Şimdi Ara

kadikoydeki b.k kokusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandir ne zaman kadikoye gitsem bu kokuyu aliyorum. Eskiden de vardi ama bu kadar genis alanda degildi. Kimse sikayet etmiyor mu? Istanbul belediyesinin el atmadi lazim ama ilce chpnin oldugu icin mudahale ederler mi bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beypazarı Ankara yolunda 15 yıldır aynı koku var lanet olsun Ankara'ya gitmeye korkuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İskiye bağlı o dere.Kadıköyün tüm kanalizasyon hattı tek bir dereden geçiyor.Temizleme yok bir şey yok üstü kapatılmıyor oraya düşenin çıkma şansı çok az kısaca berbat bir yer iskinin ilgilenmesi lazım şu aralar o tarafta çalışma falan var ama sanırsam başka bir şey için.
    Fenerbahçe bize o sularda kürek çektiriyordu suya düşenin taytının paçasından bok çıkıyordu

• Kayseri temiz.

• Işte bunlar hep cehape zihniyetinin ürünü

• Izmir Altınyol da kokuyordu ama duzelttiler. Izmir belediyesi calisiyor.

• İzmirde de bilen bilir o tuborg un fabrikasının orasının kokusunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde A ve B Grubu Nedir ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dün rıhtımdaydım bir koku alamadım.
  • onlarca yıldır chpli belediyede olduğundan kadıkoy kurbalıdere moda fenerbahçe kalamış sahıl hep bok kokusu içindedir koli basili seviyesi 100 200 olması gerekır denıze gırmek için bu sevıye kalamış ve kurbalı dere çevresı moda sahılde 500 bın seviyesınden fazla. kokuyu bırakın oradan geçerken gözümü ağzımı burnumu kapatıyorum gözleriniz yaşarıyordu yazın oralardan geçerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

Uzun zamandir ne zaman kadikoye gitsem bu kokuyu aliyorum. Eskiden de vardi ama bu kadar genis alanda degildi. Kimse sikayet etmiyor mu? Istanbul belediyesinin el atmadi lazim ama ilce chpnin oldugu icin mudahale ederler mi bilmiyorum.

bende birazdan gidecem o lanet kokuyu koklayacam bok goturuyor kadıkoyu

• eskiden de böyleydi şimdide değişen bişey yok yıne boktan başka bişey yok o derede

kadikoydeki b.k kokusu

kadikoydeki b.k kokusu

her yağmur sonrası taşıyor birde bu boklu dere

kadikoydeki b.k kokusu

Denizdeki koli basili oranının ciddi salgın hastalıklara neden olabileceğinin altını çizen Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Kadıköylüleri denize girmemeleri konusunda uyardı. Nuhoğlu, “Tahlil sonuçları beklediğimizin de üzerinde. Bir an önce bu soruna çözüm bulunması gerekiyor. Halkın sağlığını riske atmaya hiç kimsenin hakkı yok.” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını hızlandırdığı takdirde dere ıslahının çok kısa bir sürede biteceğini söyleyen Nuhoğlu, “Biz Kadıköy Belediyesi olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Burada siyaset veya parti ayrımı yapılması doğru değil. Bu sorun bütün Kadıköylülerin sorunu ve daha tehlikeli sonuçlara yol açmadan bir an önce çözülmeli.” dedi.
    http://www.zaman.com.tr/bolge-haberleri_islah-calismasi-bitmeyen-kurbagalidere-zehir-saciyor_2238678.html

20 yıldır çok kısa sürede temizlenecek diyor beledıye başkanları hiç bir temizlik yapıldığı yok senelerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 12 Kasım 2014; 13:08:59 >

• Oh bok kokusu. Mis gibi.

Şaka maka Izmir Kordonda bir yürüyün bakalım.

• Cehepe nin oldugu yerler ne kokuyo belli verselerdi lambaya orman kokusu bol bol oksijen alsalardi ama nerde

• ya eminönündeki o geçit
  • Oh bea mis gibi b.k kokiy

Eğer Fenerbahçe Stadının yanındaki Kurbağalıdere de çok takılırsan zehirlenir ölürsün orası çok temiz b.k kokiy

• quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Izmir Altınyol da kokuyordu ama duzelttiler. Izmir belediyesi calisiyor.

Yapma kardeş daha metro duraklarında su otomatı yok yaz sıcağında mahvoldum valizlerle su arıyorum yana yana çok eksik var daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: DALGIÇ ADAM

quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Izmir Altınyol da kokuyordu ama duzelttiler. Izmir belediyesi calisiyor.

Yapma kardeş daha metro duraklarında su otomatı yok yaz sıcağında mahvoldum valizlerle su arıyorum yana yana çok eksik var daha

İzmir belediyesi çalışıyor kısmında ironi yapmıştım.
  • Rıhtımdaki sorun çözülüyor.
  • Herla zok kokusu varmı orada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İbb kurbalığıdere sorunun çözdü arkadaşlar çalışmaları bitirmek üzere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.