Şimdi Ara

Kafayı Yiyeceğim Sony Xperia U

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
13.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefondan nasıl resim gönderiyorsunuz bilgisayara?

Resim çektim bir kaçtane hangi usb ye takarsam takayım lanet olası aygıt yazılımı yüklenmiyor diyor her seferinde

Wireless derseniz onuda laptopa yolladım.Nereye yollandığını bulamıyorum resimlerin

Adam akıllı program vs yokmu yada programsız direk neden atılmıyor.Aygıt yazılımı kuruluyor diyip başarısız diyor neden?

• cep telefonu kaydedilen resmi hangi isimle kaydeliyor ona göre laptoptan o isimle aratın çıkması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işletim sistemin ne ? bir de bağlantı mod'un ne telefonda USB olması lazım öyle bağlanırsan direk PC bulması lazım.
  • XP kullanıyorsan telefon bağlanmıyor sadece win7,vista ve linuxta çalışıyor
  • Dostum sen hem telefona hemde pc ye my phone explorer yukle olay bitsin sıkıntı yaşamazsin bir daha...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 64 bit ultimate kullanıyorum.

usb den bağlamaya çalışıyorum.Pc yede laptopada bağlanmıyor..Her hangi bir usb ye takıyorum diğer kısmınıda telefona takıyorum sürücü kuruluyor diyor bekliyorum 10-15 sn ondan sonra aygıt sürücüsü yüklenemedi diyor.Telefonuda görmüyor pc ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Windows 7 64 bit ultimate kullanıyorum.

usb den bağlamaya çalışıyorum.Pc yede laptopada bağlanmıyor..Her hangi bir usb ye takıyorum diğer kısmınıda telefona takıyorum sürücü kuruluyor diyor bekliyorum 10-15 sn ondan sonra aygıt sürücüsü yüklenemedi diyor.Telefonuda görmüyor pc ler

Kafayı yemenize gerek yok. "Sony PC Companion" yüklediniz mi? Muhtemelen hayır. Önce bunu internetten bulun yükleyin. Ardından telefonu bağlayın ve istediğiniz herşeyi bilgisayara atın. Örneğin çektiğiniz resimler "DCIM" adındaki klasörün içinde olur. Herşey bu kadar basitken kafayı yicem diye konu açmanıza gerek yoktu. Böyle bi telefon alırken bilgisayarı kullanmayı bilmiyor olmak kötü...

Hadi size bi iyilik daha Sony PC Companion link :
    http://www.sonymobile.com/gb/tools/pc-companion/

Mavi yazıya basın ve indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hknyc -- 12 Temmuz 2012; 14:10:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi güzelde arkadaşım ben bunu normal usb depolama birimi gibi kullanamayacakmıyım?

Kaç tane telefon kullandım hiç birindede program kurmadım aynı usb depolama kartı gibi drek görüyordu içindeki klasöre atıyordum ve ya telden pc ye atıyordum.
  • Ayrıca yazmayı unuttum,

Sony compain'i kurdum.Cd dekinden kurdum hala telefonu göremiyor programda searching diyor artıyor faild diyor bulamıyor telefonu
  • quote:

Ayrıca yazmayı unuttum,

Sony compain'i kurdum.Cd dekinden kurdum hala telefonu göremiyor programda searching diyor artıyor faild diyor bulamıyor telefonu

Telefonu bağlamadan önce programı açın bu sadece ilk sefer için gereklidir. Program sayesinde telefonunuzu pc tanır ve böylece daha sonraki seferlerde programı açmadan telefonu pc'ye bağlayabilirsiniz.
  • quote:

Ayrıca yazmayı unuttum,

vihazı kapatmadan açıkken usb ye bağla dostum ben öyle bağlıyorum kapatıp bağlayınca görmüyor
  • Açık zaten
  • telefonbozuk ozaman panpa
  • quote:

Arkadaşlar bu telefondan nasıl resim gönderiyorsunuz bilgisayara?

Resim çektim bir kaçtane hangi usb ye takarsam takayım lanet olası aygıt yazılımı yüklenmiyor diyor her seferinde

Wireless derseniz onuda laptopa yolladım.Nereye yollandığını bulamıyorum resimlerin

Adam akıllı program vs yokmu yada programsız direk neden atılmıyor.Aygıt yazılımı kuruluyor diyip başarısız diyor neden?

USB bağlantı Modunu MSC veya Depolama Olarak ayarladığında Pc nin teli Taşınabilir bellek Olarak görmesi gerekir Bu Olmuyorsa Cihazında Sorun Vardır...
  • Tamam sabah sakin kafayla bunu bir deneyim haber veririm konuya
  • Arkadaşlar depolama ayalarına girdimde orda ayar değiştirilmiyor acaba telefon pc ye bağlıykenmi değiştiricem?Şuanda evde değilim henüz deneyemedim
  • Yok arkadaşlar ben bu telefonu pc ye bağlayamıyorum

Zaten o programı yapanında Allah belasını versin.Güncelleme yapılcak falan diyordu daha önce telefonu tanıdığında güncellemede yapmıyordu program...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebo -- 15 Temmuz 2012; 11:36:55 >
  • ayarlar - uygulamalar - bilinmeyen kaynaklar seçeneğini açıp dene istersen bu çekilde halletmiştim ben aynı sorunu
  • Aynı sorun bendede var galiba pc compeniondan bağlanıom bilgisayarım klasorunde telefonumun seyi cıkmıo birde media go dan birşey gönderemiyorum ve telefonu nasıl yedekliyeceğiz
  • MTP ya da MSC olarak bağlanı seçin bu arada daha kolay bir yöntem airdroid ile kablosuz olarak bilgisayarınıza aktarma yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.