Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (74. sayfa)

-
-
Geldi mi ürün ne oldu??ben ürünü aldım ama başka şehirde montaj olacak,söyleyeceğim montaj yaptırana en az 10-15 dakika vakumlama yaptırsın diye yapmazsa gondermesin diye,3 dakika vakumlama mi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hâlâ yolda bekliyorum...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
klima alış sürecimi paylaşayım dedim.
12 Haziran'da HB'dan 24.400TL'ye Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter klima aldım. 16 Haziran 'da sorunsuz teslim edildi. 17 Haziran'da kurulum için servis talep ettim ve 18 Haziran'da gelip kurdular.
Kargolama kurulumu her şey gayet hızlı ve sorunsuz oldu.
Şimdiden sorulacak sorulara cevapları yazayım.
Servisi gayet temiz iyi niyetli iş çıkardı. Gerek montajı, gerek vakumlaması, montaj sonrası testleri, ürün kullanımı, kumanda vs gibi tüm detayı anlattılar.
Klasik elektrik olayına girmediler. Elektrikçi çağırdım. Sigortası kendisine ait olmak üzere 500TL ye yarım satte halledip gitti.
Klimaya gelecek olursak; işini gayet iyi yapıyor. 5 dk da fazlasıyla soğutuyor. Ben cadde kenarında oturan biriyim. Yol gürültüsü olduğu için maksimumda açsam dahi sesini duymuyorum. 23 derecede orta fanda sesini duymak imkansız. Ürün şık wifi bağlantısı kolay. Uygulaması gayet iyi. Hiç mi sıkıntısı yok derseniz bence kumandası. Ürüne göre kumandası maalesef basit kalmış. Basitlikten kastım algılama sıkıntısı var ama bunu zaten biliyordum bi çok videoda bahseden olmuştu. Onun dışında çok çok çok memnunum ve umarım uzun yıllar sorunsuz kullanırım.
-
Almayı düşünen varsa HB'de indirim var kolay kolay gelmiyor bu fiyatlara değerlendirin derim.
-
Hayırlı olsun. Bende wattmetre ile elektirik sarfiyatını test etmeyi düşünüyorum, bakalım bugün yarın atarım buraya.
Tüyo vermek isteyen olursa yazsın buraya orana göre yaparız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Klima midea üretimi diye görmüştüm,teyir edebilecek varmı?benide dün servisten aradilar kurulum için geleceğiz dedilerdedim ürün gelmedi daha üstelik ürün başka şehire goturecegim orada kurulum yapılacak dedim,yalnız bu durum hoşuma getti,satın aldıktan sonra ki bu süreç çok iyi
Burda birçok kişi bende dahil midea üretimi olduğu için aldık. Yine aynı klimayı başka markalar model ismi farklı olarak satıyorlar.
Boruyu tam köşeden neden cikartmadilar da bi kariş boşluk birakmişlar.?
Diğer telefondan QR okuttum ama hiç birşey açmadı hocam. Diğer telefondan da üye olmak mi gerekiyor?
Arkadaşlar dün 12lik kaira klimam kuruldu fakat akşamdan beri çar çut genleşme sesleri geliyor halen daha devam ediyor plastikten gelen sesler ara ara. Bu ne zaman düzelir acaba beklemelimiyiz yoksa bir sorun olabilir mi?
Tam arkasında gider borusu var hocam. Bırakabileceği maks buydu. Yoksa onlarda bende sıfır geçmesini istedik ama mecbur.
Telefonun kamerası da güzelmiş. Renkleri film tadında dağıtıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir seneyi geçti alalı arada benden de geliyor, takma kafana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 21 Haziran 2025; 12:12:6 >
Klimayı kapatınca klimanın flap kapağı tam kapanmıyor. Çok hafif bir boşluk oluyor. Siz de de öyle mi? Zamanla düzelen bişey mi bu?
klima açıkken elinizle manuel yukarı itin daha sonra klimayı kapatın. tekrar açtığınızda flap düzelmiş olur. Muhtemelen açıkkken elle müdahele olduğu için kendini yukarda sanıyor.
-
Klima dün takıldı farketmedim çok az açık kalıyor. Dediğinizi yaptım ama değişen birşey olmadı
Şalteri kapat aç düzelir. Şalter yoksa ana şalteri kapat.
Aynen şalteri kapadım uzun süre bekledim düzeldi. Teşekkürler. Bu klima 1 saat son ayarda en sıcak günde tahmini ne kadar elektrik yakar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X