Şimdi Ara

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.875
Cevap
94
Favori
148.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MSmartHome (mideanın uygulaması) na da bağlanabiliyor bu arada. Ben geçen ona bağladım. Midea marka farklı ürünleri olanlar bağlayabilirler.

• yawruaslan kullanıcısına yanıt

O akşam indirime girdiğinde ben de gördüm bizim akrabaya aldiracaktim aslında ama aldırmadım hocam canınızı sıkmak gibi olmasın da galiba orada bazen ucuza vermelerinin sebebi ya hafif defolu ürünleri gönderiyorlar ya da iade aldıkları ürünleri tekrar sifir gibi satıyorlar sanırım. Ben de 12400 e almıştım, ertesi gün 16700 oldu. Montaj yapan elemanlar iç unitenin paketini açarken diğer elemanın kulagina birşeyler fısıldadı. İç ünite plastik kapağında biraz boşluk var arada bir vizildama yapıyor elimle bastirinca susuyor. Bir de kumanda kirli aşınmış gibi biraz. Yani midemi bulandirdi bu durum ama soğutmada ve tüketimde sorun olmadığı için memnunum bu ufak tefek şeylere takilmadim. Dikkatli olun diye uyarıyorum. Gerçi kurulmadan pek anlayamazsınız da. Kurduktan sonra farkettim isteseydim iç üniteyi değiştirin derdim de şimdi sökseler yeni iç üniteyi takarken vakum gidecek, ikinci vakumu 1 saat yapmaları lazım, onu bırak 5 dk vakumu bile zor yaptırıyoruz onu hiç yapmazlar diye ellemedim. En kötü plastiği değiştirtiriz. İade etsem zaten fiyatlar aldı başını gitti.

Ha birde ucuz alınca 3-4 hafta bekletiyorlar genelde. Bol sabırlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA80194D8 -- 23 Ağustos 2023; 18:11:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat yine 13.799 Hepsiburada üzerinde

• Dikkat edecegim hocam umarim olmaz oyle bisey olursada nasil birine bulastiklarini harika bi sekilde ogretirim onlara hakem heyetleri tuketicinin magdur olmasini istemez ugrasirim yani hic problem degil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 11 senelik vestel inverter klimam 4 gün önce e5 hatası verdi, resetledim elektriğini kestim verdim ama kısa bir süre sonra tekrar geldi. Dün özel servisten bir usta geldi, sensörü falan değiştirdi yine düzelmedi. Kart hatası (kartın değişmesi lazım) sonucuna vardı.
    Bende klima arıza verdiğinden bu yana masrafın büyük olması veya klimanın perte çıkması ihtimaline karşı bir taraftan klima araştırıyordum. Daha önce hiç duymadığım kaira markasını tavsiye ettiklerini okumuştum bir kaç yerde. Dün akşam yine klima fiyatlarına bakarken Kaira DTXR35E modelinin hepsiburada da 13.799tl ye düştüğünü görünce hemen aldım. Umarım klimanın kendisinden ve servisinden pişmanlık yaşamam.

• Arkadaşlar bende bu modeli aldım teslim edilmesini bekliyorum ancak kafamı kurcalayan 2 husus var.

1-7 katlı binanın en üst katındayız, montaj yeri olarak dış cephe pek mümkün olmayacak gibi bu yüzden oturma odasına bitişik balkona kurduracağım ancak cam balkon mevcut. Klimayı kullandığımız zamanlarda dış üniteye bakan camları açıp kullanırım diye düşünüyorum sorun olmaz değil mi?

2- Klima elektriği dış üniteden alıyor galiba. Benim dış üniteyi kurduracağım alana balkonun diğer köşesinde bulunan prizden fişli halde uzatma kablosu ile tavandan üçlü priz çekmiştim normal kullanım için ona direk fiş şeklinde takarak elektriği alabilirler mi? Yine sigorta ihtiyaç olur mu? Bir de uzatma kablosunun kalitesi konusunda fikrim yok ama kontrol edip 3e 2,5 kaliteli bir kablo ile değiştireyim mi?

• boras06 kullanıcısına yanıt

1.sorunun cevabı sıkıntı olmaz gibi ama servise bir baktırın belki dış cephede takılacak bir yer vardır.Konfor için dışarıya taktırın derim.Ben cam balkonlu alana kurdurdum.Klima çalışırken balkonu kullanmak mümkün olmuyor(Bizim balkon aşırı küçük 2 sandalye atıp oturulmuyor.).Balkon büyükse sıkıntı olmaz ama siz dediğim gibi dış cephe veya çatıya mümkünse koydurun derim.

