesi lazım diyorlar fakat garanti vermiyorlar. Sorun duzelmezse gaz kelebeğinin iadesi de olmuyor dediler. Araç kendi kafasına göre gaz veriyor. Bazen hiç yapmıyor bazen ise sürekli yapıyor. Sorunun videosunu ekliyorum. Daha önce başına gelen yada çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

İyi forumlar.

Video linki ( )

Arkadaşlar iyi forumlar.
2001 model 1.4 k7j 8v motoru bulan Renoult Clio aracımda BRC sıralı LPG sitemi mevcut.
Aracım 4-5 ay önce LPG de çalışırken stop etmeye, yolda giderken silkeleme ve tekleme yapmaya başladı. Sanayi de LPG işi ile uğraşan tüm ustalara gittim ancak benim sistemin eski olduğunu ve ellerinde yazılımı olmadığını söylediler. Aracım benzinde sorunsuz çalışıyor. Gaza geçtiği zaman bazen 100 km sıkıntı olmadan gidiyor bazen ise tekliyor ve stop ediyor. Ustalar enjektörlere falan baktı bir sorun tespit edemedi ellerinde yazılım olmadığı için de net birşey söylemediler. Önerdikleri çözüm ise LPG sistemi eski olduğu için komple sistemi değiştirmek. Kış geldiği için aracı pek kullanıyorum. Kullandığım zamanlarda da sıkıntı çıkar ise benzin ile devam ediyorum.
Aracı değiştirme düşüncem de var bu yüzden sistemi komple değiştirmeden daha az miktarda para ödeyerek çözüm bulmak istiyorum. Soruna çözüm bulamaz isem yaza doğru sistemi baştan yaptırıp aracı kullanmaya devam edeceğim.
Daha önce başına böyle bir olay gelen veya bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni de bilgilendirir ise memnun olurum.
https://twitter.com/Haberturk/status/1131083357998256128?s=20

Milli savunma bakanı hulusi akar, yeni askerlik sisteminin ramazan bayramı'ndan önce yasalaşacağını söyledi. akar, yeni sistemin detaylarını anlatırken, tsk'ya er olarak giren bir türk gencinin şartları yerine getirmesi durumunda generalliğe kadar yükselebileceğini söyledi.

Kaynak:https://m.haberturk.com/bakan-hulusi-akar-mujdeyi-verdi-yeni-askerlik-sistemi-bayramdan-once-yasalasiyor-2471536-amp?__twitter_impression=true
Arkadaşlar 2 yıl önce aracın üstüne kuş pislemişti sildim ama gittikçe daha da kötü oluyor. Nasıl bir çözüm uygulanabilir ?
Arkadaşlar forum da bulamadım.Bizim arabada yolda giderken hız göstergesi kendi kendine bir çalışıyor bir 0 ı gösteriyor bu sorunun nedeni ne olabilir.Sanayi de elektrikçilere sordum sadece bir tanesi ben yaparım dedi.Sorun.ney diye sorunca açınca görürüz dedi nekadara yapıyorsun diyince 100 tl dedi.Ben de adamın sorunu bilmeden yaparım deyince 100 tl vermek istemedim sizce sorun ne olabilir.Daha önce bu sorunu yaşayan oldumu ?
Sorun sadece hız göstergesinde var gösterge panelinde ki diğer herşey çalışıyor.
Konuyu buraya açmam doğru mu bilmiyorum ama size sormak görüşlerinizi almak istedim.
Olurda lys 'den istedigimi yapamaz isem ygs1 den alan bilgisayar öğretmenliği bölümü okunur mu ?
Okusam atanır mıyım maaşları nedir ?
Bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşır ise sevinirim.
Merhaba arkadaşlar birçok kişi bu sekilde konu açmış neredeyse hepsini okudum ama net bir çözüm olmadığından mi anlamadım herkes farklı birsey söylemiş.
Öncelikle kiracıyım faturam 400 küsür gelmesine rağmen evde üşüyorum mutfaktaki petek dahil altları soğuk kombi nin dereceaini arttirinca uste dokunamiyorum ama altlar hala buz gibi oluyor.Sebebi ne olabilir ?Benim yapabileceğim bir şey varmı ?Bu sorunu nasıl cözebiliriz ?
Merhaba arkadaşlar daha once r125 için 1-2 konu acmistim ama hem maddi olarak hemde ilk motor olarak tercih edemiyorum.
Size sormak istediğim bazı sorular var.
Bu hafta ehliyet için direksiyon eğitimini alacağım.Ilk motor icin ybr tercih etmelimiyim?
Yazin kendim çalışıp alacağım icin zarar etmek istemiyorum yani motoru kullanıp (kaza falan yapmazsak) aynı fiyata satabilirmiyim ?
2. elde hangi renk ybr almalıyım ve Tokat'ın ilçesindeyim ne kadar para vermeliyim ? Tekrar satmak istediğimde satabilirmiyim nekadar zarar ederim ? Motordan pek anlayan biri değilim bunun için 0 motor tercih etmelimiyim (0da nekar zarar ederim )dediğim gibi ilk motorum olacağı icin satacagim ve süpersport a gecmek istiyorum.
Bana uygun fiyatlı tam koruma sağlayacak ekiptman da önerirmisiniz arada sehir disinda da kullanacağım seyler ? Lise son öğrencisiyim üniversiteyi kazanirsam yazın çalışıp alacağım sizce buna degermi ?
Arkadaşlar düşük bütçeli arac içi kamera onerebilirmisiniz ? Düşük fiyata cok yüksek performans beklemiyorum ama bir kaza yapsak bunu kanitlayabilmek için görüntü kalitesi ve ses kaydı biraz iyi olsun.
Gopro alacak bütçem yok :) fiyat uygun şeyler önerirsiniz 2 tane almayı düşünüyorum.
Şimdi den teşekkürler.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 621
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 11.978 (Bu ay: 389)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 267 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.