< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kafa dağıtmak için pcde oynancak oyun

-
-
left 4 dead 2
-
Overcooked (serisinden biri) ve overwatch 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence oyun oynama. bende böyle deyip oyun indirmiştim sonra bağımlısı oldum.
-
CS 1 el rekabetçi patlar ama bağımlılık yapabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ball 3d
pc'de olursa başından kalkamazsın ben bu yüzden tüm oyunları sildim. 15 dk takılayım diyorum bir bakmışım 3 saat geçmiş. Mobil oyna; clash of clans, apex, pubg mobile falan.
-
Clash royale
LoL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 11 Kasım 2022; 19:33:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnternet üzerinde olan flash oyunları (çoğunlukla flash gerçi) yedekleyen bir proje var BlueMaxima's Flashpoint adında. Chrome 2021'in başından itibaren flash'ı çalıştırmamaya karar verdiği için yapılmış olan bir proje. Eğer kurarsanız eğlenceli flash oyunlar var indirip kısa süre oynayıp kapatabileceğiniz. İndirdiğiniz oyunlar bilgisayarda da depolanıyor internet yokken de oynayabiliyorsunuz yani :D Gerçi ilginizi çeker mi bilemiyorum bu tarz oyunlar ama çekerse bir seçenek de bu
-
Haxball
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bannerlord
Disco Elysium
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LoL
Kanka okuldan gelince direk yatağa zipliyorum sonra da akşam oluyo çalışamadan yatıyorum e orası tembellik ama okuldan gelince bı oyuna bağlayıp ordan çalışma yapabilirim sanki
Edit: tembelligin bedeli ağır vizeler yerlerde e gayet normal hocamfinallerde Gandalfin geri dönüşü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6030B0D21 -- 11 Kasım 2022; 22:25:39 >
Cs 1.6 zombie escape
Oynanmaması gerekeni söyleyim:
Rimworld
Acayip bağımlılık yapıp binlerce saatini hiç edebilirsin
o dediğin bende de oluyordu. Eve gelince direkt yatıyordum, çalışmak çok zor geliyordu. O yüzden eve gitmeden okuldaki kütüphanede çalışıyordum kapanana kadar.
-
WRC 9 bedavaydı bu aralar
Rocket League de olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X