Şimdi Ara

Kahve Dükkanlarına gitmeyin! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
214
Cevap
9
Favori
6.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
172 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2n2

Mado'da 2 çay içtik eşim ile 8 tl verdik. Daha gitmem mevzu para değil ama yazıktır saf yerine koyuyorlar insanı çayın kilosu 12-18 tl

Madoda cayin 3-5 tl oldugunuzu bilmeniz gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gitmem gidersemde menuye bakar isine gelmezse kalkarim

• alın verin ekonomiye can verin kimin parasında kime ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

quote:

Orijinalden alıntı: 2n2

Mado'da 2 çay içtik eşim ile 8 tl verdik. Daha gitmem mevzu para değil ama yazıktır saf yerine koyuyorlar insanı çayın kilosu 12-18 tl

Madoda cayin 3-5 tl oldugunuzu bilmeniz gerekirdi.

Bilmiyordum yazmadım ki ?

• Türkiye dolar fiyatından haberin yok galiba yazdığın fiyatlar TR ile aynı
    Hem milletin zevki keyfi seni ne ilgilendirir.
  • Biz gidenlere sövüyoruzda alan razı veren razı.adamın borcu dolu evi hacizli kahve dünyalarında selfi çektiriyo bilmem napıyo.millet gamsız dertsiz abi.ayranı yok içmeye derler ya o hesap.bazı insanlar çok keyifçi.evinde ekmeği olmaz gider orda keyfini yapar.

• Orda hizmet ucretide veriyorsun marka degeri tabiki var ama bu basligi acan gibiler varsa evinizden disari cikmayin

• NeonTrees kullanıcısına yanıt
    aynen hocam Adana bu konuda aldı başını yürüdü barlar,kahveciler vs.
  • Sanki kiz arkadasimi alip kahve dunyasina gitmemin sebebi kahve icmek he. Duzgun, sessiz bir mekanda rahatlikla muhabbet etmek icin gidiyorum. Kahve icmisim, zehir icmisim kimin umrunda

• Kusura bakmayında 3.1 bir arada adı altında satılan kahveler kahve değil ki.. Ben kendim yapıyorum evde çokta lezzetli ve hesaplı. Dışarıda tükettiğim tek kahve türk kahvesidir, dışarıda stacbuckdan başka yerde kahve tüketmenizi önermem.. Kahve dünyası bir nebze.

Kahve Dükkanlarına gitmeyin!
  • Para var huzur var. Naschmarktta sarap tadarken bile kadeh basi 3-5 euro, senin bunlardan haberin var mi? Tabii ki yok.
  • Starbucks kahve dükkanına giriyorsun , 1 adet kenya kahve söylüyorsun ( 3 kişilik french press ile ) ve 8,75 tl ödüyorsun.3 Kişilik kahve içiyor ve çıkıyorsun,pahalımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 13 Kasım 2014; 15:34:45 >
  • ben haftada bir en büyük boy americano alıyorum. 5lira gibi bir fiyatı var. bence fiyatını hakediyor.

ama 5 den fazla özellikle 10 tl falan vermek bana saçma geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeuweeo-Nyuseu

yemek içecek olarak şu fiyatların üstünde satan yerlere hiç kimse gitmese çok iyi olur kazık atmazlar
    çay-50 kuruş
    simit 50kuruş-1tl
    küçük ayran-50 kuruş
    kahve 1-5 tl
    döner 2.50tl yarım tavuk

istanbul nedir böyle sırf meşhur diye 10 tl yarım tavuk satıyorlar içinde sadece sebze iki üç küçük tavuk eti var tavuk döner falan değil sanki yarım ekmek salata yiyoruz

Ben mersindeyim fiyatlar tam dediğin gibi çok lüks restorantlarda pahalı. İstabulun o kadar pahalı olduğuna inanmıyordum

• Bizim insanımız gösteriş meraklısı olduğu için, bildiğiniz sütsüz kahveyi filtre kahve diye kakalayan yerlere para vermeye bayılır. Kimse bana yok onun bu özelliği bunun bu özelliği var demesin

• Bildiğin kahveyi, değişik isimler adı altında satıp ta bunu çok çok ucuz fiyata alan kerizlere dicek hiç bişey yok.

• bir çay alıp kahvede 5 saat oturamıyorsunuz ama birde yaşlı yaşlı amcalar yerine güzel güzel kızlar geliyor o da ayrı

• Hiçbir şey durduk yere olmuyor. Kimse de zorla gitmiyor. Böyle bir talep var ki onlarca kahve dükkanı açıldı. İnsanlar sadece kahve içmeye gitmiyor, oturuyor sohbet ediyor, işini yapıyor, ders çalışıyor. Maksat yer hava değişimi. E bunun da bir bedeli olsun. Böyle yerler olmasa işini gücüne yapar tekrar eve dönersin. Sağına soluna bakıyor kahve içiyor insan olduğunu hissediyorsun yani atla deve değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle düşünün adamlar esnaf,bir ton masraf,bir ton kiraları var,eeee sen oturacaksın kızla 3 saat 10 tl para vericeksin,adam nasıl ekmek yesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john mclane

Bildiğin kahveyi, değişik isimler adı altında satıp ta bunu çok çok ucuz fiyata alan kerizlere dicek hiç bişey yok.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.