Şimdi Ara

Kadınları Etkileme Taktikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
14
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işin sadece bir taktiği yok. Pek çok farklı, küçük adımları var.

Genelde herkesin dış görünüse ve paraya önem verdigini gördüm burada. Tipim iyi, param var ama kız yok diyenler de var, tipsizim param yok bu yüzden kız arkadasın yok diyenler de var.

Öncelikle verecegim ilk taktik kişisel gelisim ve bakım. Bunlara önem vermeyen bir adamın kadınlar karsısında hiç şansı yok.

Kitap okuyacaksınız, bakımlı olacaksınız, güzel giyineceksiniz, güzel kokacaksınız. Kendinizi ne kadar gelistirirseniz buldugunuz kız da sizinle dogru orantılı olarak kaliteli olur.

Bakımlı ve fit bir erkek iseniz, bakımsız ve şişman kızları istememe hakkına sahipsiniz.

Ya da zenginseniz, şaraptan anlıyorsanız, spor arabanız varsa, helikopteriniz varsa bulacagınız kız da haliyle sosyetik bir kız olacaktır.

Kendinizi geliştirin kısaacası.

Şimdi tavlama aşamasındaki aklıma gelen bazı taktikleri yazayım.

ÖDÜL OLMAK

Çok sık yapılan bir hatadır aslında. Kızı ödül olarak gören, sürekli onu mutlu etmeye çalısan erkekler hep hüsran, hep ellerde çiçekler kapılarda sırılsıklam.

Kendinizi ödül olarak göreceksiniz. Kendinizi ne kadar gelistirirseniz, ne kadar çevreniz olur, ve o kadar çok kız tarafından istenirseniz ''ÖNCEDEN SEÇİLMİŞLİK'' dedigimiz kural devreye giriyor.

Hiç düşündünüz mü ? Kıvanc Tatlıtug evlendi diye neden üzülüyor kızlar ? Kıvanc, Burak o kızlara mı bakacaktı ? Hayır. Sadece hayal. Çünkü onlar ünlü, çünkü onlar zengin, yakısıklı, herkes tarafından seviliyor. Peki onlar sıradan bir tip olsaydı, zengin ve ünlü olmasalardı, haliyle para olmayınca o kadar yakısıklı da görünmeyeceklerdi. Ne olurdu ? Burak özçivit'in bir kızın pesinden kostugunu hayal edebiliyor musunuz ? Ne olur benimle sevgili ol yalvarırım dedigini. Muhtemelen etmiyorsunuz. İşte ödül olmak budur.

LİDERLİĞİ ELE ALIN

YÜKSEK STANDARTLARA SAHİP OLUN

KADINI KENDİ DÜNYANIZA ÇEKİN

MEYDAN OKUYUCU OLUN

ESPRİ ANLAYISINA SAHİP OLUN

İNCİNEBİLİR OLDUGUNUZU GÖSTERİN

KADINLARIN SİSTEMİNE GİRMEK

Kızların arkadas çevresine girmek, sürekli onlarla takılmak, kız için hobilerden ve kendi sosyal çevrenden vazgecmek de sık yapılan hatalardandır. Bırakın kadın sizin sisteminize girsin. O kendini size kabul ettirsin.

Bu kızların bilmeden kullandıgı taktiktir. Genelde sizle bakısır, kesisir. Güler. Siz de hemen oltaya takılan balık gibi gider tanısırsınız.

Buraya kadar sıkıntı yok aslında. Ama sizler genelde ''tanısabilir miyiz ?'' diyorsunuz. Ve uçmayı bilmediginiz için kaybediyorsunuz. Oysa kadının yanına tanısmak için değil fikir olmak için gidin. Yani onunla ilgilenmediginizi, aslında sadece fikir almak istediginizi belirtin.

KADINLARLA KONUŞMAK

Ahh ahh. Nice yiğtler ilk bulusmada eriyip gitti. Kızın karsısında konusamayanlar, sessizce duranlar, konusup sacmalayanlar, hava su memleket muhabbeti yapanlar. Neler gördü bu gözler.

Amacınız o kızla birlikte olmaksa, kendinizi pazarlayacaksınız.

Bu da konusmayla olur. Ağzı laf yapmak demek budur. Ama bu gelistirilir korkmayın.

HİKAYE ANLATMAK

Kıza hikaye anlatacaksınız. Tabii bunun için beden dili, jest ve mimiklerin önemli oldugunu söylememe gerek yok sanırım. Anlattıgınız hikaye ''sonra dayımgile gittik, bi çorba içtik'' değil elbette. Merak uyandırıcı, değer yükseltici, eğlenceli hikayeler.

Bu hikaye ile geçiş yapabilirsiniz. Yani bir yerinde kesip kıza soru sorarsınız o da anlatır.

Kızla samimiyet kurabilirsiniz.

