kadınbilir ve fırsat yanında bir çok P&G ürününde iade veriyor 4-5 hafta süresi var edit 6 haftadır yatmayan iadeler var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kadınbilir / Firsat yanımda para iadesi

-
-
O süre bittikten sonra bana mail attılar. Bir aksaklık oldu cüzdanınıza iade ettik diye. Tekrar çekim talebi verdim bekliyorum bakalım. Uğraşılmaz bu siteyle bıraktım ben bunlarım kampanyalarını.
-
Bende de geçti süre ne mail var ne SMS kampanya yapmayı beceremediler gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tavsiye etmiyorum, 100 lira için uğraştırıyorlar. 2 aydır hala yatırmadılar bana.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben mail attım bir kaç bilgi istediler sonra yatırdılar, mail adresi power-spray@firsatyaninda.com bu power spray ile ilgilenen mail diğerlerini nilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
venus@firsatyaninda.com
Venüs iadesi için buraya yazabilirsiniz
Son yüklediğim iki fiş için cüzdandan hesaba işlem yaptıktan sonra 30 . gün hesaba ödemeleri geldi. Simdi power sprey için siteden fiş yüklemek istediğimde birşeyler ters gitti diyor sürekli onun için onuda mail olarak gönderdim bakalım bekliyorum.
-
Hem alo için katıldım hemde fairy power sprey için ikisi de gelmedi alo 6 hafta oldu ama ses yok
Hiçbirşey yatırmıyorlar eşim aldı PG ymiş güvenilmez bunlara
-
Milli piyango daha mantıklı olabilir. Yatmayan çok var. Adamlar resmen dolandırıcı. Bir dur diyen olmayınca at oynatiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı şekilde.
iban bilgiler hatalı falan filan dediler, hala bekliyoz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralıkta katıldım daha para yatıracaklar halen bekliyoruz inanmayın
Ben de 82 lira bekliyorum, yıllardır kullandığım garanti ibanına hatalı falan diyip bekletiyorlar inanmayın kesinlikle.
Rezil bir site. Her bilgiyi doğru gir, 4-5 hafta bekle, hata oluştu diye cüzdana geri iade edilir.
-
Yatırmıyorlar. Benim şikayetim, dönüş bile yapmadılar.
www.sikayetvar.com
Kadınlar Bilir Fırsat Yanında Para İadesini Yapmıyorhttps://www.sikayetvar.com/kadinlar-bilir/kadinlar-bilir-firsat-yaninda-para-iadesini-yapmiyor -
site resmi ile reklam kuruluna şikayet etmek lazım vatandaşı aldatıcı reklam bu
Reklam denetim kuruluna şikayet edeceğim bende haksız rekabetede girebilir rekabet kurumunada şikayet edeceğim alışverişe teşvik ediyorlar kampanya ile ama iade yapmıyorlar diye
-
Bana da hiçbir iade yapmadılar.
12 Şubatta gönderdiğim fişin 200 TL iadesini 8 Martta yaptılar.Fişi gönderirken zorluk yaşamıştım.Sürekli fişinizi okuyamadık e-maili almıştım.En sonunda fişi kabul etmişti.
-
2 şubatta gönderdim ne arayan var soran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

O süre bittikten sonra bana mail attılar. Bir aksaklık oldu cüzdanınıza iade ettik diye. Tekrar çekim talebi verdim bekliyorum bakalım. Uğraşılmaz bu siteyle bıraktım ben bunlarım kampanyalarını. |
site resmi ile reklam kuruluna şikayet etmek lazım vatandaşı aldatıcı reklam bu |
Benzer içerikler
- turkcell bedava internet
- shell 1000 tl kampanyası
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- tutaste parfüm
- hangikredi ücretsiz kod 2025
- letgo komisyon alıyor mu
- yandex s sport kampanya
- black friday ne zaman 2025
- philips ep2220/10 tam otomatik espresso makinesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X