Şimdi Ara

Kafein nasıl hızlı uzaklaştırılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yaklaşık 3 saat önce tek seferde yüksek doz kafein aldım uykum kaçsın diye. Şuan yerimde duramıyorum nefes darlığı el ayak titremesi var. Bu etkileri azaltmanın yolu var mı yoksa iş işten geçti mi?
    Ders çalışayım dedim şuan düzgün düşünemiyorum bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Su iç de nie böyle bir manyaklık yaptın gece gece yüzünü soğuk suyla yıka hatta soğuk duş al derin derin nefes al bi nebze olsun kalbin yavaşlar

Muz da iyi geliyomuş,içebildiğin kadar su iç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 18 Mart 2022; 3:29:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Su iç seri göm vücuttaki kafein derişimin azalsın

• lol maçı izliodum tam yatacaktım iyi misin merak ettim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 18 Mart 2022; 3:47:34 >
  • Bol su içiyorum ona rağmen sürekli ağzım kuru. Bide kaygı var biraz kafein etkisi midir mutfağa zor gidiyorum

• elimdeki son as değil kullanıcısına yanıt
    annenle babanın arasına gir rüya gördüm de sakinleşirsin orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 18 Mart 2022; 3:39:40 >
  • Siz siz olun kafein hapı kullanmayın açın nescafenizi için. 2 saat fazla çalışcam diye girdiğiniz gece çöp oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah bro güzel tavsiye. Sen git uyu ben muhtemelen sabaha kadar s3 mini gibi titremeye devam

• Lan @freez07 niye sildin artık sevmiyor musun

• elimdeki son as değil kullanıcısına yanıt

• iyi misin lider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eniyiyayınösym kullanıcısına yanıt
    İyiyim kanka sabah 6 gibi zar zor uyudum 10da kendi kendime uyandım hala hiç uykum yok ama normalim şuan

• Kaç mg aldın hocam

• Alakasız olacak da- aldığın yüksek doz kafeini somutlar mısın merak ettim ölçüyü

• rasyonel glikoz kullanıcısına yanıt
    600mg 200lük 3 hap şeklinde

• Hocam kafein etkisi 4 5 saat sürer sende biraz panik atak olmuş ya da kafein vücuduna uygun değil. Ankattıkların kafein kullanımından çok panik atak belirtileri. Endişelenecek bir şey yok. 200 mg kafein zaten güvenli sınırlar içinde çoğu insan için. Ancak kullanmanı tavsiye etmem 4 sast fazla çalışıcaksın diye 1 günün gitti. Edit: 200 sanmıştım 600 mg ne oha aw. Şaka mısın la 80 mg üstü kafein etkili zaten odaklanma artışı için. 450ye kadar okey çoğu insan için ama gereksiz tüm mineralleri işeyerek vermişsindir zaten kafeinden çok tuvalet ihtiyacından uyuyamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 18 Mart 2022; 14:10:11 >
  • apostrophe A kullanıcısına yanıt
    Kanka abim yurtdışından getirmişti sporcular için hap şeklinde. hem gece uyanık kalmak için hem de bir yerde fazla kafein @mfetam1n etkisi yapar diye okumuştum onu denemek istedim büyük mallık kabul ediyorum

• Olm 3 hap niye attın deli misin. Ben bu taft’ın kahve çekirdeklerinden aldım akşam yemeğinden sonra saat başı 3-5 tane çekirdeği katır kutur yiyorum hem bir anda deli kafein yüklememiş oluyorum hem de odaklanmamı bozmadan uzun süre çalıştırıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.