kadınbilir ve fırsat yanında bir çok P&G ürününde iade veriyor 4-5 hafta süresi var edit 6 haftadır yatmayan iadeler var |
kadınbilir / Firsat yanımda para iadesi
-
-
O süre bittikten sonra bana mail attılar. Bir aksaklık oldu cüzdanınıza iade ettik diye. Tekrar çekim talebi verdim bekliyorum bakalım. Uğraşılmaz bu siteyle bıraktım ben bunlarım kampanyalarını.
-
Bende de geçti süre ne mail var ne SMS kampanya yapmayı beceremediler gitti -
Tavsiye etmiyorum, 100 lira için uğraştırıyorlar. 2 aydır hala yatırmadılar bana. -
Arkadaşlar ben mail attım bir kaç bilgi istediler sonra yatırdılar, mail adresi power-spray@firsatyaninda.com bu power spray ile ilgilenen mail diğerlerini nilmiyorum -
venus@firsatyaninda.com
Venüs iadesi için buraya yazabilirsiniz -
Son yüklediğim iki fiş için cüzdandan hesaba işlem yaptıktan sonra 30 . gün hesaba ödemeleri geldi. Simdi power sprey için siteden fiş yüklemek istediğimde birşeyler ters gitti diyor sürekli onun için onuda mail olarak gönderdim bakalım bekliyorum.
-
Hem alo için katıldım hemde fairy power sprey için ikisi de gelmedi alo 6 hafta oldu ama ses yok -
Hiçbirşey yatırmıyorlar eşim aldı PG ymiş güvenilmez bunlara
-
Milli piyango daha mantıklı olabilir. Yatmayan çok var. Adamlar resmen dolandırıcı. Bir dur diyen olmayınca at oynatiyorlar. -
aynı şekilde.
iban bilgiler hatalı falan filan dediler, hala bekliyoz. -
Aralıkta katıldım daha para yatıracaklar halen bekliyoruz inanmayın -
Ben de 82 lira bekliyorum, yıllardır kullandığım garanti ibanına hatalı falan diyip bekletiyorlar inanmayın kesinlikle. -
Rezil bir site. Her bilgiyi doğru gir, 4-5 hafta bekle, hata oluştu diye cüzdana geri iade edilir.
-
Yatırmıyorlar. Benim şikayetim, dönüş bile yapmadılar.
www.sikayetvar.comKadınlar Bilir Fırsat Yanında Para İadesini Yapmıyorhttps://www.sikayetvar.com/kadinlar-bilir/kadinlar-bilir-firsat-yaninda-para-iadesini-yapmiyor -
site resmi ile reklam kuruluna şikayet etmek lazım vatandaşı aldatıcı reklam bu
-
Reklam denetim kuruluna şikayet edeceğim bende haksız rekabetede girebilir rekabet kurumunada şikayet edeceğim alışverişe teşvik ediyorlar kampanya ile ama iade yapmıyorlar diye
-
Bana da hiçbir iade yapmadılar. -
12 Şubatta gönderdiğim fişin 200 TL iadesini 8 Martta yaptılar.Fişi gönderirken zorluk yaşamıştım.Sürekli fişinizi okuyamadık e-maili almıştım.En sonunda fişi kabul etmişti.
-
2 şubatta gönderdim ne arayan var soran
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
O süre bittikten sonra bana mail attılar. Bir aksaklık oldu cüzdanınıza iade ettik diye. Tekrar çekim talebi verdim bekliyorum bakalım. Uğraşılmaz bu siteyle bıraktım ben bunlarım kampanyalarını. |
site resmi ile reklam kuruluna şikayet etmek lazım vatandaşı aldatıcı reklam bu |
Benzer içerikler
- forum istanbul akvaryum ücretsiz bilet
- hangi kredi ücretsiz kredi notu kodu
- kia niro ev ısı pompası var mı
- doğum gününde hediye veren markalar
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- hepsiburada hisse yorum
- büyük indirim günleri ne zaman
- letgo komisyon alıyor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X