|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

|
|
|
|
Kadolil, zartoil , zurt oil gibi en uygun fiyatlı yerlerden 10 yılı aşkın süredir alırım, 450 bin km yaptım hiç bir sorun çıkmadı. Eskidendi o mazota su koyma, kaçak benzin falan filan. Akaryakıt istasyonunun deposunun kapağına dokunduğunda bile hemen sinyal EPDK ya gidiyor. |
Zamanında Manisa Kula-Salihli arasında Remoil diye firmanın istasyonundan 2 kez üst üste 2011 model Qashqai 1.5 dci aracıma yakıt aldım, enjektörde tıkanma oldu ve bana masraf açtı. Tesadüf olabilir ama o zamandan beri Bp, Total, Opet, Shell, PO harici mazot almıyorum. Benzinli aracıma nerede ucuz bulursam TP, Kadoil, Aytemiz, Petline vs alıyorum onda daha bir sıkıntı yaşamadım. |
|
ben her cuma akköprüdeki kadoileden alırdım ama eski indirimleri yapmıyorlar. oraya gelmeden istanbul caddesi üzerinde, samanyolu caddesi no:6 daki petrol daha uyguna satıyor. ucuz mazot almaktan korkma. boşuna po'ya opet'e shell'e kazıklanma. ben yıllardır ucuz mazot kullanırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 26 Kasım 2025; 11:18:26 > |
|
az önce Kadoil Akköprüden 52,07 den mazot aldım. bahsettiğim sokaktaki istasyonda ise 51,69 du |
|
Öyle 450 bin km yaptım diyenlere kulak asmayın. Zartoil Zurtoil gibi yerlerden almayın. Denetimi yüksek olan. Hile yapma şansı %0 olan yerleri tercih edin. Shell - Opet - Total |
|
|
Milletin vebalini alma. 15 yıldır bu forumdayım. Şehirler arası zırtoil den mazot benzin alıp aracı arızalanan bir sürü insan var. Yüzde ye vurduğunda kaliteli akaryakıt firmalarında sorun çıkma ihtimali diğerlerine göre %1 bile değil. Hadi kaçak mazotunu başka yerde pazarla... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla_User -- 28 Kasım 2025; 14:3:3 > |
|
ben de 15 yıldır belki daha da fazla forumlardayım. shellden podan totalden enjektörleri bozulan çok kişi duydum. ucuz mazottan duymadım. keşke kaçak mazot satacak imkanım olsaydı. buralarda senin gibilerle polemiğe girmez, mercedesimle keyfime bakardım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 28 Kasım 2025; 19:10:30 > |
|
|
Düşük fiyatlı akaryakıt güvenli mi? EPDK Başkanı, "akaryakıtta vatandaşa önerimiz ucuz olanı tercih etsin". Siz ne düşünüyorsunuz ? https://www.youtube.com/watch?v=O-57Da5JszUBu video ucuz yakıt alınır mı araç arıza yapar mı ucuz yakıt alınırken dikkat edilmesi gerekenler dgibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.
Siz de düşüncelerinizi yorum kısmına yazabilirsiniz.
Ayrıca incelememizi istediğiniz ürünleri de yorum kısmına yazın lütfen.
Sayfayı beğenmeyi ve abone olmayı unutmayın.
#ucuz#yakıt#alınırmı https://www.youtube.com/watch?v=dIP7wgcZWmU< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 28 Kasım 2025; 21:42:9 > |
|
Evet mazot heryerde aynıdır hepsi aynı yerden çıkıyor zaten ama iş mazotu satın almayla bitmiyor. Depolama tekniği işin içine girince durum değişiyor. Mesela ucuz yakıt satan istasyonların tuvaletlerine mecbur kalmadıkça girilmez. Yakıtı nasıl depoluyorlar tank temizliğini nasıl yapıyorlar bunlarda hep ucuza kaçıldığı için fiyatı ucuz zaten. Ama bilindik firmalardan ve herkesin uğradığı kalabalık istasyonlarda bir kalite ve hizmet var o yüzden fiyat biraz daha pahalı oluyor. Mesela canın sucuk çekti markete gittin adı sanı duyulmamış bir markanın sucuğunu aldın sırf ucuz diye onu yedin mi ya tadını alamazsın ya da midene oturur. Ama bilindik bir markanın ürünü biraz daha pahalıdır ama lezzetini alırsın. Aynı durum akaryakıt içinde geçerli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndlessRoad -- 28 Kasım 2025; 23:11:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
2010 yılından bugüne kadar yazılımlı iki farklı Megane 3 HB 1.5 dci, citroen C3 1.6 hdi, yazılımlı 1.6 mjet 120 lik Bravo, yazılımlı pejo 308 e-hdi, stage 3 a3 1.6 tdi kullandım. audiyi hala 6 yıldır kullanıyorum. çoğunda ucuz mazot kullandım. ya bir kez mi bozulmaz bu enjektörler? ya ben çok şanslıyım ya ucuz mazottan değil, istasyondan korkmak lazım. |
|
|
|