Şimdi Ara

Kafa dengimizi bulalım [konuya özelliklerinizi yazın] [Yok kişi konuyu ele geçirdi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
11
Favori
3.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet , forum içerisinde birbirimizin kafa dengi olan kişileri bulalım bi.Tanışırız belki.Herkes hayat görüşüyle ilgili (tüm konular içinde olacak şekilde) en az 1 paragraf yazsın.Muhabbet olur hem çok sıkılıyorum valla.Hadi bakalım.Bu arada unutmayalım ki düşünceler , yaştan bağımsızdır (tamamen değil tabi)

not : bütün konular olucağından lütfen birbirimizin görüşlerine saygılı olalım ve tartışma çıkarmayalım.Bu çok üstün bir davranıştır ve bunu yerine getirenlere şimdiden çok teşekkürler.

Evet, ben izmirli, izmirde yaşayan bir forum üyesiyim.Hedefim odtü yü kazanıp, iyi bir meslek sahibi olup güzel bir hayat yaşamak.Dinle pek bir ilgim yoktur ancak herkesin inancına kesinlikle saygı duyarım ve insanların inançlarına göre önyargılı yaklaşanları sevmem.Siyaseti her ne kadar takip etsem de politikacılardan nefret ederim.Yabancı dizilerden game of thrones favorimdir.Müzik anlayışımı tam bir şekle sokabildiğim söylenemez. rock , metal dinlerim , klasik müzik de hoşuma gider.Bunların dışında kulağıma hoş gelen şeyleri dinlerim.Arkadaş ortamında , arkadaşlarımla eğlenmek çok hoşuma gider.Basit şeylerden mutlu olabilirim , koç burcuyumdur ve genel özelliklerini yansıtırım.Muhabbet etmeyi severim.Ailemin yönlendirmesiyle bir ara keman öğrenmeye başladım ancak pekte hevesli olmadığımdan bıraktım.Takım olarak fenerbahçeyi tutarım ancak söz konusu avrupa maçlarıysa hangi türk takımı maç yapıyorsa onu tutarım.Futbolu çok takip etmem ama ilgisiz de değilimdir.Masa tenisini çok iyi oynarım.Adım gibi barışçıl bir insanımdır.Şimdiye kadar birisiyle ne küsmüşümdür ne de ciddi bir kavga etmişimdir.Savaştan nefret etsem de soğuk savaş dönemi ve 2.dünya savaşı dönemi ilgimi çeker.Ne yazık ki kitap okuma alışkanlıgım yok ama bu alışkanlığı edinmek istiyorum.Vücut geliştirmeye gitmeyi kafama koydum ancak bir türlü gidemedim evde kendi çabamla tepiniyorum , yaz gelsin ona da başlıycam.Şimdilik bu kadar, aklıma başka şeyler gelirse yazarım.

ekleme 1: bilimsel olaylar çok ilgimi çeker ve iskandinav ülkeleri
    ekleme 2: beyaz tenli kızları yirim.En büyük sanal eğlencelerimden biri konu dışıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış* -- 14 Nisan 2013; 21:11:17 >

• ipleyin ya , yazdık o kadar
    Göz Rengi: Yeşil ila Mavi arası gidip geliyor.
    Saç Rengi: Sarı
    Vücut tipi: Geniş omuz atletik yapılı, beyaz tenli.
    Eğitim: 2 Sene sonra tescilli mühendis.
    Mal Mülk: Kiradayız, araba şimdilik yok yeni sattım 2013 model golf düşünüyorum
    Burç: Balık

Kısaca özelliklerim;

Alkol ve uyuşturucu maddeler kullanmam, sigara içerim,duygusuz bir öküzüm, aşık olmam, sevgimi hiç belli etmem ot gibi yaşarım, paraya kıyarım, esmer ve kumral kızları çok severim, evlilik düşünmüyorum.

Hal böyle olunca talipler gelmeyecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 11 Nisan 2013; 20:47:36 >

• Ankarada oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 13 Nisan 2013; 16:53:33 >
  • yerimizi alalım
    Evi var
    Arabası var.
    20-23 yaş arası hiç evlenmemiş taliplerini bekliyor.

edit: tutarsa editlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcardle -- 11 Nisan 2013; 20:53:09 >

Tutarsa 5 safyalık bir edit yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • tutarsa editleriz
    20-26 yaş arası sarışın( buğday sarısı), iyi bir işi olan beyleri bekliyorum.
  • 18 yaşında ağır asosyal biriyim.game of thrones en sevdiğim dizi.ateistim.hayat amacım eğlenmek sadece yapabiliyor muyum hayır :( punk-pop-rock falan dinlerim ruh halime göre.total war,strateji,football manager oyunları oynamak hoşuma gider.

Orijinalden alıntı: yok kişi

Yaş 20 :) Kayserideyim, Bir inşaat firmasında proje danışmanı olarak çalışıyorum. Sürekli seyahat halindeyim.

Bu arada senin erkek arkadasın yokmuydu ya diğer konuda öyle bişeyler var harem kuracaksın galiba

• 17 yaşında yarı asosyal gevur dizisi izleyen futbolu seven her türlü müzik dinleyecek bir yapıya sahibim ve her türlü oyun oynarım

Yaş 20 :) Kayserideyim, Bir inşaat firmasında proje danışmanı olarak çalışıyorum. Sürekli seyahat halindeyim.

çay içelim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stell@

quote:

Bu arada senin erkek arkadasın yokmuydu ya diğer konuda öyle bişeyler var harem kuracaksın galiba

Vardı hocam. Ama sorumsuz+ eşek herifin teki olduğu için ayrıldık. 1.5 senede 7. ayrılışımız oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

çay içelim mi?

1 dakika , yok kişi adlı kişi bayan mı

edit:

öhhöö öhö konuya dönelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış* -- 11 Nisan 2013; 21:01:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

quote:

çay içelim mi?

Tabi olur ama öncelikle kendinizden bahseder misiniz biraz. Sizi tanıyalım birazcık

• @yok kişiİyimiş 2-3 anlarımda 7 ne ya baya heyecanlı bi yasantınız varmış imrendim

Edit: Bu arada yanlıs bişey yaptım galiba kusura bakmayın talibleriniz baya artmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stell@ -- 11 Nisan 2013; 21:00:45 >
    * 87 Modifiye Kartal * Alçak Amortisör * 5+1 Subwoofer * İmitasyon Altın Zincir * Düşük Bel Diesel 501 * 162 Adet Turkish Undergraund Rap Mp3 * Freebag * Köpek Öldüren Redboys Parfum * Egos Jöle *
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.