Şimdi Ara

Kadınlar ilgisiz umursamaz erkekleri mi sever ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı ilgi göstermeyin hatta hiç ilgi göstermeyin deniyor. Mesajlara hemen cevap vermeyin deniyor. İlk seni seviyorum diyen olmayın deniyor. Umursamaz olun deniyor.

Peki bunlardan gerçekten etkilenen kızlar düzgün kızlar mı ? Ben bu tip davranışlardan etkilenen kızların hepsinin ortalık malı olduğunu düşünüyorum. Yani işini gör geç.

Siz ne diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kadınlar Umursamayan Erkekleri Sever mi?

Kadınların genellikle umursamayan erkekleri sevdiği yönündeki popüler klişenin doğruluğu sorgulanabilir. Birçok kadın, ilgisiz ve duyarsız erkeklerin cazibesinden uzaklaşır.

Bunun nedenlerinden biri, kadınların kendilerine değer veren ve onları önemseyen erkeklerle birlikte olmak istemeleridir. Umursamayan erkekler, kadınların duygularını göz ardı etme eğilimindedir ve bu da hayal kırıklığına ve kızgınlığa yol açabilir.

Ayrıca, umursamayan erkekler genellikle kötü iletişim kurarlar ve sorunları çözmekten kaçınırlar. Bu, ilişkilerde çatışmalara ve gerilimlere yol açabilir.

Bununla birlikte, bazı kadınlar umursamayan erkeklerin çekici buldukları bazı istisnalar vardır. Bu, genellikle kadınların güçlü ve bağımsız olduklarını ve duygusal desteğe ihtiyacı olmadıklarını göstermeye çalıştıkları durumlarda olur.

Ancak, genel olarak kadınların çoğu, umursamayan erkekler yerine ilgi gösteren ve destekleyici erkekleri tercih ederler. Bir ilişkinin sağlıklı ve tatmin edici olması için karşılıklı saygı, iletişim ve duygusal bağ çok önemlidir.

Sonuç olarak, kadınların umursamayan erkekleri sevip sevmediklerine dair tek bir cevap yoktur. Bazı kadınlar bu tür erkeklere çekilirken, diğerleri onları itici bulmaktadır. Ancak, çoğu kadın, duygusal desteğe değer veren ve onlara önem veren erkeklerle birlikte olma eğilimindedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kendin ol yavşak olma anlamında umursamama durumu. Ota boka da hayır çek anlamında değil.

• önce biraz ilgi vericen, ondan sonra umursamaz olucan. bi de tipsizsen işe yaramaz. yakışıklı olmak lazım böyle cool tavırlar için.
  • evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Yav hocam yapmayın Allah aşkına gözümle şahit oldum. Kız kendisine alenen yavşayan adamla beraber şuanda. Eleman kız ne isterse yapıyor. Ayak parmaklarımın arasını yala dese yalayacak.

Ortada başka bir durum var hocam. Ben yolda da çok görüyorum. Eleman kızın ağzının içine düşecek neredeyse. Yine evlenenler var kadınlar çok daha otoriter. Şimdi diyeceksiniz ki kadın 30-35 yaşında evlenmiştir. Hayır aksine 20-25 yaşında kadınlar böyle erkeklerle beraber.

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    Öyle de güven duymazlar hocam. Birde iş ego savaşına döner. Bu davranışa anca ergen kızlar tutulur.

Genel olarak hafif meşrep kızlara aşırı ilgi veya çok çok az ilgi gösterince geliyorlar. Ama düzgün kızlar nasıl tavlanir o önemli.

Mesela ben çok kullanıldım. Açık açık söylüyorum. Benim ilgimi sömürdüler. Senin aklına gelmeyecek şeyleri ben kızlara yaptım. Hepside tav oldu. Ama iş ciddiye binmeye yakın hepsi kaçtı. Burada hata bende. Belki az ilgi gösterecektim ama az ilgi ile de ilişki olmazki. Kız ne kadar güven duyar. İki tarafında istekli olması lazım.

