< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 3 Ekim 2019; 9:8:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 3 Ekim 2019; 9:8:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynısını erkek sürücüler de yapıyor her gün ama kimse gelip "erkek sürücü yüzünden az kalsın kaza yapıyordum" diye konu açmıyor. kaza atlatmışsınız, geçmiş olsun ama cinsiyetçi yaklaşımın bu olayda bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.
|
Şükür bu gün de kadın sürücüleri savunan üyeler gördük.Aynen kardeşim biz cinsiyetçiyiz, her sabah deri kıyafetlerimizi giyip, Ford f150 pick up mıza binip, yolda gözümüze kestirdiğimiz bayan sürücüleri sıkıştırıyoruz.Biz sıkıştırmasak onlar normalde muhteşem ötesi araç sürüyor, aynen.
|
Navigasyon sağdaki çıkıştan çıkın demiştir buda sinyal verip orta şeride gitmiştir. Sonra bakmıştır daha 3km var yeni çıktım şeritten kimse gelmemiştir dal geri
![]() Şikayet ettiğiniz bayan sürücüler genelde araba sürmeyip ihtiyaç halinde araba süren tecrübesiz kısım. Hani bazı konularda görüyorum eşim için öğrensin diye ucuz araba arıyorum diye. Onlar işte ![]() İki tarafta dikkatsizse kaza, bir taraf dikkatsizse ucuz atlatılmış olay oluyor ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 3 Ekim 2019; 1:40:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emperor Karl Franz -- 3 Ekim 2019; 9:6:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 3 Ekim 2019; 10:50:6 > |
|
|
|