< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (36. sayfa)

-
-
Settings - Dashboard - Energy seçtikten sonra add consuption dan seçip klimanızı seçip ekledikten sonra o sekmeye gelmiş olcak.
-
Evet sonradan bulmuştum zaten, teşekkürler yine de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhabalar, Kaira klima kullanıyorum ben de. Videodaki yönergeleri ve sizin mesajınızı takip ettim, midea ac lan uygulamasını kurma aşamasında bir adres veriyor ancak adresi açmaya çalıştığımda sayfa hata veriyor. O aşamayı geçemedim.
Özelden görüntü atarsanız yardımcı olayım, tam olarak hangi aşama anlayamadım.
-
-
Kapağı açın filitreyi çıkarın içinde o siyah filitreyi takacağınız yeri görürsünüz. O siyah filitre koku filitresi oda parfümü sıkıp kullanabilirsiniz..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba, bende de kaira 24000 btu cihaz var. Yaklaşık bir buçuk aydır sadece haftasonlar bir kaç saat kullanabiliyorum. Her zaman kalmadığım bir ev(köy evi) ve fiyatın da uygun olması sebebiyle almıştım. Dolayısıyla klimayı tam deneyimleyemedim. Uzun vadede arızalarda parça sorunu olur mu sizce? Şu an yaşadığım eve de 12.000 lik bir klima bakıyorum ancak parça konusunda çekincelerim var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomberman3535 -- 4 Eylül 2023; 22:51:4 >
Benim klimayıda kirişe taktılar hatta özellikle ben istedim. Çünkü yalıtım ve bimse güvenemedim. Kat krişine denk getirip taktılar . Montajı yapan çocuğa dedim asıl bakalım tartacak mı seni diye oda 80 kg mış çocuğu taşıdı. Ses konusuna gelecek olursak ses ve titreşim sıfır. Ayakların altına kağuçuk koymasalar sa ses yapacağa benzemiyor. Turbo soğutmada bile sesi yok dış ünitenin
Ben de sonradan takozları taktırdım kesti sesi. Evet dış ünite disardayken çok sessiz ama takmasaydi ses olurdu sizde de muhtemelen çünkü kompresörün sesini değil titreşimini iletiyor.
Tam yerini tarif eder misiniz filtre üstüne mi takılacak yoksa cihazın içimde biyerde mi resim var mı caba rica etsem
Maliyetleri takip etme diyin
Üstteki tüketilen enerjide de Total energy consumption seçin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA80194D8 -- 4 Eylül 2023; 23:8:33 >
Hocam dış ünite sesini kısa bir video olarak atma şansınız var mı? Özeldende atabilirsiniz çok merak ettim benimkinde mi sorun var acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birazdan gönderirim.
Hocam motor kapalı yerdemi bana mı öyle geldi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X