Dış sicaklik 18 idi oda sıcaklığı 23 derece idi. 30dereceye aldim ama bir türlü ısıtma başlamadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (72. sayfa)

-
-
Klimanızda bir sorun var bence hocam. Elektriği kesip tekrar açın. Uygulamadan da hatta test yap diye bir kısım vardı. Oradan bakın hata var mı diye. Olmazsa servisi çağırın .
-
klimayı alalı 1 yıl oldu arkadaşlar . Klimanın gazını vs kontrol ettirmek gerekli mi yaza girmeden .
-
klima gazı kapalı devre çalışan bir sistemdir. buzdolabı gibi düşünebilirsiniz. buzdolabının gazını kontrol etmiyorsak bunu da etmeye gerek yok. sadece filtre ve genel temizlik yapmanız yeterli.
-
uygulamadan bakın kaç derece okuyor. oda sıcaklığı 23 derece termometrede görürken üst taraf farklı okuyabilir.
-
Uygulamayı farklı 2 telefonda çalıştırma imkanımız var mı ?
Farklı hesaplar ile denedim ama diğerinden çıkış yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Salonum için klima alacağım. Airfel Kaira ile arasında kaldım bakalım
-
ikisi de birebir aynı klima. kairada + wifi var.
-
cevap için teşekkür ederim hocam bunların dışında tavsiye edeceğiniz bir model var mıdır?
-
biraz daha üste çıkarsanız midea xtreme save önerebilirim. Kullanımınız sadece yazın olacaksa kaira alıp geçin derim. aradaki fiyat farkını kurtarmazsınız.
-
-
-
hocam onu çok düşündüm ama var olan fiyata montaj dahil olsa direk okeyim. Fakat servis mevcut dairem için 7000TL kurulum ücreti istiyor. O yüzden sanırım sadece soğutma için kullanacağım için Kaira olacak.
-
Arkadaşlar merhaba,
Dün Hb den almuş oldugum 12.000 btu Kaira klimamın montajı yapıldı.
Herşey çok güzel fakat kumanda tutucusunu duvara vidaladım. Kumandayı, ekranı bana bakacak sekilde takmaya calıstıgımda kumanda tutucusuna tam olarak oturmuyor ve cıkartırken pil kapagı kumandadan ayrılıp yere düşebiliyor.
Ekran olan kısmı duvara dogru çevirerek taktıgımda ise tutucuya tam olarak yerleşiyor. Ama ekranı filan göremiyoruz haliyle.
Acaba benim tutucudamı bir problem var sizde durum nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampire181 -- 25 Mayıs 2025; 11:45:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben tutucuyu montaj yapmadım, siz yazınca kontrol ettim, tutucuya her türlü rahat oturuyor vidasız, fakat tutucu ile gelen vida hafif dışa taşıyorsa sürtme yapar, iyice sıkın yuvaya gömülsün.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
Allah başka dert vermesin. İlk mesajı okuyunca problem var sandım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X