Şimdi Ara

Kadıköy ehliyet kursu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Kadıköy veya çevresinde bildiğiniz iyi bir ehliyet kursu var mıdır sürücülük deneyimim hiç yok adamakıllı öğretecek bir yer arıyorum. maalesef o sektörde 3-5 kuruşa hiç bir şey öğretmeden aracı dahi yarım yamalak kullandıran merdiven altı kurslar var. Araştırdım biraz bora sürücü kursu için iyi diyorlar ama azıcık tuzlu başka tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: feridowich

Merhaba Kadıköy veya çevresinde bildiğiniz iyi bir ehliyet kursu var mıdır sürücülük deneyimim hiç yok adamakıllı öğretecek bir yer arıyorum. maalesef o sektörde 3-5 kuruşa hiç bir şey öğretmeden aracı dahi yarım yamalak kullandıran merdiven altı kurslar var. Araştırdım biraz bora sürücü kursu için iyi diyorlar ama azıcık tuzlu başka tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler

aynen bende kadıköyde iyi bir sürücü kursu arıyorum. tavsiye alırsam çok iyi olacak.
  • 26 kişi görüntülemiş tavsiyesi olan yok mu?
  • http://www.tubiba.com/zirve-surucu-kursu/

Hocalari gayet iyi. Odemede filan ek surpriz ucretleri yok. Bugun insallah direksiyon sinavina giriyorum. Pendikten levente kadar aramistim kurslari. Fiyata gore ders saati en iyisi bu. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet Kursu Fiyatları
    7 yıl önce açıldı
    Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.