Şimdi Ara

Kadına el kalkmaz saçmalığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar özel bir lisede son sınıftayım bugün bir olay oldu önceden de kararım bu şekildeydi bu olaylardan sonra kararım net.

Önümde iki erkek arkadaşım vardı sohbet ediyorlardı sonra onların önündeki kız sohbete dahil oldu ve konuşma sırasında kız yanlışlıkla (emin değilim bilerekte olabilir) kalemi yüzüne fırlattı arkadaşım 2-3 saniye kendine geldi ve kıza sadece beyinsiz dedi ardından kız haklıymış gibi bunun üzerinde yürüdü kadına laf edilmez terbiyesiz ahlaksız falan filan arkadaşın üzerine baya yürüdü arkadaşta indirdi tokadı ardından soluğu müdürün odasında aldılar sonra olanlara göre arkadaş zorla özür dilemiş ve disiplin için gerekli işlemler başlatılmış demişler. Şimdi böyle saçmalık olurmu türkiyedeki adalet sisteminin bir saçmalığı daha aynısı adliyede olsa sonuç aynı olacaktır iddaa ediyorum.

Kız kalemi yüzüne fırlatıp onca laf ediyor ve halen kadına el kalkmaz diyor başlarım böyle nezaket kuralına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞeRmeH -- 30 Aralık 2016; 18:41:21 >

• Hem eşitiz diyorlar hemde pozitif ayrımcılık diyorlar. Benimde başından beri anlamadığım şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye anlatırken virgül koyun. En son da niye nokta koydun ona şaşırdım. Neyse konuya gelecek olursak kim kime kalem fırlattı onu anlamadım mesela.
  • katılıyorum Erkekler olarak alttan aldıkça üstümüze çıkıyorlar.
  • şimdi orda ne muhabbet döndü onu bilmek lazım terbiyesiz bi şekilde konusuyolarsa kız haklı
  • -Üniversiteli- - kullanıcısına yanıt
    hocam klasik ygs lys muhabbeti
  • Yapıştırsaydın bir tane. Sonra beni tecavüz etmeye çalıştı der kurtulurdun. Aynı taktik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    bir nebzede olsa düzeltim maalesef noktalama işaretlerinden hiç anlamıyorum.
  • Kadınlara yapılan şeylerin sanal ortamda fazla yer bulması,suçsuz erkeklerin bile nedensiz çekinmesine yol açtı; bir grup asalak da çıkıp bunu lehine kullanıyor. Feminist oluşumlar vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakeden herkese el kalkar
  • Cırlak bir kadın değilse şiddete kesinlikle karşıyım. Çünkü kadının yaptığı sözlü taciz dayaktan daha beter.

Onun haricinde güçlü bir insan diğer kişiye vurma hakkına asla sahip değil.
  • Hemen hemen girdiğim her ortamda böyle kızlara rastlıyorum sırf bunun için yüksek puanlı bir üniversitede güzel bir bölüm okursam bu türe az rastlarım diye düşünüyorum inşallah yanlış düşünmüyorumdur.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    hocam arkadaş hadi yanlışlıkla yapmıştır deyip sadece beyinsiz demekle yetindi ama kız halen haklıymış gibi üste çıkmaya çalışıyor orda suçunu bilip yerine oturması gerekirdi. Kalem benim yüzüme gelse o anki sinirle hiç kimse durduramaz beni arkadaş yine sakin davrandı.
  • Dişe diş değil tabi ki şiddet olmamalı lakin pozitif ayrımcılık çok yaygın Türkiye de bakıyorum da illalah ettiren bi durum haline geldi bu pozitif ayrımcılık.

Boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar

olsun diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞeRmeH

katılıyorum Erkekler olarak alttan aldıkça üstümüze çıkıyorlar.

Kesinlikle hocam acilen erkeksi guc tarikati icin alimlari baslatmaliyiz yoksa ciddi manada tehlike altindayiz bu erkeklerin, yani dogal olarak insanligin sonu olabilir. her sey icin cok gec olmadan birleselim, onlara voltran in ve golgelerin gücünü gösterelim.

mülakat icin; erkeksibayan_zalimmardinlii47@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 30 Aralık 2016; 18:56:5 >
  • lisede kavgalarda daima dayak atan taraf ceza alır. bir erkek seni tahrik etse anana bacına küfretse sende çocuğu dövsen müdür yine sana ceza verir.
  • Kadına el kalkmaz lafı muhtemelen erkeklerin fiziksel olarak kadınlardan daha güçlü(genel olarak) olmasından geliyor.

Aynı şekil çok güçlü bir erkeğin zayıf bir erkeğe şiddet uygulamasına da karşıyım (sırf daha güçlü olduğu için direk şiddete başvuranlar dan bahsediyorum,kendinden güçsüzu direk dovüp kendiyle eşdeğer veya daha güçlüsü karşısında kedi olanlardan yani)

Neyse bu laf ve davranış aslında doğru ama kızlar da mokunu çıkarıyor

Ne olursa olshn ben kadınım ben haklıyım modunda olanlar çoğunlukta ve sinir oluyorum bende

Hele şu feministler
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Selam bağyan
  • Kadına el kalkmaz saçmalığı
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    Aralarında geçen olayı bilmiyoruz o yüzden konuşmak mantıksız olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.