Şimdi Ara

Kahramanmaraş youtube seçim anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KAHRAMANMARAŞ KESİNTİSİZ, SAYAÇLI SEÇİM ANKETİ | Kahramanmaraş Sokak Röportajları
    https://www.youtube.com/watch?v=x4tjTZ5Tbgc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsızadam123 -- 5 Mayıs 2023; 13:50:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• deprem konularından birisinde bu maraş için yazmıştım: " o bölgede insanlara ben pek üzülemiyorum. siz de üzülmeyin. 2018 seçimleri için arif'in gittiği bir berberde; Türkiye'de devletten en az ödenek alan şehir Maraş ama akpye en çok oy atan da maraş" sorusuna verilen cevaplara inanamamıştım. "anlı secdeye deysin yeter" mi diyen "çalıyor ise de çalışıyor" "düp guyruhları" "aç da galsak yine irduan" gibi cevaplar almıştı arif.

o yüzden diyorum. bu güney doğuya özerklik verilmeli. kürtler kendilerine artık komünist bölge mi ister yoksa dinci bölge mi? onların seçimi olsun. ama bu bölgede şehrin belediyeleri T.C. devletinden 1 gram ödenek almayacaklar. elektrik su faturlarını kendileri kendi belediyelerine ödeyecekler. ayrıca kendilerine verilecek kimlik pasaport arası bir bele ile ancak Türkiye içinde diğer şehirleri ZİYARET edebilecekler. Tabi %10 toprak ve %5 su vergisi ödeyecekler T.C. Devetine.

bu şartlarda bence o bölgede özerk bir yapı oluşturulabilinir. böylece batı ve güney vilayetlerinde oluşan kürd nüfusularını da oraya göndererek daha hetorejen bir yapıya sahip olabiliriz.

• Şaşıracak ne var anlamıyorum.
    Biri neden şaşırdığını yazsin ben ona açıklama yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azınlık onlar takmayın. Seçim sonrası düzenlenecek seçim kanunuyla, idare yasalarıyla artık her bölge kendi istediği gibi yönetilecek. Başkasının oyu bir başkasına zulüm olmayacak.

• Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt

100 yıl önce bu ülke için birsürü insan toprak bütünlüğü sağlansın diye şehit oldu ölüme koştular bugün durum ortada halkımız unutmuş her şeyi

• deprem konularından birisinde bu maraş için yazmıştım: " o bölgede insanlara ben pek üzülemiyorum. siz de üzülmeyin. 2018 seçimleri için arif'in gittiği bir berberde; Türkiye'de devletten en az ödenek alan şehir Maraş ama akpye en çok oy atan da maraş" sorusuna verilen cevaplara inanamamıştım. "anlı secdeye deysin yeter" mi diyen "çalıyor ise de çalışıyor" "düp guyruhları" "aç da galsak yine irduan" gibi cevaplar almıştı arif.

o yüzden diyorum. bu güney doğuya özerklik verilmeli. kürtler kendilerine artık komünist bölge mi ister yoksa dinci bölge mi? onların seçimi olsun. ama bu bölgede şehrin belediyeleri T.C. devletinden 1 gram ödenek almayacaklar. elektrik su faturlarını kendileri kendi belediyelerine ödeyecekler. ayrıca kendilerine verilecek kimlik pasaport arası bir bele ile ancak Türkiye içinde diğer şehirleri ZİYARET edebilecekler. Tabi %10 toprak ve %5 su vergisi ödeyecekler T.C. Devetine.

bu şartlarda bence o bölgede özerk bir yapı oluşturulabilinir. böylece batı ve güney vilayetlerinde oluşan kürd nüfusularını da oraya göndererek daha hetorejen bir yapıya sahip olabiliriz.

• Halkımıza unutturuldu diyelim...Son 10 yıldır 100 yıl önce yaşanılan işgali anlatan hangi projeyi duyduk,gördük,izledik?Adamlar sırf 30 Ağustos zafer bayramı gölgede kalsın,konuşulmasın,kutlamalar sönük geçsin diye taa 1000 yıl önce yaşanmış 26 Ağustos 1071 Malazgirt Zaferini ön plana çıkarttılar.Devletin televizyonu bile sürekli olarak Selçuklu ve Osmanlı dönemini anlatan üstelik günümüz malumları ile onları özdeşleştirerek,tamamen yanlı ve uydurma senaryolarla işlenen dizilerle,programlarla dolu...Geçen yıl 30 Ağustos 1922 zafer gününün 100.yıl dönümüydü..Akılda kalan bir kutlamanın yapıldığını hatırlıyor musunuz?

Bundan 10 yıl önce 2012'de son kez stadyumlarda milli bayramlar kutlandı.Eskiden her 29 Ekim,23 Nisan ve 19 Mayıs'ta yurdun dört bir yanındaki okullarda ve stadyumlarda milli bayramlar coşkuyla kutlanırdı.Bu ülkenin ne zorluklarla kurulduğu televizyonlarda anlatılırdı.TRT bilhassa Ankara ve İstanbul'da stadyumlarda yapılan kutlamaları canlı verirdi.Milli bayramların olduğu günlerde milli bayram coşkusunun yaşanmadığı tek bir şehir bile kalmazdı.Şimdi ise hep sönük ve cansız geçiyor.'Andımız' bile sırf açılım sürecinde PKK'lılara yaranmak için kaldırıldı.Bugün andımızı bilen tek bir genç bile sokakta bulamazsınız.Yahu bu ülkede sözde 'Türk' milliyetçiliği yapan bir parti bile artık 3 Mayıs 'Türkçülük' gününü 'Milliyetçiler' günü olarak kutluyor.

