Şimdi Ara

Kafa derimdeki bu şeylerin çaresini bilen var mı?(ss li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
5.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jocker35

Özel hastanede gittim kac defa .Anlamiyorlar .Virus işi bitsin araştırma hastanesine gidecem artık
    Özel-Devlet-Araştırma Hastanesi ile alakası yok durumun dostum. Birçok kez doktora gittim. Hepsi de özel hastenelerde.

Doktoru seçmen lazım hastaneyi değil. Doktor seninle düzgün ilgilenecek olay bundan ibaret. İstiyorsa dünyanın en iyi doktoru olsun ciddiye alıp ilgilenmese çözüm falan üretemez.
    Özellikle söylediklerini dinlemeyen doktor hiçbir işe yaramaz.

Türkiye' de kötü doktor da var ama kötü doktor görünenlerin çoğu ilgisiz doktor. Hastaya köpek muamelesi yapıp yolluyor.
    İlgilenen doktor muhakkak çözüm buluyor. Mesela bir tanıdığının dostudur. Tanıdığın benim bir arkadaş var onunla ilgilensene falan der.
    Veya ilçede çok popüler bir doktor vardır. İyi adamdır.

Doktorlardan bıktığın için buraya başvurdun anlıyorum seni. Ben de doktorlardan çok çektim ama çözümü de doktordan bulacaksın maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530508BB2 -- 17 Nisan 2020; 7:14:12 >

• Karaciğerden geliyor dışarıdan süreceğin ilaçlar ile gideceğini sanmam içten geliyor içten yok etmen gerek Zoretanin kullan hepsi yok olur 3 ayda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bende de var hocam omuzlardaki saçı kestim dökülüyor diye kafaya bı baktım bu şekilde benek benek noktalar var doktora da gidemiyorum covid yüzünden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Tamam bendekinin aynisi. Benim sadece saçimda değil sakalımda bile var. Dedigim gibi otaci kükürtlü sabun yaz 10-15 tl ye bulursun denemeni öneririm. Eczaneler de siparisle getirtebiliyor oradan da alinabilir. Baska çözüm önerileri var iyi gelen sampuanlar da var ama onlar saçı döküyor ben o sebeple iyi bir cildiyeye gittim doktor ben daha söylemeden kendi söyledi onlar saç döker dedi bu sabunu önerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 17 Nisan 2020; 13:34:15 >
  • Hocam bu sabun mu ?

Kafa derimdeki bu şeylerin çaresini bilen var mı?(ss li)

• Tabiki doktorlar bulacak bulursa yine ama özel hastaneye gitmeme kararı aldım.Tip fakültesindeki proflar da ücretli muayene ediyorlar.Virus bitsin ilk işim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Fovane

Yağlı Egzama, eğer saçın çok yağlanıyorsa. Benim kulağımda da çıkıyor. D vitamini eksikliği ve stresli yaşamın sonuçları. Ekstradan yüzün çok yağlıysa (ilişkili diye yazıyorum) seboreik dermatit'te olabilir. Kombo olarak hepsi var bende. Hepsini çözen efsane bir ilaç vermişti doktor. Çok ama çok kötüyken sıfırladı. Aradan 1 yıl geçmedi tekrar başladı ama dediğim gibi çok stres ve d vitamini, ekstradan da genetik yatkınlık sebep olabilir.
    İlaçların adları: Betnovate Saç Losyonu ve Betnovate Losyon.

Not: Saç Losyonu daha etkili, kafana damlattığın an yakar. Sabret. UYARI: DOKTOR TAVSİYESİ OLMADAN KULLANMAYINIZ.
    hocam kortizonlu losyon bu. kanser gibi bir şeydir, uzak durulması lazım. Eczemanın tedavisi çok zor olur.

NMT DR. SATO diye aratın bir tek onun yöntemiyle iyileşiyor 6 ay-2 sene arası sürüyor tedavisi. İlaçsız yöntem ile.

Ben 2 ay denedim baya bir gelişme oldu ama dayanamadım tekrar kortizonsuz nemlendiricelere başladım. Onlar da %80 oranında geçiriyor kullandığın sürece. Avene ürünleri işe yarıyor.

Gözünüzü seveyim kortizonlu ürün tavsiye etmeyin, baskılıyor eczemayı. Kullanmayınca vücudun diğer yerlerine yayılarak ortaya çıkıyor. FB grupları var bu eczemayla ilgili, canavar gibi insanlar var kortizon nedeniyle, timsah derisine dönmüş cildi. Aman uzak durun, belirli yıllar sonunda cildinizi inceleştirdiği için artık cilt kendini tamir edemez hale geliyor.

