Şimdi Ara

Kadir Has Üniversitesi -Sorularınızı Alırım- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
17.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhasebe ve Finans Yönetimi hakkında bilgin var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Astronmony kullanıcısına yanıt
    Okuyan arkadaşlarım var ve memnunlar fakat bölümün bulunduğu kampüs cehennemin dibinde onu bil ama kampüs güzel bayağı. Hocaları felan da iyidir
  • Everest fromtheWest kullanıcısına yanıt
    Cibaliye geçti hocam UBF

• Iyi gunler tm3 siralamam 2.500 kadir has hukukla ist hukuk arasinda kaldim (ist istiyorum ankara hukuk yazmayacagim) kadir hastan bilgi alabilecek bi sizi buldum acikcasi iyi ki acmissiniz bu basligi kadir has dil, erasmus imkanlari ve sinif mevcudunun az olmasi yonunden avantajli ancak istanbul hukuk icin bir marka ve hukuk alaninda kendisini kanitlamis bir uni deniyor. Cok kararsizim ve size sorularim olacak yardimci olursaniz sevinirim. Oncelikle khas yaz okulu ucretli mi ve eger ucretliyse bilerek yaz okuluna birakiyorlar mi? Burslular okulda nasil itibar goruyor ya da kotu muamele gotuyorlar mi? Staj imkanlari neler? Khas hukuk koc bilgi bilkent bahcesehir vs. ile kiyaslayinca duyulmamis bir uni ama siralamasi 3000 acaba bu siralamayi imkanlarindan dolayi mi yapmis yoksa akademik altyapisinin guclu olmasindan dolayi mi? Sinifta siralama olarak dusuk olan insanlarla birlikte okumanin egitimi etkiledigini duydum bu konu hakkinda da bilgi verirseniz sevinirim simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geleceginhukukcusu -- 21 Temmuz 2016; 12:41:22 >

• geleceginhukukcusu G kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle başarılarının devamını dilerim. İst hukuk da yaklaşım 40-50 arkadaşım okuyor memnun olan da var memnun olmayan da ama şöyle bi gerçek var ki Ankara İst hukuk gibi üniversitelerin bi markası var. Stajda olsun iş bulmak da olsun cidden önemli bir ölçüt olarak görülüyor okul hukuk alanında. Khas hukuk un cidden akademik kadrosu kalitelidir ve özel üniversite olduğu için bir çok avantajı var. Yurtdışı olanakları olsun dil eğitimi olsun kendini daha çok geliştirebilme fırsatı sunuyor. Yaz okulu bi dersi ilk defa alırsan tam burslu öğrenciler için ücretsiz ve tam burslu öğrencilerle burssuz öğrenciler arasında bi fark yok. Kimsenin kimseyi ezdiğine de şahit olmadım. Koç bilkent gibi üst düzey bi okul değil khas o yüzden %50 burslular çok düşük puanlarla girebiliyor ve bu cidden kötü. Çevrendeki insanlar sana vizyon katar ve bizim okuldaki en büyük eksiklik sanırım öğrenci kalitesinin çok düşük olması. İstanbul üniversitesine gelecek olursak çok fazla kalabalık bir okul. Sürekli siyasetin döndüğü öğrenciden çok polisi görebileceğin bir yer. Kaliteli hocaları olmasına kaliteli fakat 300-400 kişiyle ders dinlemek vs. bunları iyi düşün derim. Eğer özel sektörde avukatlık vs düşüyorsan khas derim ama savcı hakim felan düşünüyorsan istanbul hukuk. Başka sormak istediğin bişey olursa cevaplarım.

• Tm-3 23 bin
    Ts-1 3.142
    Ts-2 1.944

Ben kadir has hukuk %50 düşünüyorum daha önce okulum gezi şeklinde götürmüştü oraya açıkçası arkada oturulacak amfi dışında okulda hiçbir şey göremedim tam burslular ve hukuk hariç puanlar gerçekten düşük öğrenci vizyonu kötü olan bi yerde arkadaşlık kurmak benim için zor olur diye düşünüyorum
    Devlette boğaziçi edebiyat, marmara pdr, marmara uluslararası ilişkiler tam burslu olarak bahçeşehir bilgi gibi üniversitelerin bütün sözellerini tam burslu kazanıyorum..
    Kısacası diğer kazandığım bölümlere göre sırf hukuk olsun diye öğrenci kalitesini ve kampüsünü beğenmediğim bi okulda okumam ne kadar mantıklıdır? Boğaziçi edebiyatta da edebşyat okusam ne olucağım belli değil ama bi boğaziçi var karşımda
    Zaten tsden hazırlandım edb yüksek olduğu için tm de iyi geldi kafam çok karışık yardımcı olursan sevinirim

