Şimdi Ara

kafam çok karışık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakın zamanda gaming laptop alacağım.max 3000tl limit var fakat şöyle bir sorun var:monster vardı aklımda düne kadar bıraz araştırdım kötüleyen kişi sayısı çok fazla.alternatif olarak ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyini kotuluyor dostum. O konuyu acikliga kavusturalim. Tereddut edenlere de fikir vermis oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN

Neyini kotuluyor dostum. O konuyu acikliga kavusturalim. Tereddut edenlere de fikir vermis oluruz.

Hocam herturlusu var genelde MSI daha iyi falan yazanlar var.

• quote:

Neyini kotuluyor dostum. O konuyu acikliga kavusturalim. Tereddut edenlere de fikir vermis oluruz.

Hocam bide eger alirsam Abra a5 alicam oyunlar için IPS mi daha iyi olur SSD mi 3000tl ye tamamlamak icin

• Msi malzeme kalitesi olarak tabi öndedir ona bi itirazım yok. Ses çıkışı olsun, kasa kalitesi olsun, yanında veilen ek yazılımlar da cabası ama şöyle bir durum var. Bu monster ın vasat olduğunu anlamına gelmiyor. Ben açıkçası laptopdan üstün ses kalitesi beklemiyorum, kasa kalitesi olarak şuanki bilgisayar msi den alt seviye olsa bile yeterli düzeyde (şahsi görüşüm), ek yardımcı yazılımlar da ihtiyacın doğrultusunda ise msi alabilirsin. Ana bileşenler olarak kullanılan donanımlar bellidir. Sonuçta ekran kartı, işlemci, hdd gibi parçaları msi kendisi üretmiyor. 3000 e tamamlamak için parça almak saçma olur. Eğer görüntü agırlı çalşıcaksan video ve fotoğraf işleme gibi ips tercihin olmalıdır. Ssd ise yapılan işlem hızı için önemlidir. Açılış kapanış gibi bekleme azaltan güzel teknoloji. Çok oyun oynayacaksan eğer İPS yerine ssd tercih etmen daha iyi olabilir.
  • quote:

Msi malzeme kalitesi olarak tabi öndedir ona bi itirazım yok. Ses çıkışı olsun, kasa kalitesi olsun, yanında veilen ek yazılımlar da cabası ama şöyle bir durum var. Bu monster ın vasat olduğunu anlamına gelmiyor. Ben açıkçası laptopdan üstün ses kalitesi beklemiyorum, kasa kalitesi olarak şuanki bilgisayar msi den alt seviye olsa bile yeterli düzeyde (şahsi görüşüm), ek yardımcı yazılımlar da ihtiyacın doğrultusunda ise msi alabilirsin. Ana bileşenler olarak kullanılan donanımlar bellidir. Sonuçta ekran kartı, işlemci, hdd gibi parçaları msi kendisi üretmiyor. 3000 e tamamlamak için parça almak saçma olur. Eğer görüntü agırlı çalşıcaksan video ve fotoğraf işleme gibi ips tercihin olmalıdır. Ssd ise yapılan işlem hızı için önemlidir. Açılış kapanış gibi bekleme azaltan güzel teknoloji. Çok oyun oynayacaksan eğer İPS yerine ssd tercih etmen daha iyi olabilir.

Tamam hocam sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: LordusGavadus

quote:

Kötüleyenler büyük ihtimal eski yıllardan kalmadır, mesajların tarihi. Çünkü monster şuan zaten servisiyle açık ara önde olduğunu düşünüyorum, çok iyi hizmet veriyorlar. Laptoplara gelecek olursak malzeme ve tasarım olarak MSI kadar çok iyi olmaya bilirler ama 3000 TL ye monsterdan alacağın güzel bir laptopuda diğer firmalarda bulamazsın daha pahalı olur. Monster ın yeni gelen modellerinin de öncekilerine göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. IPS ve SSD ayrı şeyler sadece bir tanesini alabilecek imkanınız varsa SSD'yi tercih etmenizi tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughty.gif

quote:

Orijinalden alıntı: LordusGavadus

quote:

Kötüleyenler büyük ihtimal eski yıllardan kalmadır, mesajların tarihi. Çünkü monster şuan zaten servisiyle açık ara önde olduğunu düşünüyorum, çok iyi hizmet veriyorlar. Laptoplara gelecek olursak malzeme ve tasarım olarak MSI kadar çok iyi olmaya bilirler ama 3000 TL ye monsterdan alacağın güzel bir laptopuda diğer firmalarda bulamazsın daha pahalı olur. Monster ın yeni gelen modellerinin de öncekilerine göre daha iyi olduğunu düşünüyorum. IPS ve SSD ayrı şeyler sadece bir tanesini alabilecek imkanınız varsa SSD'yi tercih etmenizi tavsiye ederim.

çok sağolun hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Başlığa bakınca dedim yine birisi bi kızdan red yemiş,sonra farkettim burası Konu Dışı değil Monster forumu.
    Monster forumunda Monster'a alternatif sormak da süpermiş bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djbaha135

Başlığa bakınca dedim yine birisi bi kızdan red yemiş,sonra farkettim burası Konu Dışı değil Monster forumu.
    Monster forumunda Monster'a alternatif sormak da süpermiş bu arada.

hocam mecburen bi bölüme açmak zorundayız malumunuz üzere gidipte acer bölümüne bu konuyu açmak ne derece mantıklı olurdu?

• arkadaşlar bide 860m li abra a5 indirimde şuan 960liye 300tl vermeye değermi

• Notebook tavsiye diye bir alt forum var,duydun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: djbaha135

Notebook tavsiye diye bir alt forum var,duydun mu?

bilmişlik taslama forumu değil kardeşim burası. konuyu istediğim yere açarım alakalı olduktan sonra. şimdi uza.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.