Yok hocam gördügüm kadarı ile mevzu, klima kumandası kabına tam olarak oturmadıgı için, kumandayı kabından cıkartmak istedigimizde tutucu vidaları tam sıkılı ve kabın vida yuvalarında bir vida cıkıntısı olmamasına ragmen, pil kapagı kumanda tutucusunun üst tarafına değerek kumandadan ayrılıp yere düşüyor. Bu bahsettigim durum her 3 denemeden birinde başımıza geliyor. |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (73. sayfa)

-
-
midea xtreme Kaira DTXR35E
Arasında kaldım ama midea 30k montaj dahil değil 37k yakın gelir diye düşünüyorum montaj ücreti 7k diye duydum Kaira DTXR35E elektrik tüketimi nasıl acaba midea xtreme göre
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar. İzmir sıcaklarının başlamasıyla birlikte klima arayışına girip 7-8 m2'lik odama HB üzerinden 9000 BTU'luk modelini aldım. Fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum sanırım piyasada F/P olarak en alınabilir ürün şu anda Kaira. Elektrik tüketimi olarak da bir hayli az bir tüketimi olduğunu gördüm. Airfel modelden tek farkı kendini temizleme durumu. Tam olarak nasıl temizliyor bir fikrim yok ama belki de kaira da temizliyordur bilemiyorum.
Airfel broşüründen Kaira Broşüründen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Policeman -- 8 Haziran 2025; 14:16:50 >
-
kışın ısıtmada kullanacaksanız midea öneririm. ama ısıtmada kullanmayacaksanız kaira üzmez kesinlikle. eco modda aynı yakıyorlar soğutmada.
-
18 btu alinir mi.? Eksileri varmi rahatsiz eden bi kronik arizasi .? Sogutma için arayişa girdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu klima iyi mi kullananlar memnun mu acaba? Bosh mu alsak acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Menmunum 1 yıldır kullanıyorum . Sessiz ekonomik ilk alım maliyeti diğer markalara göre ucuz WİFİ avantajı var. Tavsiye ederim. DAİKİN kalitesi var
-
-
Anlık bilgi gireyim. 18 Haziran Çarşamba gözüken teslim bugün (16 Haziran) 11.00 civarı yapıldı. Sorunsuz teslim edildi. Kurulum için servis kaydı açtım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamparks -- 16 Haziran 2025; 13:4:3 > -
Ugurla arasinda gidip geliyorum
Merhabalar, ben de klima alma arefesindeyim ancak kararsız kaldım. Kararsız kalmamdaki en büyük etken 18.000 btu Kaira modelinin katalog verilerinde "Soğutma Güç Girişinin 560-2050w" aralığında gözüküyor olması. Yani minimum 560w çektiği şeklinde gözüküyor. Ölçüm şansınız oldu mu acaba, kullanıma göre elbette değişir ancak ölçme imkanınız oldu ise en ekonomik koşullarda minimum kaç wattları görmekte cihaz? Bildiğim kadarıyla "Airfel LTXM50N A++ 18000" ile aynı donanıma sahip cihaz, tek farkları KAİRA'da Wi-Fi olması. Ancak Airfel'in güç değerleri 140w-2300w arasında.
Minimumda imkanı yok 140 watt çekmesine 24000'lik klimanın,12000 BTU klimalar 300-350 watt minimum değere sahiptir zaten.
Dün 12000'lik olanı sipariş verdim,teslim 26 Haziran gösteriyor,oha denir buna böyle uzun teslim tarihi olmaz.
Klimayı inceledim biraz ama üretici midea olarak gördüm ve tereddüt etmeden aldım direkt
9'luk Kaira'nın elektriğini duvar prizinden alsak olur mu? Buattan çekersek kablo kirliliği çok fazla görünecek. Priz klimanın altında yerde var. Prize masaüstü bilgisayar bağlı sadece.
hocam alırken teslim tarihi belirtiyorlar baksaydınız çeşke. Ben 12 Haziran da aldım 18 Haziran teslim dediler 16 sında teslim ettiler bugün kuruluma gelecekler. Her şey çok hızlı ilerliyor.
-
Vakum olayını ihamal etmeyin, kitapcığında bile en az 15 dakika vakum yapılmalı yazıyor klimanın.
Teşekkürler hocam. Aklımdaydı ve ben hiç bir şey demeden yarım saat vakum yapıldı.
-
Sordum bugün çıkacak güya mesaj geldi yarın elimde olmalı normalde ama bakacağız bir arkadasda vakumlamayi unutma demiş yok zaten vakumlama yapmadan gidemez ki
Biraz önce kargo teslim etti servis aradım vakum 3 5 dk sürüyor dediler ?
3-5 dk vakum yapıyorlar
15 dk yapmıyorlar haber geldi.
Benim klima da yolda bakalım nasıl yapacaklar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X