• legendofiliad L kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle okuldan çok hangi bölümü seçeceğine karar ver. Her okulun farklı avantajları ve dezavantajları var. Arkadaş bulma konusunda pek sana katılmıyorum. 10-15 soru daha fazla doğru yaptın diye süper zeka yada daha kültürlü felan sayılmazsın. Ben tam burslu okuyorum 17k ile girdim fakat arkadaşlarımın çoğu %50 burslu ve hiç bi kötü yanını görmedim. Vizyonlar kötü evet bu senin eğitim hayatını etkileyebilir ona katılıyorum. Boğaziçi edebiyata felan gideceğine yada marmara ir'a kadir has hukuk'a gitmeni öneririm. Bahçeşehir üniversitesini zaten ticarethanenin babası. Bilgi yada kadir has arasında tercih yapmanı öneririm.
  • Vay be, 1 yıl önce sana PM atmış, numaramı yollamıştım. Zaman ne kadar hızlı geçiyor.

Bu sene hazırlıkta mıydın bilmiyorum ama buradaki arkadaşları korkutmana gerek yok.

Hazırlık diğer okullara göre daha esnek. 45 devamsızlık saati bu sene 55-60-65'e kadar esnetildi öğrenciler için. Tabii ki sorumlu hocanın da katkısı vardı. Bu sene öyle olur mu bilemiyorum.

Ayrıca hazırlık atlama sınavı gerçekten çok zor değil. Kalan çok oluyor doğru fakat, hayatının büyük bir bütününü etkileyecek olan bir dil için çalışmak gerekli.
  • Persheid1903 kullanıcısına yanıt
    Evet bu sene hazırlıktaydım fakat kimseyi korkutmuyorum. Zor değil zaten hazırlık genelde devamsızlıktan kalıyor kalan onu dedim
  • Hocam kesin bi dille soylermisn tarafsz şekilde benim iki tercihim var ya khas hukuk yada ank.hukuk.2700 sıralamam. İngilizcemde var dahada geliştrmk istyrm.

• Ayrıca hakim savcılık duşunuyrm. Bu alanları duşununce vakıflarda okumak suçmu!!!

• meçhull M kullanıcısına yanıt
    Ankara Hukuk da çok arkadaşım var ve savcılık hakimlik düşünüyorsan Ankara Hukuk u seçmen senin yararına olacaktır. Çünkü hakimlik savcılıkta okullara bakılıyormuş ama demiyorum ki khas hukuk dan hakim savcı çıkmaz.
  • Uluslararası ilişkiler bölümü hakkinda bilgin var mi

• Psikoloji bölümü hakkında bilgin var mı ? Okunur mu ?
  • LookAround kullanıcısına yanıt
    Hocaları iyi diye duymuştum. Dil anlamında kendini geliştirmen olanağın çok fazla.
  • maalesef psikoloji hakkında bilgim yok
  • Ben khas ünisinde Siyaset bilime ve kamu yönetimi okumak istiyorum tam burslu girme ihtimalim var hazırlık sınıfı ücretli mi ücretliyse ne kadar bilgi alabilirmiyiz
  • Okulu bayağı araştırdım,sıralamam 2.7k ve önemli bilgiler kisminda okuyanlardan duyduklarimi da görmüş oldum,doğru olmuş bence de.Özellikle okulun Hukuk ve İletişim fakültelerinde iddialı olduğunu biliyorum.İmkanlarından dolayı yazacağım.Bu arada sitesinde de belirtildiği üzere devlette çalışanlar da var,çıkmaz demek pek doğru olmaz diye düşünüyorum.(Cumhuriyet Savcıları çıkartmış bir okul.)

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetcanGuler

Ben khas ünisinde Siyaset bilime ve kamu yönetimi okumak istiyorum tam burslu girme ihtimalim var hazırlık sınıfı ücretli mi ücretliyse ne kadar bilgi alabilirmiyiz

Tam burslu girersen hazırlığı da %100 burslu okuyorsun.
  • Hocam iletişim bölümleri hakkında ne diyorsun iletişim tercih ettim tam burslu.Konuşmaya gittiğimde sektörlere bağlantıları falan baya iyi geldi bana,hocalarda keza etkili bir şekilde anlattı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.