Ha ben olayı şuna da bağlıyorum. Bana darbe vuran kızlar kendileri kaybetti. Çünkü ben eminim onları benim gibi seven biri daha olamaz. Belki aldatılacaklar , belki boşanacaklar. Demek ki benim sevgimi haketmediler.

%60 hata bende %40 o kızlarda diye düşünüyorum.

• ruslara love deyom yetyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VORVZAKONE kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk seni seviyorum dediğinde sen ne tepki verdin tam olarak ;

2 durum var ;

-ya sen olumsuz yada nötr tepki verdiğin için rezil oldum düşüncesi ile akşam toparlamaya çalıştı. yani gerçekten seni seviyor ama gururundan dolayı sevmiyormuş gibi yapıyor
    -ya da seni test ediyor. Sevmiyor. Senin ne tepki vereceğini merak etti.

Hocam o zaman bu kız 1.duruma göre davranmış yani gururundan dolayı öyle demiş numara olayı da bunun kanıtı.

Saldır hacı durma bu kız sende duygusal olduğum için falan filan yalan takılma onlara. Sevdiğini söyleyebilen bir kız boş kız değildir.

Yaşlar kaç bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: try1241

Hocam o zaman bu kız 1.duruma göre davranmış yani gururundan dolayı öyle demiş numara olayı da bunun kanıtı.

Saldır hacı durma bu kız sende duygusal olduğum için falan filan yalan takılma onlara. Sevdiğini söyleyebilen bir kız boş kız değildir.

Yaşlar kaç bu arada.
    yaş 23 o 21 de forumdan bahsetmiştim biraz mesajları kaldırıcam okur filan sıkıntı olmasın.

Saldır konusuna gelince ben kaçmaya çalışıyorum kız baya kültürlü hocam ben sıfırım olmuyor yani
    Okulda mi tanıştınız hocam ?

Valla kusura bakma ama kaçarsan salaklık yaparsın. Kültürlü bir kız. Yaşı da küçük değil ergen değil yani. E sevdiğini söylüyor egosu yok. Gururlu biri. Kaçırma bu kızı.

Birbirinizin eksik yönlerini kapatırsınız. Kız sayesinde kendini geliştirirsin işte. Sakin kaçmak gibi bir hata yapma bak bana gelse durmam koştururum.

Nasıl etkilendi sence senden ? Ne konuştunuz da aşık oldu sevdi seni sence ?

• try1241 T kullanıcısına yanıt
    Bilmiyom ki aga anlamadım ben de kendimi kandirmama gerek yok bence kız başka şehirden bulussak direk kaybolur zaten çirkin biriyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Heee tipini görmediyse gidebilir evet tipini görmeden falan da seni seviyorum demek de ayrı bişey gerçi. Saf galiba bu hocam sevgilisi olmamıştır bugüne kadar tecrübesi de yok bu yüzden diye düşünüyorum. Sen bilirsin hocam kafana göre takıl.

• try1241 T kullanıcısına yanıt
    xd wpde fotom var ama bilmiyom açıkçası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up. Kadınlar böyle erkekleri mi sever ? Yoksa belli bir kesim mi hoşlanır umursamaz insanlardan ?

Düzgün kızlar ilgi ve sevgi gösteren erkeklerden hoşlanır mı ?

• Kariyi tavlarken peşinden koscan iltifat sirinlik vs.Kari aga düştükten sonra full köpek ama dengeyi iyi kur.Yeri gelince güzel konuş yeri gelince köpek çek.Dengeyi kuramassan sıkıntı

• 25 yaş altındaysan pek ciddi ilişki düşünme.işin gücün yerindeyse,tipinde orta seviyedeyse, yaşında 28-29 ise o zaman istediğin bir kızı elde etmemen için bir sebep yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.