Kısacası halkın bu hale gelmesinde son 20 yılda izlenen 'ümmetçi','osmanlıcı' politikanın etkisi büyük...

Hem niye şaşırıyorsunuz ki?Adamlar peynir ekmek dağıtır gibi T.C. vatandaşlığı dağıtıyor,milyonlarca ne idüğü belirsiz ortadoğuluyu memlekete dolduruyor...Bunlara tepki gösteren var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 5 Mayıs 2023; 14:30:13 >

• Eski Maraş'da bir grup varki hepsi depremde yardım gelmediği için açlıktan ölse, kalan son kişi akp'ye verir. Orası öyle. O bölgenin insanıyım, o kısım ile uğraşmak konuşmak bile anlamsız,

Bazı yerleri yok kabul edeceksiniz,.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 5 Mayıs 2023; 14:34:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

işgale tam gaz devam

• Geçen aylarda deprem bölgesinde AKP oylarının düşmesini beklemeyin artar bile demiştim. Beni yanıltmayan anket olmuş.
    Soma 'yı unutmayın, adamlar hala %43 alıyor orda.

• kendine muhabir arkadaşı bayadır takip ediyorum doğunun çoğu kılıçdar diyor

• Yani ben bu tarz sokak röportajlarının gerçekçi olduğunu sektörün içerisinden birisi olarak inanmıyorum.

Şimdi tip olarak değerlendirip belli bir kitleye sahip olduğunu düşündüğün bölgelerde, insan tiplerinde adayınız kim derse tabiki belli bir kesim çıkacaktır.

Şimdi siz Beşiktaş'a gidip cumhur başkanı adayınız kim diye video çekerseniz kim çıkar ? Tabiki sol taraftaki aday.

Üsküdar'a giderseniz kim çıkar ?

Yani bu yüzden bu tarz videolar bence belli bir kesimin zaten kaybediyoruz deyip sandığa küsmesi için yapılan provokatif hareketlerdir.

Zaten konuyu açan iç bir açıklama yapmamış video koymuş ve gitmiş buda amacı oldukça belli ediyor.

3.017 km² bir şehirde 10 km² alan içerisinde hareket ederek bunu tüm şehire mal edemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 5 Mayıs 2023; 15:27:56 >
  • Richard Parker kullanıcısına yanıt

Yok artmaz, Hatay, Adana ve hatta Malatya'da bile düşer. Ama maraş neredeyse değişmez, adıyaman''da ise sınırlı düşecektir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 6 Mayıs 2023; 14:45:32 >
  • OY SAYISINA GÖREDİR İL YOĞUNLUĞUNA GÖRE YUKARDA Kendine Muhabir kanalının şuana kadar yapmış olduğu 47 kesintisiz anketin sonuçları K.K - %51.10 (2538 oy) Rte - %41.47 (2062 oy) M. İnce - %6.68 (332 oy) S. Oğan - %1.14 (57 oy) Anketlere katılan kişi sayısı 4969 (kararsızlar hariç)

böyle biri saymış genelde yalnız son 15 gündür incenin yüzde 1 oyları .ilk zamanlarda fazla cıkmış oyu sonra cok düşmüş.

• Depremden ders alamamışlar belli ki. Demek ki kendilerine bunu layık görüyorlar.

• Bu bölge karışacak

MELHAME-İ KÜBRA savaşı geliyor bu özerlik vs.... bunlar onun savaşın ayak sesleri

benim tahminim asyada ÇİN-ABD kapışmasından sonra

Fırat Nehri iklim değişikliğine ve su tutulmasına bağlı olarak suyu kesilecek ve bahsettiğim savaşın sebebi olarak belirtilmiş

savaşa neden olacak Altın Yatağı Fıratın geçtiği güzergah üzerinde açılacak

aynı zamanda ABD destekli guruplar dahilinde kürdistan kurulmaya çalışacak İsrail ve destekçileri ile bölgede Türk, ve

dünyada ki bütün Müslümanlar bu bölgede savaşa gelecek benim tahminim bu yönde

Allah c.c. en doğrusunu bilir

• Tek kelime ile ibretlik ama şaşırtıcı değil. Zaten aksi olsaydı AKP'nin şimdiye dek birçok seçimi kaybetmesi lazımdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maraş'a özel bir durum yok. Adamın Youtube kanalında rastgele bir şehir açıp videonun sonuna kaydırın sonuca bakın. Neredeyse bütün şehirlerde Tayyip çıkıyor. Ben 2 tane rastgele şehir açtım. Biri Tokat, biri Kastamonu. Çıkan sonuç bu. Forumdaki Kemaltaparlara bakarsan zaten seçimi her sene kazanıyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.