2.olayı elektrikten iyi anlayan birine baktırın derim.Fişle olur bu arada ama araya bir sigorta koydurun her ihtimale karşı sonuçta pahalı cihaz ve yüksek akım çekiyor.Elektrik işi şakaya gelmez.

İyi kullanımlar.

• 1- Sorun olmaz, ben de cam balkona kurdurdum, camlar tamamen açık olmalı, bence dış cepheden daha iyi, yağıştan tozdan etkilenmez fakat sırf ayak altında olmasın diye de sağdan soldan alttan üstten hava almayacak şekilde en yukarıya veya yere montaj yaptırmayın. (Tabi eğer cam balkon en az iki taraflıysa olur, ama tek ön cephesi varsa hava sirkülasyonu zor olur.) Mümkünse balkonda duvara astırın, tavanla arasında mesafe olsun, tavana sıfır dayatmayın, ısınan hava yükseldiği için ve cam balkon olduğu için sirkülasyon yapabilmesi daha da önemli. Servisler balkonda yere koyup yer kaplamaz böyle diyerek ekstra borulama ücreti almak için sizi ikna etmeye çalışabilir. Hem paranız gider hem performans düşer hem de dış ünite sıcaklığı atamaz vs. @vnegras ın dediği gibi balkon çok küçükse o zaman kesin dış cepheye koydurun. Kısaca en çok hava alabileceği noktaya koydurun.

2- Servisler genelde C16 sigorta ve 3*2.5 kabloyla dış ünitenin kurulacağı yere buattan hat çektirmenizi ister. Siz de klima gelmeden önce servisten keşif isteyin veya onlara sorun, onlar size ne istediklerini söyler. Olası bir arıza durumunda garanti prosedürünü işletirken ilk baktiklari şeylerden biri klimaya sigortayla birlikte özel hat çekilip çekilmediği oluyor. Yapmadıysanız zaten topu direkt size atarlar. O yüzden risk almayın dedikleri gibi yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA80194D8 -- 24 Ağustos 2023; 18:8:43 >

• Benim klima kargoya verilmiş ancak takip numarasına tıkladığımda daikin sitesine yönlendirmiş. Acaba servise gidip servis mi getirecek ürünü . Eve teslim mi edilecek . Sizde teslimat nasıl gerçekleşti

• Sana yakın olan servise verecekler klimanı.Takip edemezsin,yaz sonu geliyor artık ufaktan yoğunlukları azalıyordur.Servise verildikten sonra yoğunluğa göre gelirler size montaj için.

Siz bekleyin sadece

• Arkadaş açıklamış ama 15 gün içinde ararlar sizi. Direk bayi getirecek. Hangi bayideyse, onlara teslim edilir edilmez arayın onları hatırlatın kendinizi

• eediz kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi oldugu teslim edildiginde mi belli olacak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • refreshing_hkk R kullanıcısına yanıt

Teslim edilince faturan çıkacak satın aldığın sitede oradan kime teslim edildiğini görebilirsin ama daikin türkiye mesaj atar zaten servis ismini ve telefon numarasını...

Onlarda sana randevu için ulaşırlar.

Aslında yapman gereken beklemek sadece zira elinde sonunda bulurlar seni.Yaz bitiyor dediğim gibi yaz başındaki yoğunlukları yoktur.Çabuk gelirler.

• refreshing_hkk R kullanıcısına yanıt

Daikin müşteri hizmetlerini bir kaç gün sonra arayıp öğrenenbilirsin hangi bayi diye.

• vnegras V kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • civilengineer23 C kullanıcısına yanıt
    Hocam isitma icin memnunmusunuz onerirmisiniz malatyada kullanmak icin yazin sogutma kisin isitma icin dusunuyoruz ama ?

• Benim klima da dün akşam kargoya verildi olarak görünmeye başladı ama kaira ya sorduğum soru ve gelen cevabı paylaşıyorum;

Kaira DTXR Serisi Klima Kullanıcıları

Bu klima 10 günden önce kurulmaz bence...

• yawruaslan kullanıcısına yanıt
    Ben 3 klima ile 100 mt2 evi ısıtıyorum hocam hem tüketim hem de ısınma açısından memnum. Bu yaz sokakta bir sürü kazı yapıldı her yer toz olduğu için soğutma amacıyla da kullanıyorum.
    Edremitte yaşıyorum sıcaklık kışın 0 altına neredeyse 1-2 kez düşüyor ve ev güney-batı cephe olduğu için kışın problemsiz ve ekonomik olarak ısınıyoruz.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.