Bir kıza ''bak ikimiz de aynı rengi seviyoruz, çok uyumluyuz hadi sevgili olalım'' DENMEZ.

kadınlar mantıkları ile konusur, duyguları ile hareket eder. Kadını duyguları ile tavlarsınız. En sevdigi renk kırmızı mı atarsın hafızaya. Yeri gelince kırmızı bir tisrt giyer gelirsin, bilinçaltına oynarsın. Kendini sana daha yakın hisseder.

Ve bunu da yazıp bitirmek istiyorum bugünlük.

EFENDİ ERKEKLERDE OLMAYIP DA P.Ç ERKEKLERDE OLAN NE VAR ?

Bilinmezlik, eglence, öngörülmezlik.

Efendi erkek süreklü kadını mutlu etmeye çalısır, ona muhtaç gibi davranır, hediyeler alır, mantıgı ile ikna etmeye calısır, hayır diyemez, kadına kızamaz, bagıramaz, her seye dürüstçe ve sıkıcı bir şekilde cevap verir. Kısacası evlenillecek adam tipi kadınların tabiri ile.

Peki ya p.ç erkek öyle mi ? Ne yapacagı kestirilemez, muhtac degildir kadına, duygularına oynar kadının, gerektiginde kızar, bagırır, eglencelidir.

Şimdi bazı taktikler var.

Mesela İTME&ÇEKME dedigimiz. Kadınların hep uygulayarak sizi dumur ettigi taktikler. Hani bir kadınla bakısırsınız ama yanınıza gittiginde size dönip bakmaz ya. Hah işte bu taktik.

Kadını önce iteceksiniz sonra çekeceksiniz. Nasıl mı ?

''Saçlarını annen mi ördü ?'' Bu bir itmedir mesela.

''Ama elmacık kemiklerin çıkık oldugu için saçlarını toplaman sana cok yakısıyor'' Bu da çekmedir.

Kızı hem gömüyorsunuz, sonra çekiyorsunuz kendinize. Burada ayrıca hanım evladı olma taktigi de var. Yani sıradan bir erkek gibi değil de kadınların dilinden anlayan bir erkek gibi konusuyorsunuz. Elmacık kemigi çıkık diye saçlarını topla diyorsunuz kıza. Kaç erkek bunu der bir kıza.

Diğer taktikleri yazıcam.

• Copy Paste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan sevgili yapmak ne zor işmiş.En önemlisi saygınlık bence herkesin saygı duyduğu bir kişiyseniz istemediğiniz kadar sevgiliniz olur.Bu taktikler yalan dolan.Yapılan iş değil, kimin yaptığı önemli.Ben bi kıza iltifat etsem başka, saygın bi insan etse başka algılanır.

• Arkadaşlar öncelikle her kız ve her insan aynı değildir bunu aklınıza sokun, ikinci olarak aklınıza sokacağınız şey daha karşınızdaki kişiyle aranızda normal arkadaş ilişkisi varken ah o şöyle yaptı ah o böyle yaptı diye kendinizi yerden yere vurmayın, sonra olan sizin o tatlı canınıza oluyor, sıkıntıdan çürüyor gidiyorsunuz.

Kız-Kadın-Dişi dediğimiz varlık çok gariptir. Karşısında konuşan kişiyi hoş bulur. Hani hep derler ya kızlar kendisini güldüren erkekleri sever, hah aslında o öyle değil be güzel kardeşim. Öncelikle ağzın fena laf yapmalı, aslında öyle çokta değil. Yani dışarı çık etrafa bak biraz, bahsedecek zibilyon tane (evet zibilyon) şey bulursun. Hah, çok mu konuşacak konu sıkıntısı çekiyorsun; okulda bir arkadaşının anlattığı hikayeyi anlat geç, aman ha onun hikayesi olduğu kulağına gitmesin.

Çok konuşan demiştik değil mi? Evet evet, çok konuşurken boş konuşmamalısın, sürekli pozitif ve hareketli olmalı konuşurken bir saniye bile dikkatinin başka bir tarafa dağılmasına izin vermemelisin, bu boşlukları söylediğin şey bitince ver ki sürekli seni dinleyip çok sıkılmasın, örneğin bir şey içiyorsanız sözün bitince bir yudum al ve kafasını dağıtması için "Şu adamın kafası çok komik değil mi?" diye bir laf ortaya at.

Kimbilir onunla ilgili bir anısı vardır ve onu anlatır sonra senin aklına gelir muhabbet öyle uzar gider bir bakmışsın ki o senden, sen de ondan muazzam keyif alıyorsun.

Eh, bu kadar yazdığım fazla bile oldu, sempatik ol işte.

Kahretme kendini.

• İTME&ÇEKME yazmışsın. Nedense aklıma Pull&Bear geldi.

Konularını tekrardan gördüğüme sevindim, her gün açılan kız konularından sonra burasının başı boş kalmaması gerek, burayı sen toparlarsın.