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt
    Evet bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Jocker35

Merhaba
    D vitamini eksikliğim var doğru. Sac derim de cok yağlı. Bu ilacı deniyeyim buradaki doktora sorarak .Çok teşekkür ediyorum
    yazık edersin, o ilaç geçirmez sadece bastırır. ilacı bıraktığın anda 2 misli olarak geri gelir, her ilacı bırakışında çoğalır. yüzüne yayılır. ilacı sürekli kullanmak bağımlılık yapıyor ve derini inceltir, zaman içinde kıpkırmızı olur cildin tedavisi güçtür

kortizonlu ilaçlardan uzak durun
  • 27 yaşındaki kuzenimde de aynısı vardı.
    Çeşitli kremler denedi ama düzelmedi.

Cildiye doktoruna gitti tahliller yapıldı sorun çıkmadı.
    Doktor emin olmak için adını unuttuğum son bir test yaptı. Test sonucunu alında onkolojiye sevk etti.
    Cilt kanseri teşhisi konulmuştu.
  • Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar. Ben, ilacın bana göre işe yaradığından bahsettim. Onun dışında cildiyeye git. Doktor ne önerirse. Şimdi vebale girmiyeyim.
  • Geçmiş olsun, cildiyeye görünmende fayda var.
    Ben de de buna benzer rahatsızlık var folikülitis dekolvans diye.
    6 yıldır geçmedi. Roaccutane türevi ilaç kullandım hafifledi ama tam olarak geçmedi.
    Çok kötü bir hastalık ancak çeken anlar. Başına dokunamıyorsun bile sanki kafana çivi çakıyorlarmış gibi acı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Geçmiş olsun, cildiyeye görünmende fayda var.
    Ben de de buna benzer rahatsızlık var folikülitis dekolvans diye.
    6 yıldır geçmedi. Roaccutane türevi ilaç kullandım hafifledi ama tam olarak geçmedi.
    Çok kötü bir hastalık ancak çeken anlar. Başına dokunamıyorsun bile sanki kafana çivi çakıyorlarmış gibi acı..
    Benimde yıllardır Seboreik dermatit rahatsızlığım var. Kışın özellikle alevleniyor. Kafam zaten sürekli kaşınıyor böyle yaşamaya alıştım zaten. Saçımda şuan pullanma yok ama yağlanma ve kaşıntı devam ediyor. Bunların sebebide aşırı yağlı cilt. Oda babadan genetik miras. Abiminde seboreik sorunu var aynı şekilde. İş tamamen genetik yani. Evet içerden ve dışardan aldığımız ilaçlar, şampuanlar bir miktar işe yarıyor fakat bırakıldığında eskiye dönüyoruz yine. Ergenlik dönemi aknetrent kullanmıştım yağlanmayı güzel kesip sivilceleri kurutmuştu. Tabi bırakınca yine aynı döngüye dönüyorsun. Egzama tedavisinde kortizonlu şeyleri dayayıp duruyor doktorlar baştan iyi geliyor gibi ama sonradan onlarda nafile. Ve zararlı bir yandada önerilmiyor kortizonlu içerikler. Ben saldım artık akışına bıraktım.

• en az 10 yıldır çekiyorum bu sorunları. Saçlarım biraz uzarsa hergün yıkamak zorunda kalacak şekilde yağlanıyor. Tedavisinin olduğunu düşünmüyorum. Abur cubur yemek,stres ve sudaki kireç bence bir numaralı düşmanı.
  • Teşekkür ediyorum yorumlarda da benzer hastalığı yaşayanlar yazmış . Siparişini verdim. Umarım iyi sonuç alırım .Son paylaştığım fotografa bakar mısınız ?Sizde de aynısı mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 17 Nisan 2020; 20:19:40 >
  • sleeptalkercat kullanıcısına yanıt
    Doktor tavsiyesiyle almak gerekiyor sanırım. Teşekkürler uyarınız icin

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Hocam doğrudur ancak bende 10 yıldır var bu.Kanser olsaydık başka bi evrede olmamız gerekirdi diye düşünüyorum

• çerkes89 kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum .Uzun süredir çekiyorum bunu bende .Saçlarım uzundu dediginiz gibi şu dönemde belki güneşin faydası olur diye kisalttimama tam tersi etki yapıyor bugün kafam mayın tarlasi gibi

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Babamın saçı yağlı ana abimde de kardeşimde de yok.Bende de yoktu .Askerde oldu bu eminim

• Bugünkü durum bu arkadaşlar . Acil izin isteyip çıksam mı bilmiyorum .Durum baya kötü :(

Kafa derimdeki bu şeylerin çaresini bilen var mı?(ss li)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.