arkadaşlar ses sistemi alıcaktım bugün eminönü doğubanka fiyat bilgisi için uğradım bi dükkana girdim next ye 2022b amfiyi sordum(nadir yer satıyor kullanmıştım daha önceden sağlamdı) arkadaşlar aramızda geçen dialogta next marka amfi sordum satıcı yok dedi bende uygun fiyatlı sağlam bişi önerebilirmisin abi dedim bana kajiwa marka bi amfi gösterdi
ÇIKIŞ GÜCÜ: 1000 W NOMINAL ÇIKIŞ: 80 W x 4 4 ohm 120 W x 4 2 ohm 200 W X 2 ohm 4 KANAL AYARLANABİLİR GİRİŞ HASSASİYETİ KISA DEVRE KORUMA MOSFET ÇIKIŞ FAN SOĞUTMA UZAKTAN BAS KONTROL BAS: 45 Hz- 0–18 Db 365 X 270 X 66
180ytl dedi(peşin bişielr yaparzı dedi:) ben ürünün performansını sordum 2 tane jbl gt-4 30cm bass ile 1 çift 6*9 yollu 500wattlık hoparlörü kaldırır dedi
bende daha güçlü bişi varmı dedim bana kajiwa 2000 wattlık bi amfi önerdi 2 bass+2 çift (yani 4 tane oval)kolon kalırır dedi fiyatına 200ytl dedi
arkadaşlar sorum şu kajiwa ilk defa duyduğum marka ve haftaya duruma göre gidip alıcam şimdi next marka amfi yimi alsam yoksa bu kajiwayımı alsam?? next amfi özellikleri