Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.882
Cevap
94
Favori
149.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 ağustosta sipariş vermiştim, birkaç gün sonra yurtiçi kargo ile eve teslim edildi. Teslim edildiği gün kurulum talebi oluşturdum ve bugün 1 eylül itibarı ile kurulum yapıldı. Gelen servis gayet güzel montaj yaptı, şunu da şöyle yapsaydılar dediğim bir durum olmadı. Soranlar olmuş, kutu içeriğinde takoz yok, servise sordum takılmayacakmı diye? Gerek yok, dış ünite gayet sessiz ve titreşimsiz dediler. Hakikatende nerdeyse sıfır titreşim ve ses var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Settings - Dashboard - Energy seçtikten sonra add consuption dan seçip klimanızı seçip ekledikten sonra o sekmeye gelmiş olcak.

• kilecerme kullanıcısına yanıt

Evet sonradan bulmuştum zaten, teşekkürler yine de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 22 ağustos da satın aldığım 12binlik klima 28 agostos da teslim edilmişti. Bugün de kurulum yapıldı. Gelen yetkili servis genel olarak güzel bir iş çıkardı kablolama, ünitelerin asılması. Bir kaç husus var kafama takılan. Vakumlama işlemini çok kısa yaptılar 3 dk sürdü sürmedi. Değerlere göre yaptıklarını süre ile ilgisi olmadığını söylediler. Umarım yeterli olmustur.
    Diğer bir konu ise elektrik bağlantısını ben balkonda bulunan tek priz üzerinden yapmayı düşünüyorum çünkü başka hat yok. Yalnız bu prize bir tane de derin dondurucu bağlı olacak. Dedim ki prize akim korumalı kelebek priz taksam ve üçlü 3*2.5 lik uzatma ile cihazlara getirsem klima için ise araya sigorta koydursam olur mu? Tam olarak olmaz demediler olur muhtemelen dediler. Sizce nasıl olur başka yol bulamadım.

Bu arada Takoz normalde takıyorlarmis ama yanlarında kalmamış tekrar gelelim dediler, mesafeden dolayı toplam 5 buçuk metre boru kullanıldı ekstra 1000 TL ücret aldılar.
    Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

• Merhabalar, Kaira klima kullanıyorum ben de. Videodaki yönergeleri ve sizin mesajınızı takip ettim, midea ac lan uygulamasını kurma aşamasında bir adres veriyor ancak adresi açmaya çalıştığımda sayfa hata veriyor. O aşamayı geçemedim.

• Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt

Özelden görüntü atarsanız yardımcı olayım, tam olarak hangi aşama anlayamadım.

• Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

Burdaki ayarları nasıl yapmamız gerekiyor?

• Merhaba , cihazın kullanım kitapçıklarının olduğu poşetten ufak küçük siyah bir filtre çıktı

Kullanım kitapçığında servis takar yazıyor ama ben yerini bulmadım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46C9B32AF -- 4 Eylül 2023; 12:40:8 >

• Kapağı açın filitreyi çıkarın içinde o siyah filitreyi takacağınız yeri görürsünüz. O siyah filitre koku filitresi oda parfümü sıkıp kullanabilirsiniz..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba, bende de kaira 24000 btu cihaz var. Yaklaşık bir buçuk aydır sadece haftasonlar bir kaç saat kullanabiliyorum. Her zaman kalmadığım bir ev(köy evi) ve fiyatın da uygun olması sebebiyle almıştım. Dolayısıyla klimayı tam deneyimleyemedim. Uzun vadede arızalarda parça sorunu olur mu sizce? Şu an yaşadığım eve de 12.000 lik bir klima bakıyorum ancak parça konusunda çekincelerim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomberman3535 -- 4 Eylül 2023; 22:51:4 >
  • Benim klimayıda kirişe taktılar hatta özellikle ben istedim. Çünkü yalıtım ve bimse güvenemedim. Kat krişine denk getirip taktılar . Montajı yapan çocuğa dedim asıl bakalım tartacak mı seni diye oda 80 kg mış çocuğu taşıdı. Ses konusuna gelecek olursak ses ve titreşim sıfır. Ayakların altına kağuçuk koymasalar sa ses yapacağa benzemiyor. Turbo soğutmada bile sesi yok dış ünitenin

• by_loveboy B kullanıcısına yanıt

Ben de sonradan takozları taktırdım kesti sesi. Evet dış ünite disardayken çok sessiz ama takmasaydi ses olurdu sizde de muhtemelen çünkü kompresörün sesini değil titreşimini iletiyor.

• by_loveboy B kullanıcısına yanıt

Tam yerini tarif eder misiniz filtre üstüne mi takılacak yoksa cihazın içimde biyerde mi resim var mı caba rica etsem

• Ceteris Paribus kullanıcısına yanıt

Maliyetleri takip etme diyin

Üstteki tüketilen enerjide de Total energy consumption seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA80194D8 -- 4 Eylül 2023; 23:8:33 >
  • Hocam dış ünite sesini kısa bir video olarak atma şansınız var mı? Özeldende atabilirsiniz çok merak ettim benimkinde mi sorun var acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Birazdan gönderirim.

• boras06 kullanıcısına yanıt

Hocam motor kapalı yerdemi bana mı öyle geldi.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.