Şimdi Ara

Kafamda uzun cümleler kurabiliyorum ama konuşurken sıkıntı çekiyorum sebebi nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ağzı laf yapabilen birisiyim ama kısa kısa konuşurum hep uzun konuşunca ya takılıyorum yada öyle bi tonla konuşuyorum ki karşıdakine rezil oluyorum. ama bu cümleleri iyi konuşabilen biri kursa karşısındaki etkilenebilir ama bende bir sorun var nedir sizce ?

• kitap oku diyenler gelmeden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok konusmadigindan - asosyal oldugundan - ozguvenin olmadigindan Bu 3 unden biri var sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3üde var malesef ama cok konusmamak kisisel tercihim tabi gerek gördügüm insanlar için kurmak istiyorum bu uzun cümleleri onların sayısıda çok az.
    asosyalim buda biraz tercih sanırım sosyalleşmek elimde olan birşey ama insanlara ilk adımı atmam birazda yılışık olmam gerekiyor diye düşnüüyorum bu yüzden pek uymadı bana
    özgüven eksikliği sanırım aile kaynaklı olarak var ne yapacagımdan emin degilim ama spora baslayacagım belki ise yarar
  • 7 farkli dilde dusunebiliyorum ama konusamiyorum.

• Normal hayatta uzun cumleler kurma. Belli sure sonra takmazlar.

• tam kafamda kurduklarımı konuşabilsem fena şeyler yapıcamda ağızdan çıkınca o kafamdaki güzellikte çıkmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlber Ortaylı dinle, onun gibi konuşmaya gayret et. Bolca sohbet et birileriyle konuş ve heyecanını yen

• Bende de tam tersi, düşündüklerimden daha fazla ve düzgün konuşuyorum.

• Kendini ifade edemiyorsun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.