Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.875
Cevap
94
Favori
148.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim balkona takılı cok ses olmasına rağmen kücükte balkon duvardan gelmiyor o seside alan binada oturmam zaten

• Arkadaşlar Kaira 18 binlik Klima Dış ünitesi arkada hiç koruyucu yok. Önceki klimamda vardı. Sizlerde de mi böyle? Koruyucu var mı sizde?

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta cihaz sesli çalıştığını değiştirmiyor. Ayrıca titreşimi fazla.

20 cm ytong 5cm dış yalıtım. Müstakil ev keyifle oturuyorum. Klimanın ses konusunda dandikliğini binaya atmada ayrı bir boyut :)

• Ceann Capall kullanıcısına yanıt

Dış ünite ayaklarına titreşim takozunu taktılar mı? Ondan dolayı biraz ses alıyor bende de. Bir de kirişe monte ettiler o da kompresörün titreşimini direkt aldırıyor. Takmadan gittiler taktırıcam bende.

• 12.000 olan modelde de yok hocam.

• Takozları taktılar. Ama yine de titreşim var hissedilir biçimde çok mu derseniz orta şiddette.

Servis zaten klimayı kurup gitmek için zamanla yarıştığı için sonradan çoğu eksiklerini ben yaptım. Takoz vidalarını sıkmadılar, duvardaki deliğe macun koymadılar sonradan köpük ile ben kapattım, 5 dk zar zor vakum yaptılar (oda benim ısrarımla yoksa yapmayacaklardı)

Aynen öyle oldu bizde de, vakumu zor yaptırdım. İçinden çıkan macunu, takozları bile alıp götürüyor kendine kâr sayıyorlar. Benim dış üniteyi paslı ayaklara 3 akıllı vidayla çapraz tutturmuş resmen. Düzgün bir servise denk gelmek çok zor memlekette. İşimizi iyi yapsak bu halde olmazdık bugün. Belki de bilerek yapıyorlar montajı ne kadar eksik hatalı yaparsak cihaz o kadar çabuk ömrünü doldurur da bize iş çıkar diye. Neyse.

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

• ben bu şekilde bir montajı kabul etmezdim .

• Balkon çok dar iki kişi anca çalışabiliyordu giremedim yanlarına ve gece saatiydi kontrol edemedim. Takacaklar sorun yok. Sadece uğraştırıyorlar.

• cchacalls kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Bende de kaira marda 12 btu klima var. Enerji tüketimi nasıl gorebilirim. Uygulama var mı. Varsa nasıl yapılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yawruaslan kullanıcısına yanıt
    Bulunduğu alanı daha çok soğuttuğu için arıza yapma ihtimali artıyormuş banada çok mantıklı gelmedi ama çok direttiler bizlik değil arçelik ve beko izin vermiyor diye. Bende vazgeçtim Kaira düşünüyorum salona kurarlarsa bilgilendirirsen sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Klimam bugün yurtiçi kargo ile eve teslim edildi. Kurulum için en yakın servisi aradım ama ayrıca daikin'in web sitesinden talep oluşturmam gerekli mi?

• Ben salon bile değil, koridora kurdurdum, 3+1 tüm evi serinleticem dedim. Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları Klima salona da kurulamayacaksa niye var zaten. Millet işyerlerine kuruyor. Böyle bi saçmalık ilk defa duydum. Arçelik Beko Vestel zaten uzak durun, düzgün cihazları yok. Onların kışın ısıtma kullanımında dış üniteleri defrost yapmıyor veya çok az yapıyor neredeyse, hep şikayetler mevcut forumlarda. Bu fiyat bandında Kaira, Airfel gibi midea üretimi giriş sınıfı cihazlar en uygunu gibi.

Daikin koridor konusunda, soğutamazsın, salona veya yatak odasına kuralım dediler, fazla çalışır kompresör bozulur, iç ünite buz tutar aşağı düşer dediler, dinlemedim. 2 haftadır 26 da kullanıyorum gayet memnunum, 24-25 derece yapıyor içeriyi. Cihaz evi soğutuyor, üstüne bir de durup çay kahve falan içiyor. Tabi dışarısı 38 dereceyken klimayı 18-20 dereceye ayarlasam belki zorlanabilir makina. Ama 26 da kullanacağımı söyledim.

• Wilusa kullanıcısına yanıt
    Ne zaman siparis olusturulup kargoya verilmisti ? Bir de hangi ildeydiniz?

• refreshing_hkk R kullanıcısına yanıt
    24 ağustos 01:30 da sipariş verdim, aynı günün akşamında kargoya verildi bilgisi geldi. Çanakkaledeyim.

Çok sağol hocam bende mi sıkıntı var zannetmiştim hepsi böyle anlaşılan.

• Beko serviside tam senin ikinci paragrafta yazdığını söyledi bana

• Ehlika kullanıcısına yanıt

Hepsi ezberlemişler aynı şeyleri, hatta sordum evlerinde klima bile kullanmıyorlar birçoğu. Bana sulu vantilatörlerden al abi sen en iyisi dedi bide Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları 

• Sigorta 20amper c16 mı takmak gerekiyor . C16 B16 farkı nedir . Direk 20 amper alıp taksak sorun olur mu

• Yok 16 amper olacak C16 zaten C tipi 16 amper anlamına geliyor. Ünitede motor olduğu için C tipi sigorta olması daha uygun olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.