• Eh o kadar aşk acısını boşuna çekmediğini görmüş oluyoruz böylelikle. Devam et bu gençlerin ihtiyacı var bunlara :)

Emr-i Bârî olmayınca sanma bir çöp deprenir.
  • Vay K.B.V nasılsın yıllar önce bu forumda öyle bi konu açmıştım bi kaç arkadaşın desteğiylede forumda en çok okunana konulardan olmuştu o yıllara döndüm bi an gençtik,çapkındık falan ama güzel yazmışsın kesinlikle doğru benim çok denemelerim oldu.

Mesela çok kibar efendi oldum,çok sert piskopat oldum yakarım yıkarım,çok ağır oldum konuşmayan ve fırlamada oldum yeri geldi :) Edindiğim tecrübelere göre iki seçenek çok tercih ediliyor piskopat ve fırlama.

Piskopat güven veriyor çok görmüşüzdür kızın peşinde belalı biri vardır falan kız isyan eder ama ayrılmazda bu anlatıkklarını gençler kesinlikle uygulasın eğer ben çapkın adamım derlerse tabi ciddiyim evlenecem diyen adam için bunlara gerek yok,insan her karaktere bürünebilen bi varlıktır en masum adamdan piskopat en sessizden dilbaz çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorgun şair

böyle kızlara böyle erkekler...çok matrak bir şeymiş gibi birde anlatmış uzun uzun...boş iş hepsi.

https://forum.donanimhaber.com/evlilikle-alakali--124502096#124502096

Efendi erkek

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

böyle kızlara böyle erkekler...çok matrak bir şeymiş gibi birde anlatmış uzun uzun...boş iş hepsi.

Efendi erkek

Evet efendi erkeğim problem ? Konumda sevgili olayına girmek istemiyorum demişim zaten...Şuan geldiğimiz noktada efendi erkek sen mı oluyorsun ben mı düşün bakalım...Daha geçenlerde sevgilisi olan kizla biseyler yaşamayı düşünen sen değil mıydın ? Evet efendi erkek olamıyor herkes

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Efendi erkek

Evet efendi erkeğim problem ? Konumda sevgili olayına girmek istemiyorum demişim zaten...Şuan geldiğimiz noktada efendi erkek sen mı oluyorsun ben mı düşün bakalım...Daha geçenlerde sevgilisi olan kizla biseyler yaşamayı düşünen sen değil mıydın ? Evet efendi erkek olamıyor herkes

Nur Suresi 26. Ayet:

Kötü kadınlar, kötü erkeklere; kötü erkekler de kötü kadınlara; temiz kadınlar temiz erkeklere, temiz erkekler de temiz kadınlara lâyıktır. O temiz olanlar, iftiracıların söyledikleri şeylerden uzaktırlar. Onlar için bir bağışlanma ve bolca verilmiş iyi bir rızık vardır.

• Neden samimi ve temiz duygularla yaratılmış bir ilişki varken böyle şeylere kafa yoruyorsunuz.
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    12-13 yasinda misin bilmiyorum ama herkes rol yapar. Samimi,temiz, dogal bir iliski yok.

Bunu 20'li 30'lu yaslardaki cogu kisi bilir.

• Rol olayına bende katılıyorum şunu diyeyim zamanında ağzım iyi laf yapardı ordan girer burdan çıkardım ve dolu sevgilim olurdu yaş ilerleyince biraz ağır olayım dedim beni seven heralde ben oldugum için sever dedim daha karşıma öyle seven çıkmadı

Netteki tanışma sitelerine yada başka sitelere bakınca hep aynı laflar dürüstlük herseydir,en güzel başlangıç dürüstlüktür falan filan klasik copy paste lafları söylemeyi severiz biz,benim evlenen arkadaşlarım var şu an zor geçiniyorlar ama evlenme zamanı kıza herşeyi vaadettiler ve borç-harç en iyi yerde düğün yaptılar ama sadece göstermelik sonra gelsin garibanlık ama en baştan dürüstce durumum böyle düzgün düğün yapamam deseydi kızı kaybederdi buda bi oyun ve rol.

Annelerimiz bile görücü usulu kız bakmada bazı şeyleri abartarak anlatırlar sonuçta bi olayı anlatımı süslemek püslemek karşıdaki kadının hoşuna gider,bu ülkede evli olup yıllar sonra çocugun kendisine ait olmadığını anlayan adamlar var,öyle numaralar varki 20 yıl sonra anlıyorsun

Tarih boyunca,yüzyıllar boyunca efendi adam hep kaybetmiştir hepte edecektir,sevgilisi olan bi kıza gidin sevgiliniz ne kurnaz fırlama adam yaf diyin inanın bu kızın bile hoşuna gider hiç bi kadın sevgilisine saf denmesini istemez kurnazlık,dalavere insanlara çekici geliyor çünkü,evlenince gece beraber uyurken sabah işe giderken eşin kıyafet alıp denediğinde yaptıgın hareketlerin çoğu karşı tarafın dahada gözüne girmek içindir masum olan tek şey çeşmeden akan berrak sudur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.