Üstadlar selam, forumdaki tüm başlıkları okudum fakat kafam inanılmaz derecede karıştı. Şu an model isimleri arasında kaybolmuş durumdayım. Benim de evlilik yakın ve artık beyaz eşyaları alma vakti geldi. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli. Fiyat performans açısından en uygunu sayenizde bulucaz inşallah. Bütçem max 4.000 lira çamaşır makinası, buzdolabı ve bulaşık makinası için. Marka olarak tercihlerim forumdan edindiğim kadarıyla, bosh, siemens, profilo olmalı diye gördüm. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
eski bir vestel beyaz eşya üretim çalışanı olarak bilgim tecrübem ve tavsiyem bosch veya profilo yönündedir. başka marka aramayın
quote:
Orijinalden alıntı: osmanhasimcan
eski bir vestel beyaz eşya üretim çalışanı olarak bilgim tecrübem ve tavsiyem bosch veya profilo yönündedir. başka marka aramayın
profilo beyaz eşyada nasıl bilmiyorum ama bosch iyidir dediğiniz gibi... fakat 4.000TL'ye biraz zor bosch'dan çamaşır,bulaşık ve buzdolabı...
seçimleriniz samsung RT59FMSW hariç güzel. LG GN M602 YVX modeli çok kaliteli bir ürün. samsung da buzdolabı olarak 82 cm Samsung RL62ZBSW tercih edilmeli. 82-85 cm yeriniz varsa. not:aldığınız ürünlere mutlaka ek garanti yaptırın. .............. Midi Fırın: SİMFER M 4207 Inox 5 Fonksiyonlu Pop-up Düğmeli Turbo Midi Fırın Düdüklü: FİSSLER Süpürge: Samsung SC8581 veya SC9580 Çay makinesi: Beko Bkk 2110 Tea Party Inox, Arçelik K-3282IM Paslanmaz Çelik-Inox, Arzum AR367 Çaycı Klasik Deluxe.
seçimleriniz samsung RT59FMSW hariç güzel. LG GN M602 YVX modeli çok kaliteli bir ürün. samsung da buzdolabı olarak 82 cm Samsung RL62ZBSW tercih edilmeli. 82-85 cm yeriniz varsa. not:aldığınız ürünlere mutlaka ek garanti yaptırın. .............. Midi Fırın: SİMFER M 4207 Inox 5 Fonksiyonlu Pop-up Düğmeli Turbo Midi Fırın Düdüklü: FİSSLER Süpürge: Samsung SC8581 veya SC9580 Çay makinesi: Beko Bkk 2110 Tea Party Inox, Arçelik K-3282IM Paslanmaz Çelik-Inox, Arzum AR367 Çaycı Klasik Deluxe.
Arkadaş şimdiye kadar almıştır ve muhtemelen evlenmiş bile olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme