Selam ,8 sene sonunda artık aracımı kesin değiştiriyorum, bugün kapora aldım. 2. El. Olarak, ** 2022 2023 model bi iki parça boyalı civic executive plus benzinli ,182 beygir En favorim bu. ** 2023 2024 chr passion yeni kasa ,2. Seçenek ** yada 2023 corolla cross flame x 3. Seçenek gibi görünüyor. Şimdi gönlüm civicten yana ama yüzde 80 90 şehir içi kullanacağım, diğer taraftan da chr hybrid hem beğeniyorum hem mantıklı geliyor, corollq cross ta 2 çocukla, uzun yolda daha geniş olabilir diye ve şehir içine de hitap eder diye mantıklı geliyor. Biraz paslanmışim, alırsam da en az 2 3 sene binecegim, toyota nin diğer avantajı da bulunduğum ilde yetkili servisi var. Honda nin yok. Ama 8 senedir kullandığım Hondam hiç yetkili servise ihtiyaç duymadı,Rutin bakımları da tatilde izmir deki serviste yaptırdım. Kafam allak bullak oldu. Kısaca mantık mı? Yoksa kalbinin götürdüğü yer mi ??? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 31 Temmuz 2025; 22:24:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |