Şimdi Ara

Kaf yayınları hakkında düşüncem kullanmayı düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda acılan konulardan gözlemlediğim kadarıyla biraz da araştırdım kimdir diye adam itü uçak mühendisliği mezunu matematik anlatiyor en basta tum türkiye matematik öğrenecek diyerek ücretsiz başlayıp reklamını yaptıktan sonra paraliya dönüştürüp ardindan da ne yolarsam kârdır diyerek devam etmis; bu adam öğrenci ile uzaktan yakından ilişkisi olmayan ne kadar ne sömürürüm diyen mühendisliğe de sanırım kafası pek basmayan yikigin teki tek başarısı sanırım matematik sorusu çözmek. Tavsiyem uzak durun matematik netleri min+30 net olan birisi olarak nacizhane tavsiyem geometri kenan kara matematik ise matematik çözümleri al soru bankanı coz sorunu yapamadigini da ac izle emin olun daha fazla gelisme gosterip moraliniz de paraniz da cebinizde kalır.

Ogretmenlik gibi kutsal bir mesleği 5 para etmezlerin eline gecmesi ise ironik.

Son acılan iade vermeme, 3.kitabi kaldirmasi ve 700 küsur para ödeyip sinav 1 ay ertelendi diye uzatmayan yıkık mühendislik kalintisina ...

İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.
    Robert Bosch (Boshc kurucusu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elimde tüm kaf serisi var kasım ayında başlamıştım kaf 4 yalan oldu tabii dediklerine katılıyorum bence öğrenci dostu bir platform değil indirim yaptıklarında bu indirimden sonra fiyatlar artacak dediler ondan sonra 2 kere daha indirime girdi kitaplar :D çok güzel anlattığı yerler de var ama 600 tlyi haketmiyor bence . Kasım ayına geri dönsek ben tekrar almazdım belki gelecekte sınava giren arkadaşlara yardımcı olur bu yazdıklarım..
  • boş konu daha dinlememişsin yorum yapıyorsun ne olmasını bekliyordun barajı geçeni alan mat fakültelerinden mi mezun olsun
  • Nickinde 31 geçenden de ancak böyle bir cevap beklenirdi zaten sen devam et aynen. Etik nedir ac da bir araştır belki gerçek hayatta hicbir zaman anlayamazsin ama belki 1 net felsefe neti gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAF3 stoğunun bitmesinin sebebi öğrencilerin KAF 4 iade edip KAF3 iade istemesinden dolayı diyorsun yani.
    Böyle düşünmemiştim.Mantıklı gerçekten.Demek ondan dolayı KAF3 stoğu bitti yazıyorlar.(öğrenciler KAF3 istemesin diye).Herşeyi düşünmüşler o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A96A0342F -- 30 Mart 2020; 19:7:28 >
  • mat konu anlatımı kanal tavsiyeniz var mıdır
  • ahhahah ironi ne demek bilmiyorsun heralde ne olduğunu öğren belki arkadaşın olur
  • Bazı yerleri cidden iyi anlatıyor ya da piyasa da tekel oldugu için böyle diyoruzdur fakat para hırsı gözünü bürümüş birisi olduğu gerçegini kimse değistiremez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10.sınıf zaten hocam blokla geç

• Elimde tüm kaf serisi var kasım ayında başlamıştım kaf 4 yalan oldu tabii dediklerine katılıyorum bence öğrenci dostu bir platform değil indirim yaptıklarında bu indirimden sonra fiyatlar artacak dediler ondan sonra 2 kere daha indirime girdi kitaplar :D çok güzel anlattığı yerler de var ama 600 tlyi haketmiyor bence . Kasım ayına geri dönsek ben tekrar almazdım belki gelecekte sınava giren arkadaşlara yardımcı olur bu yazdıklarım..
  • en azından senin gibi mezun değilim
  • KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    +1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.