Şimdi Ara

Kadının boğazını sıkıp küfür etti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• kendileri çok liyakatli çok liyakatlidir asla böyle şeyler yapmazlar

abudumun siyasal islamcıları

Kadının boğazını sıkıp küfür etti.
  • Siyasilerin birbirinden çok bir farkı yok onlar sefa sürer millet kavga yapar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • “AKP de yapıyor, oyna devam.”

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elbette partiye mal edilmemelide demokrasi özgürlük liyakat diye dağ bayır dolananlar için biraz duyarlı olmak tutarlı olmak lazım mesela adam hakkında ibbnin bir yaptırımı olacakmı yoksa 3 maymunmu devreye girecek.Kadının boğazını sıkıp küfür etti. 

• Ak parti yaptı CHP de yapsın değil mi ? Benden olan benimdir mantığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babus0606 B kullanıcısına yanıt

Aynı olay akpli bir belediyede olsa yine aynı paylaşımı yapar, aynı şeyleri yazar mıydin? Yoksa ozkan gibi sadece muhaliflerin kusurlarını paylaşmayı mı kendine misyon edindin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Navi kullanıcısına yanıt

bir işte insan var ise her türlü hata olur ben onda bunda olmaz demedimki, insanlara makam mevki para verirsen ne hale geleceğini bilemezsin. bu gibi olaylardan sonra partiler ne üst mercileri ne yapar ben ona bakarım. şu geçen yıllarda vatandaşa küfür eden vekil gene aday yapılmış mesala.

Kadının boğazını sıkıp küfür etti.Yeni Şafak (@yenisafak) on Xtwitter
    İYİ PARTİLİ TÜRKKAN ŞEHİT AĞABEYİNE KÜFÜR ETTİ 📌İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Bingöl ziyaretinde İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, şehit ağabeyi Tahir Kümran'a ağza alınmayacak küfürler etti.
    https://twitter.com/yenisafak/status/1456623933726367756
  • Yoo bence gayet de partiye mal edilmeli. O anda partiyi orada o kişi temsil ediyor. Partiler elini kolunu yönetemeyen kişileri karşımıza aday diye çıkarmaktan da sorumlu değilse, neden sorumlular. Bu görüntüler partilerin kamu alanındaki yansımalarıdır.

• parti gereğini yapmalı üstünü örtmemeli.

• babus0606 B kullanıcısına yanıt

Benim itiraz ettigim nokta aynı kişilerin hep aynı hedefe ateş etmeleri. Mesela ozkan... 22 yıllık iktidar varken sadece ve sadece muhalefetin yanlışlarını yazması.

Bu olayın senin partinde de olmuş muadilleri vardır ama paylaşmazsın.

• Muhalefet neden iktidar olamuyor işte bu konudan anlaşılıyor.

Yol ortasında yaşlı bir kadın tartaklanıp ağıza alınmayacak küfürler ediliyor. Bu adam partiden atılmalı demek yerine ammm abii bakkk 15 sene önce şuda şunu yapmış diye savunuluyor gerçekten şaka gibi.

Aynen pampa aynen böyle adamların CHP'ye ihtiyacı var halkı yolda tartaklamak küfür etmek büyük hizmet çünkü. Nede olsa AKP'de de dıdısının dıdısı 10-15 sene önce böyle bir şey yaptıysa ölümüne savunmak lazım.

• Navi kullanıcısına yanıt

benim parti diye birşey yok oy zamanı duruma bakar karar veririm 20 yıldır chp ile ortaklar, aynı durumdarda muhalefet ortalığı yıkıyor zaten iktidar adayı bir partinin daha dikkatlli hassayeti olması lazım lakin bir sonrası düşünmedikleri için bu yok kazansak yeter olunca ibb başkanı gibi oluyor.Kadının boğazını sıkıp küfür etti. 

• Bu ulkenin dindari sort giyen bir kadin gorunce baslar kufur edip saldirmaya, laik gecinenleride baslar ortulu biri gorunce laf atmaya hele taciz, tecavuz olaylarina hic girmiyorum

Kimse kimseyi kendinden farkli gostermeye calismasin

• Kadıncağız gene iyi kalpliymiş bir özürle kapanır dedi ropörtajda.

yaşlı kadını gırtlaklamış nerdeyse mağra adamı.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Bu şerefsiz adamın ilişkisi derhal kesilmeli. Bizde 2-3 tane şuursuz hariç kimse savunmuyor adamı. Ama AKPliler olarak sizin %90'ınız savunuyor yanlışları aradaki fark bu.

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

Sen nerede gördün bir AKP'linin yolda yaşlı teyze tartakladığını veya ağıza alınmayacak ağır küfürler ettiğini ? Eden gördüğün bildiğin varsa söyle birlikte eleştirelim.

CHP aynı gün bu adamın CHP ile ilişkisini kesse ve istifasını alsa kahraman olacak belki ama yapmadığı gibi muhalif insanların bunu savunuyor olması iyice tüğ dikmek oluyor. ( Sence bu olayı A- Haber de izleyen yaşlı bir başörtülü teyze CHP'ye oy verebilir mi ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 22 Ocak 2024; 14:58:31 >
  • Kadının boğazını sıkıp küfür etti.Kolektif Basınyoutube
    Tek fotoğrafla hüküm veremezsiniz diyen Hüseyin Çelik iyi izlesin, Yusuf Yerkel vatandaşa direkt saldırıyor!
    https://www.youtube.com/watch?v=n5yJ3Ph6-FA

kadın adamın arabasınımı tekmelimişmi? dalmışmı bu olayla alaksı yokki o olayda şiddet şiddeti doğurmuş arabaya tekme atan herife öpücükmü atacak koruma? öpücük atması içinmi maaş alıyor?

tek fotoyla algı kasmak basit.

ben olsam tekme bile atmazdım basardım elektroşoku saldırı teşebbüsü diye silah bile sıkabilir son derece kanuni hakkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ocak 2024; 14:59:57 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.