|
Bildirim
|
onu bunu anlamam şekerin her türlüsü zararlıdır.
yok sakkaroz muş glukoz fruktoz muş boşa açıklamalar aklamalar paklamalar , aklama paklama değilse de sıradan halkın kafasını karıştırma işlemi , aklı olan sağlığını düşünen ikilemde kalmasın şekerden özellikle nbş, mısır şurubundan şeker gibi yapay şeker türlerinden uzak dursun tekrarlıyorum şekerin her türlüsü zararlıdır ve vücuda mümkün olan en az miktarda alınmalıdır. ben evime toz şekeri sadece evde yapılan aşure, sütlaç , ve ev yapımı reçelin içine az miktarda koymak için alırım, çaya kahveye şeker atılmaz, evde yapılan bir tencere kompostaya aşure sütlaça vb. tatlılara birçok tarifteki gibi 2 bardak ve üzeri şeker ekletmem, bir bardaktan biraz az kafidir, bir oturuşta bir portakal ve elmayı bitirmeyin yarısını siz yarısını başkası yemeli meyve doğaldır içindeki şeker doğal fruktozdur onun da fazlası zarardır. hazır kakaolu krema, reçel,pekmez, helva, bisküvi, kek, baklava ve bilimum tatlılar , üzerinde ayrıntısı dahi yazılmadan ne tür şeker içerdiği belirtilmeden sadece "şeker" yazılarak satılan bilindik marka çikolata ve gofletler vb ürünler hepsinden uzak durun , hazır meyve suları, kola,gazoz, soğuk çay, meyveli maden suyu, boza, sahlep bunların içeriği fruktoz şurubudur. kendi sağlığınız için sevdiklerinizin sağlığı için gelecek nesillerin sağlığı için şekerin her türlüsünden uzak durun en az şekilde tüketin yapay şekerli şeyleri asla tüketmeyin, haddinden fazla şeker tüketenlerde insülin direnci ve diyabetin yanısıra , kan yağlarının yükselmesi sonucu damar tıkanıklığı buna bağlı kalp damar hastalıkları inme felç meydana geldiğini unutmayınız, unutmayın bol hastalıklı bir toplum yaratılmaya çalışılıyor, hasta bir ülke savaşamaz kaynaklarını hastalıkları iyileştirmek tedavi etmek için kullanır bu da ancak bu yolla köşeyi dönüp hain emellerini gerçekleştirecek üst tabakanın işine yarar. ülkemiz sadece terör ve ekonomik açıdan savaş vermiyor gıda ve tarım alanında da ciddi bir savaşın içinde ne yazık ki, üzücü olan ise ülke yönetiminin ilgili birimlerinin bu konuda sesinin çıkmayıp pasif kalmasıdır. İçerden ve dışardan her türlü hukuki desteği almış arkası sağlam maddi imkanları sonsuz kirli tarım ve gıda çetesinin planları adım adım gerçekleşmektedir, Türk toplumu biraz daha zehirlenmekte biraz daha zayıflatılmaya çalışılmaktadır. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 16 Mart 2018; 0:44:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetic Power -- 16 Mart 2018; 1:53:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|