Şimdi Ara

Kafamda Bitti Ama Kalbimde Yaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün uzakta olan sevgilim tel açtı uzakta olmasına rağmen güzel ilişkimiz vardı. İsminı ağzına almak istemediği her seferinde küfür eden eski çıktıkı kişiyi hala seviyormuş kimse ile çıkmıyordu oradaki arkadaşlarım haber veriyorlardı bana. Ama onu sevse bile beni kaybetmek istemiyormuş çünkü çıktığı kişilerin arasında ona en çok değer veren kişi benmişim. Birde 15 tatilde görüşmeyi düşünüyorduk...

• Sen ne dedin seni kaybetmek istemediğini söylediğinde
  • yaptığı şey tamamen bencillik (ona en fazla değer veren senmişsin ondan seni bırakmıyomuş peeeh )
  • O kaybetmek istemiyorum deyince ben hiçbir şey demedim.

Çok değer verdiğim doğru.
  • dam üstündü saksağan,vur beline kazmayı.
  • 1 adet kendi resimlerimden oluşan slayt cd

1 adette normal mp3 cdsi yapıp göndermeyi düşünüyorum

Slaytın müziğinide gökhan özen - duman gözlümü seçmeyi düşünüyorum nedeni ise birgün tel bu parçayı bana dinletmişti bir kısmını orayı dinlettikten sonra kapadı
  • ben bir erkeğin bir kıza ben başkasını seviyorum ama sen bana çok değer veriyorsun seni kaybetmek istemiyorum hayatımdan çıkma dediğini hiç duymadım, duyan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
    ben bir erkeğin bir kıza ben başkasını seviyorum ama sen bana çok değer veriyorsun seni kaybetmek istemiyorum hayatımdan çıkma dediğini hiç duymadım, duyan var mı?

Ben O'na değil O bana dedi
  • en zoruda budur hocam kafada bitip kalpte dvm etmesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

quote:

ben bir erkeğin bir kıza ben başkasını seviyorum ama sen bana çok değer veriyorsun seni kaybetmek istemiyorum hayatımdan çıkma dediğini hiç duymadım, duyan var mı?

Ben O'na değil O bana dedi

farkındayım zaten o yüzden herkese bu soruyu sordum
  • quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Arkadaşlar bugün uzakta olan sevgilim tel açtı uzakta olmasına rağmen güzel ilişkimiz vardı. İsminı ağzına almak istemediği her seferinde küfür eden eski çıktıkı kişiyi hala seviyormuş kimse ile çıkmıyordu oradaki arkadaşlarım haber veriyorlardı bana. Ama onu sevse bile beni kaybetmek istemiyormuş çünkü çıktığı kişilerin arasında ona en çok değer veren kişi benmişim. Birde 15 tatilde görüşmeyi düşünüyorduk...

hiç acıma tekmeyi vur yoksa o seni geyik familyasına dahil edecek. o kız ne kadar yüzsüz bir kızmış. seni kullanmıştır eski sevgilisinden de yakınıp durmuştur senin kıza olan zaafın da kızın koltuklarını kabartmıştır. eski sevgilisine saplantılı sevgisi vardır. hiç durma kızla ilişkini kes yoksa ilerde çok üzülürsün.hep üzüleceğine şimdi biraz üzül sonra da unut .geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODIVA -- 30 Ekim 2008; 21:30:29 >

• kardeş benden sana tavsiye bence hiçbirşey söylemekswizin terket onu kurtul ondan belki 1 2 ay kafaya takarsın ama ondan sonra herşey düzelir artı hiç bir şey söylemeki değerin onun içinde uhte olarak kalsın birazd a o acı çeksin... daha fazla yazmıyorum sinirlendim doğrusu umaraım bahtın açık olur kardeşim..
  • Biraz önce konuştuk arkadaşlar ben ona şunları dedim

Sen , ismini bile ağzına almak istemediğin , adını her duyduğunda küfür ettiğin sana değer vermeyen o benim için bir yalandı , yalancı o diyen birisini seviyorsun

O 'da sevmek veya unutmak benim elimde değilki dedi

Ben cevap olarak hayatta herşey senin elinde bende tanıştığım çok insanı unuttum değer verdiklerini sandığım ama değer vermediklerini anladığım birsürü kişiyi dedim

sonra ben senin için ne ifade ediyorum diye sordum

cevap olarak : Sen bana değer veren , her zaman benim için iyi olan kötülük düşünmeyen birisin dedi

Aklıma geldikçe yazarım
  • Onu unutabilirmisin diye sordum ( eski çıktığı , sevdiği kişi ) bilmiyorum içimde bir ümit var karşıma biri çıkıcak ve çok mutlu olacağım dedi

Sen onu bana unutturabilirdin ama sende yanımdan gittin dedi (babamın tayini çıkmıştı zorunlu ayrıldık)
  • Benim mezhepim geniş değil de bitsin.
  • Valla hüso başka yere taşınınca iş bitmiş.Ben yazdıklarından bunu söylüyorum
  • Heralde artık sevgili aramam zaten hiç aramadım ki , hoşlangığım olduysa teklif ettim

Artık hayatı yaşamaya çalışacağım
  • Neden bi kızı bu kadar bitirmek zor olsun.Anlayamıyorum...
    Uzun soluklu bi ilişki düşündüğüm bi kızdan 2 gün önce alakamı kestim.Nedenini konu olarak açmıştım foruma.Ve dün kütüphanede ders çalışırken yanıma bir kız geldi.Sohbet ettik biraz.Ve çok güzeldi gerçekten...Eskisini o anda unuttum diyebilirim.Çok mu seviyordum eskisini evet.Ama ben nedense çabuk unutuyorum...
  • seni sevmeyen birinde neden ısrar ediyorsun konuşmaya devam ediyorsun? kendine saygın yok mu?ilgilenme artık bırak ne hali varsa görsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.