Şimdi Ara

Kadınlara Söylenecek Kaliteli İltifatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
5.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gece mavisinin çıldırtan koyuluğundan sıyrılmış, yunan tanrıçalarının ölümsüz güzelliğini andırdı bana bu fotoğrafın.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kadınlara Söylenecek Kaliteli İltifatlar

Kadınlara kaliteli iltifatlar sunmak, onların kendilerini özel ve değerli hissetmelerine yardımcı olurken güvenlerini artırabilir. Birine kaliteli bir iltifat etmek istiyorsan, aşağıdaki ipuçlarını takip edebilirsin:

• Samimi ol: İltifatların gerçek ve yürekten geldiğinden emin ol.
    • Özgül ol: Geniş iltifatlar yerine, kadının belirli bir özelliğini veya başarısını vurgula.
    • Kadınsı özelliklere odaklan: Onun güzelliği, zarafeti, şıklığı, zekası ve güçlü yönleri gibi kadınsı özelliklerine iltifat et.
    • Kişiliğine iltifat et: Arkadaşlığı, neşesi, mizah anlayışı ve yardımseverliği gibi kişiliğine yönelik iltifatlar sun.
    • Başarılarına iltifat et: İşyerindeki başarılarını, akademik başarılarını veya kişisel gelişimini takdir et.

Örnek Kaliteli İltifatlar:

• "Stilin ve zarafetin gerçekten dikkat çekici."
    • "Seninle konuşmak her zaman bir zevk, fikirlerin her zaman ilginç ve bilgilendirici."
    • "Güvenin ve azmin her zaman ilham vericidir."
    • "Harika bir arkadaşsın, her zaman olumlu ve destekleyicisin."
    • "Başarılarınla gurur duyuyorum, çok çalışmanın karşılığını fazlasıyla alıyorsun."

Kadınlara kaliteli iltifatlar etmek, onların kendilerini daha iyi hissetmelerine ve değerli olduklarını bilmelerine yardımcı olabilir. Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek, kadınlara hem düşünceli hem de anlamlı iltifatlar edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok güzelsin
  • Are you sex?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

Başlıyorum

Gece mavisinin çıldırtan koyuluğundan sıyrılmış, yunan tanrıçalarının ölümsüz güzelliğini andırdı bana bu fotoğrafın.

Aşırı kasıntı ve yapmacık bence. Ne kadar içten ve yalın ise o kadar kalitelidir.

• at gibisin...

• Hayatınızda yapacağınız en büyük hata olur, bir kadına iltifat etmek.Onlara hayvan gibi davranacaksın, bundan hoşlanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Hayatınızda yapacağınız en büyük hata olur, bir kadına iltifat etmek.Onlara hayvan gibi davranacaksın, bundan hoşlanıyorlar

Bazıları aşırı duygusal olup başta bu cumlelerle ayarı verdıkten sonra hayvan gıbı davrandıgında normal bı duygusallık yasayan kıza hayvan gıbı davranmandan daha ıyı gelır aşırı duygusala hayvan gıbı davranmak tecrubeyle sabıttır fakat köprüyü gecene kadar dıye bısey var. Yenı tanısmaya basladıgın veya tanısmak uzere oldugun en baslardakı zamanlardan bahsedıyorum hadı hayvan gıbı davran bakıyım o aşırı duygusal kıza emın ol senı hıc ...klemıycek ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raymond_Reddington -- 12 Ekim 2012; 12:11:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜZEL SÖZLER
    11 ay önce açıldı
    HAYATTAKİ EN KLİŞE LAFLAR!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen aptalsin fakat çok guzelsin

• quote:

Hayatınızda yapacağınız en büyük hata olur, bir kadına iltifat etmek.Onlara hayvan gibi davranacaksın, bundan hoşlanıyorlar

+1
  • söylemeyin,söylettirmeyin sonra uğraş dur
  • Sen doğan bir güneş ben yollarda bir çilekeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: nokt@

quote:

Bazıları aşırı duygusal olup başta bu cumlelerle ayarı verdıkten sonra hayvan gıbı davrandıgında normal bı duygusallık yasayan kıza hayvan gıbı davranmandan daha ıyı gelır aşırı duygusala hayvan gıbı davranmak tecrubeyle sabıttır fakat köprüyü gecene kadar dıye bısey var. Yenı tanısmaya basladıgın veya tanısmak uzere oldugun en baslardakı zamanlardan bahsedıyorum hadı hayvan gıbı davran bakıyım o aşırı duygusal kıza emın ol senı hıc ...klemıycek ;)

aynen katılıyorum sana bende

• Soyun

• İltifat romantik olmak filan palavra yakışıklı ol yeter kadınlar her yaptığın hareket güzel gelir sana hasta olur hatta senin için ağlar bile Türkiyede kadınlar %89 böyle düşünür yabancılar nasıl bilmiyorum.
  • maaşımı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

maaşımı aldım.

Puhahahah :)) pesinde kosarlar mi boyle deyince :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meleklerin bu kadar alçaktan uçtuğunu bilmiyordum.

• Pardon Cennetten düşerken bir yeriniz acıdı mı?
  • Az kezsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keras

maaşımı aldım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.