Şimdi Ara

Kadir Has Üniversitesi -Sorularınızı Alırım-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
16.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Kadir Has Üniversitesini yazmayı düşünen arkadaşların sorularını alabilirim. Tamamen objektif bi şekilde cevap vereceğimden emin olabilirsiniz.

Okulla ilgili önemli bilgiler :
    *Öğrenci işleri gerçekten rezildir. Onlarla görüştüğünüz her konu hakkında yazılı bir kağıt alın yoksa "ben hatırlamıyorum ben öyle bişey demedim" gibi şeylerle karşılaşabilirsiniz.
    *Hazırlık okulu Bahçelievler'dedir. Cehennemin dibidir ve inanılmaz sıkıcı bir yerdir. Binası da zaten dershane binası gibidir. O yüzden yazın ingilizce çalışın sınavı kazanın hazırlık okumayın.
    *Hazırlıkta kalan çoktur. Devamsızlık bir dönem boyunca 45 saat felandır. Hocaları iyidir fakat seviye düşüktür eğitim olarak.
    *Okuldaki öğrencilerin seviyesi genel olarak kötüdür. Vizyon sahibi öğrenci bulmak zordur.
    *Cibali kapmüsü çok güzel merkezi bir yerdedir. Taksime felan kolayca gidebilirsiniz.
    *Okul küçüktür ama merkezi bir yerde olduğu için sıkılmazsınız.
    *Hocalarını ben hala anlamadım. Çok salakları var gerçekten prof olsun doçent olsun.
    *Her yıl okul fiyatları artar......................
    *Kız yurdu okula yakındır fakat kızları çok fazla rahatsız eden unsur vardır ve pahalıdır.

***Tam burslu geliyorsanız iyi düşünün puanınızı heba etmeyin benim gibi.
    ***Mühendislik fakültelerini önermem. Düşük düzeyli öğrenci kitlesi var ve donanım olarak yetersizdir.
    ***İletişim fakültesi gerçekten kalitelidir.
    ***Hukuk fakültesi gayet iyidir. %30 ingilizcedir fakat hazırlık zorunlu.
    ***Bütün bölümler neredeyse %100 ingilizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Everest fromtheWest -- 18 Temmuz 2016; 19:37:54 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kadir Has Üniversitesi Hakkında Öğrenci Yorumları ve Değerlendirmeleri

Kadir Has Üniversitesi, Türkiye'nin köklü ve saygın özel üniversitelerinden biridir. Üniversite, çok çeşitli lisans ve lisansüstü programları sunmaktadır.

Kadir Has Üniversitesinin Güçlü ve Zayıf Yönleri

Kadir Has Üniversitesi, öğrencilerine aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok avantaj sunar:

• Prestijli akademik itibar
    • Nitelikli öğretim kadrosu
    • Modern kampüs tesisleri
    • Kapsamlı öğrenci hizmetleri

Ancak bazı öğrenciler, aşağıdaki gibi bazı zorluklarla karşılaştıklarını da bildirmişlerdir:

• Rekabetçi akademik ortam
    • Yüksek öğrenim ücretleri
    • Sınırlı yurt olanakları

Kadir Has Hazırlık Programı

Kadir Has Üniversitesi, İngilizce dil yeterliliği olmayan öğrenciler için bir hazırlık programı sunmaktadır. Bu programın zorluğu öğrencinin önceki dil bilgisine bağlı olarak değişebilir.

Öğrenci Yorumları

Kadir Has Üniversitesi hakkında öğrenci yorumları genellikle olumludur. Öğrenciler, üniversitenin akademik kalitesinden, öğretim kadrosundan ve kampüs yaşamından memnundurlar. Bununla birlikte, bazı öğrenciler yüksek öğrenim ücretleri ve sınırlı yurt olanakları konularında endişelerini dile getirmişlerdir.

Sonuç olarak, Kadir Has Üniversitesi, potansiyel öğrenciler için çeşitli avantajlar sunan iyi bir üniversitedir. Ancak, başvurmadan önce üniversitenin hem güçlü hem de zayıf yönlerini dikkatlice değerlendirmeniz önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgisayar mühendisliği %50 ingilizcede hazırlık var mı ?
  • Sonlysbükücü016 kullanıcısına yanıt
    Evet neredeyse bütün bölümlerin ingilizce hazırlığı var.
  • Everest fromtheWest kullanıcısına yanıt
    Desene ordan da para alıyorlar
  • hocam siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler yuzde 50 burslu nasıldır? bir de burs fiyatları her sene zamlanıyor mu? eyvallah şimdiden.
  • Sonlysbükücü016 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle
  • Martineden1909 M kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen fiyatlar nerdeyse her sene zamlanıyor. uluslararası ilişkiler bölümünde iyi hocalar var güzeldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hazırlık zor mu hocam? İngilizcem 0 bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ingilizce sıfırsa en düşük kurdan başlarsın ve 1 senede bitirmen zorlaşır o yüzden yazın biraz çalış. Zor değil kesinlikle diğer okullara göre ama devamsızlıktan kalma problemi çok fazla dikkat etmek gerek.
  • Kontenjan durumları yeni açılan bölümlere TM için nasıl ulaşabilirim?

Hocam hazırlık zor diye bilkent yazmayacagim. Yakin diye yazıyorum. Eger 1 senede olmaz diyorsan bilkent yazayım

• cinematique kullanıcısına yanıt
    Tercih klavuzu açıklanınca orada gözükür hocam.
  • Hangi bölüm hocam ?
  • Sen bildigin gelme diyorsun universiteye .d

Bilkent olursa ctis. Hazırlık zor diyorsan orayı yazayım. Orada kalırım m azından. Kalmazsın diyorsan kadir has pc yazacağım.

• Bana sorarsan kesinlikle Bilkent ctis'e git. Hazırlık senin seviyene göre birazda zor mu kolay mı. Kadir Has da pc felan okuma yani. Burada kalırsan sadece devamsızlıktan kalırsın 45 saat.
  • MariJuann M kullanıcısına yanıt
    Hocam oraya gitsem kalacağım. Artı durumumuz iyi değil. 2 sene sadece yurt parası falan gelecek. Bana i was desen washing derim. Ayağımin dibi ondan yazıyorum. Ama çok cabuk kavrayabilirim. Sadece çalışmadım çocukluğumdan beri

Edit: %10 geçiyormuş ondan diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Moore -- 18 Temmuz 2016; 20:00:30 >
  • maddi durumun iyi değilse o zaman mecbur yazarsın hocam ama pişman olma iyi düşün derim. Bilkent ile Kadir Has arasında çok büyük fark var. İlerde büyük şeyler hedefliyorsan Bilkent derim para sorunu her zaman çözülür.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.