Şimdi Ara

Kadir Has Üniversitesi -Sorularınızı Alırım- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
17.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Reklamcılıktan bi çocukla konuşmuştum okulu gezdirmişti bana o da tam bursluydu baya memnunmuş kim burslu kim burssuz belli bile olmuyor dedi ki gezerken bende öyle düşündüm. İletişim bölümü de gayet güzel hocam cibalide zaten onun +'sı çok
  • esraa_ E kullanıcısına yanıt
    Evet gittim yeri güzel,ancak and yakasındayım gitmek zor olacak hazırlığa.Sizde mi iletişim düşünüyorsunuz? :D
  • Bu sene girecek olanlara da laptop veriliyor mu hocam?
  • tariholog kullanıcısına yanıt
    Bende and. yakasındayım ben bankacılık, finans vs yazdım hocam hazırlık yok
    4 yıllık mı?
  • Evet, Cibali de olacağım
    bau,bilgi'den sonra yazdım ben bakalım daha hazırlığı var hocam :(
  • Ya benimde olur inşallah fazla emin konuştum ahahhaha Hayırlısı olsun hocam şimdiden
    inşallah,teşekkür ederim sizin için de.
  • Merhablar, şuan üniversitemde Yönetim Bilişim Sistemleri okuyorum fakat okulumu ve bölüm hocalarımı sevmedim. Bölümümüzde düzgün hoca yok öğrenci kalitesi yerlerde vs. Bu sebeplerden ötürü okulumu değiştirip yatay geçişle Kadir Has`a geçmek istiyorum aynı bölümden (YBS). Bu üniversitede, yönetim bilişim sistemleri okuyan veya kadir has`ta okumakta olan öğrenciler fikirlerini aktarabilirlerse sevinirim.
  • up
  • NaughtyDogg kullanıcısına yanıt
    up
  • Merhaba arkadaşlar, Kadir Has Üniversitesi'nde okurken aldığımız evi mezun olduğum için satmayı planlıyoruz. Okula 5dk yürüme mesafesinde, Haydar Mahalle muhtarlığının hemen karşısında 1.katta 70 mt2, 2+1 daire. Düşünen olursa iletişime geçebilirsiniz. erayvardalli@hotmail.com

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.