Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.882
Cevap
94
Favori
149.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaira 12000 BTU klima için self clean ve follow me çalışırabilen kumanda arayışındayım. Bu iki özelliği kullandığınız kumanda modeli nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisten arayıp doğrulama kodu falan istediler mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • radyoloji21 R kullanıcısına yanıt
    Az evel 2.el klima satan bir yerde follow me özelliği olan rengi ruhsarı kaymış 2.el midea kumandaya 1250tl fiyat çektiler, Fiyatı duyunca self clean tuşu da varmı ona bakamadım malesef 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12 binlikte dış ve iç ünitede Gaz akış sesi çok duyuluyor sizde de durum bu şekilde mi ?

• Hilas28 kullanıcısına yanıt

https://www.hepsiburada.com/tayfun-kaira-dtxr35ev1b-ile-uyumlu-inverter-klima-kumandasi-p-HBCV000076RED0?magaza=TAYFUN%2016

Şöyle bi kumanda buldum ama satıcı follow me ve self clean tuşlarının çalışıp çalışmadığını bilmediğini söyledi. Başka bişey bulamazsam bunu alıp denerim artık. 2. el kumandaya o para verilmez bence.

Bu linkini attığının follow özelliği varmı bende bilmiyorum.

Bunun var görünüyor. Yine 2. ele kaldık gibi.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-elektrikli-ev-aletleri-isitma-sogutma-havalandirma-midea-klima-kumandasi-rg70c-bgef-1247573808/detay

burda incelemesi var.

Kaira DTXR Serisi Klima KullanıcılarıAdem Helvaciyoutube
    Soru Cevap Uygulamasına Dahil Olabilmek İçin Katıl Özelliğine Dahil Olunuz. https://www.youtube.com/channel/UCqkRBGG8n8toqYhHhM-Wt7g/join Genelde ısıtma ve soğutmaya odaklandığımız bu ürünlerde aslında KONFRO adı altında mühendislik anlamında düşünülmüş ince detaylar var kullanmadığımız. Neden Kullanmıyoruz? Mesela Bu Midea Prime klimada Hava Tazeleme olarak sunulmuş bir hizmet var, Olefini de kullandığım özelliği Midea da neden kullanmıyorum? Benim de dikkatimi çekmiyor, sizler de çok zaman pek üstünde durmuyorsunuz ancak GEAR - EKO(Eco) - Tazele - Follew me veya Hisset - Uyku modu - Nem alma vs yahu dünya para verip satın aldığınız bu ürünlerde sizler için eklenmiş bu özellikleri de kullanmasına dostlar :) Daha doğrusu ''Kullansak ya'' diyeyim :)))) Midea Prime modelinde anlattığım bu özelliklerin üzerinde yakın zamanda sahada görmeye başlayacağımız Xtreamsaver ve All Easy Pro modellerinde de yine anlatıp üstünde duracağım. Madem bu özellik var, kullanalım kardeşim o kadar para vermişsiniz :)
    https://www.youtube.com/watch?v=FCNWgxFE3Tk

• 2. el Adem Helvacının incelediği kumandada, follow me ile self clean özelliği var. tek sıkıntı midea üretimi kaira da kumanda çalıkşacak mı.

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

Sizin attığınız linkteki kumanda da o özellikler çalışacak gibi, diyer kumandanın seri no yu yazınca o çıkıyor. tahminim revize edilmiş basitleştirilimiş hali.

Aynı satıcıdan ben aldım, çalışmıyor kumadanın içinde termistör yok malesef

• Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgi için

Rica ederim hocam, bulursanız çalışan beni de haberdar edin lütfen.

• Tek tuşla iki farklı kontrol var yeni fark ettim 😑

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

Bende bugün kumandayı kurcalarken fark ettim, direct tarafını :)

• Kaira kendini kaç watt'a kadar kısıyor ölçüm yapan oldu mu hiç odayı fazla soğuttuğu şikayetleri var da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan klimayi kac derece, hangi mod ve hangi fan ayarinda kullaniyorsunuz. En mantiklisi hangisi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.McManaman kullanıcısına yanıt

Soğutma Modu / 27 Derece / En Yüksek Fan Hızı / Fan Kanatları en aşağı konumda. Arada fazla soğutttuğunu düşünüyorum evet ama benim odam 21 metrekare 12k btu için küçük kalıyor ve dur kalk yapıyor saate 1 kez filan. Bende tüm kapıları açık kullanıyorum ve evi nispeten soğutmasını sağlıyorum. Bu haliyle memnunum rahatım.

• Bugün servis kuruiuma geldi, ne olduğunu bilmediğim kutudan çıkan bazı parçaları çantaya attı, deldiği delikten de boruları ittirirken borunun bazı yerlerindeki straforları da yırttı.Usb paketin içinden çıktı onu da takmadı. Bu köpük için tekrar servisi çağırmak gerekir mi?

• skyline334 kullanıcısına yanıt

O usb wifi ile telefondan kontrol edebilmek için gerekli. Arayın çağırın servisi. Köpükler için "abi bir şey olmaz" deyip geçerler ama arayıp özensiz servis hizmeti için şikayetçi olabilirsiniz.

• skyline334 kullanıcısına yanıt

dostum takibini neden yağmadın. O usb yinin montajını da yapacaklar. Yapmaları lazımdı.

• vnegras V kullanıcısına yanıt

eco modu açın kendini kıssın dur kalk yapmaz o zaman

• soğutma eco modda en düşük gördüğüm 120w ısıtmada eco olmadığı için 480w

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.