Şimdi Ara

kafam karman çorman oldu,torrent meselesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • utorrent programı indirdim,şimdi neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum türkçeleştirdim de. tek mesele şu .torrent uzantılı aradığım dosyayı nereden bulacağım kafam karman çorman oldu.Aradığım şey yabancı bir filmin türkçe alt yazılısı ama torrent sitelerinde türkçeye dair birşey yok

1. Divx mi oynatamıyorsunuz bilgisayarınızda?
    2. Altyazımı istiyorsunuz elinizdeki filme ait?

Bu arada ben altyazı için link verdim sadece. Türkçe altyazıda bir numara olanwww.divxplanet.com

Divxplanet iyidir güzeldir de forum kısmında p2p linkleri olduğundan yönetim tolerans göstermeyebilir.Sinema,müzik bölümünde bu linkler çok kere silindi o yüzden uyardım.
  • Sen Torrent sitesinden filmin İngilizce'sini indireceksin. Sonra da Türkçe altyazıyı arkadaşın verdiği siteden indireceksin. İkisini ayrı ayrı indireceksin. Bu arada bilgisayarında DivX izlemek için codec yükle.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Soruyu bende tam anlamadım açıkçası.

Divxplanet iyidir güzeldir de forum kısmında p2p linkleri olduğundan yönetim tolerans göstermeyebilir.Sinema,müzik bölümünde bu linkler çok kere silindi o yüzden uyardım.

Anladım. Biliyorum zaten. O yüzden ilk mesajımda açıklama yapmadım. Ama arkadaşa yardımcı olmak da istiyorum. En güzeli konuyu açan arkadaş başlığı ve içeriği değiştirip sorusunu tam olarak anlaşılır biçimde yazsın. En iyisi bu.
  • Torrent meselesini çözmeye çalışıyor bence. Torrenti Ares, Emule gibi birşey olarak algıladın sanırım kardeş. Biraz daha farklı bu. Google'dan indirmek istediğim dosyanın, filmin vs adını yaz sonuna "torrent" yazmayı unutma. Birkaç site çıkar karşına, burda isim vermeyeyim Bir torrent uzantılı dosyaları o sitelerden indirebilirsin. Yalnız dikkat et, sinir krizi geçirmek istemiyorsan seed'leri yüksek olan dosyaları tercih et Kolay gelsin

http://forum.donanimhaber.com/m_1338634/tm.htm

buradaki sitelerden birinden aradığın filmi TR altyazısını indir ve film ile altyazının adlarının aynı olmasına dikkat et.

bilgisayarım divx açamıyor diyorsan,http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=4626&s=42
    bunu indirip kur.artık istediğin medya oynatıcı ile istediğin videoyu açabilirsin hem de altyazılı olarak.

torrnt olayı farklı bir şey.kabaca anlatalım güzel bir torrent sitesine üye olursun(genelde davetiye sistemi kullanırlar)üyeliğinle girerek bir filmin torrent dosyasını indirirsin sonra utorrent vb tipli programlarla yavaş yavaş indirirsin filmini.film tamamen indiğinde alt yazı dosyası yoksa veya altyazı filme gömülü değilse çeşitli altyazı sitelerinden bir tane temin edersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.