Şimdi Ara

Kafam karışık - Yılın Şarkısı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

togancayoutube
    🎧 “Adımlar hızlı, düşünceler ağır, zaman mı durdu yoksa ben mi kaydım…” İşte o anların şarkısı: Kafam Karışık 🎶 Sevgi, özlem, karmaşa ve duyguların bir araya geldiği bu hikayeye sen de eşlik et. 💛 Söz & Müzik: TOGAN 🎼 Tür: Pop / Türkçe Pop 📅 Yayın Tarihi: Ağustos 2025 Sokakta gölgeler Yüzler bulanık Bir ses yankılanır Anlamı karışık Kafamda sorular Cevapsız bir an Her şey bir rüya mı Yoksa bir yalan? Adımlar hızlı Düşünceler ağır Zaman mı durdu Yoksa ben mi kaydım? Kafam karışık Dönüyor dünya Bir sağa bir sola Yok bir duraklama Kafam karışık Içimde fırtına Sorular yağmur gibi Cevaplar kayıp ama Renkler değişiyor Gökyüzü gri Bir şeyler anlatır Suskun bir melodi Koşuyorum ileri Geri bakmadan Ama her yol sanki aynı noktadan Rüzgar konuşur Sessiz bir sırla Kafamda yankı Yine aynı sorularla Kafam karışık Dönüyor dünya Bir sağa bir sola Yok bir duraklama Kafam karışık Içimde fırtına Sorular yağmur gibi Cevaplar kayıp ama ✨ Şarkı Hakkında: “Kafam Karışık”, aşkın en çelişkili anlarını ve kararsız duygularını anlatıyor. Ruhuna dokunan bir melodi ve akılda kalıcı sözler ile bu şarkı, senin hikayene de dokunabilir. 🌍 TOGAN’ı Takip Et: Instagram → instagram.com/toganca/ Spotify → TikTok → 💬 Sen de yorumlara yaz: Bu şarkıyı dinlerken aklına gelen ilk kişi kim? #togan #kafamkarışık #yenişarkı #popmusic #türkçepop #yenişarkı #müzik #müziköneri
    https://www.youtube.com/watch?si=jj429Jw8tyAjKbxr&v=0XqhtzMPIAU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togan_ca -- 13 Ağustos 2025; 18:0:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.