Şimdi Ara

Kaddafi ne lanet bir diktatörmüş :O (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
6
Favori
6.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Orijinalden alıntı: AMDPhenom

sende bunu yedin ulan madem o kadar güzel ülkeydi niye isyan ettiler böyle bir ülkeye anarşistleri doldur gaz ver onlar bile gaza gelip isyan etmezler saçmalama arkadaşım hep güzel şeylerden bahsetme bunlar doğru bile olsa elbet kötü şeylerde var mesela ben düşünce özgürlüğü diye birşey olmadığını duydum hem hep yeraltındaki petrolle geçiniyorlardı hazırcılıkla geçiniyorlardı hazırcı devletin sonu yakın olur günü kurtaralım diye düşünüyormuş kaddafi demekki günü kurtarmakla devlet yürümez elbet patlar

Sanki bu ülkede düşünce özgürlüğü var.Hadi kolaysa ben darbe yanlısıyım de veya şeriatçıyım de, demokrasi istemiyorum başka yönetim istiyorum de.Düşünce özgürlüğün varsa her istediğini söyleme hakkın var demektir.Eylem yapma hakkın var demektir.Topla bir grup meydana çık sıkıysa eylem yap polisten yemediğin dayak kalmaz ve acilen mahkemeye çıkarılıp içeri atılırsın.

burdada tam olarak yok ama ordan iyidir burda erdoğanı desteklemiyorum diyebilirsin orda kaddafiyi desteklemiyorum diyemezsin anında içeri atarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: K.G.A.10

Kıbrıs Barış Harekatında hiç kimsenin yapmadığı yardımı Kaddafi yaptı. Zamanında bizim bakanlara diyor:" Ne lazımsa, depolarımızda ne kadar mühimmat varsa gönderelim." Bizimkiler de işimize yarayacak mühimmatları alıyor ve Kaddafi karşılığını istemiyor, "Daha da lazımsa gönderelim" diyor.Bedava mühimmat,bedava yakıt veriyor. Biz bu adamı sırtından vuruyoruz.Üstteki mesajlarda Libya halkının sahip olduğu haklardan bahsedilmiş tekrar yazmama gerek yok. Bunlara bile yalan diyebilen var. Libya halkına rahat mı battı? Emperyalistlerin oyununa geldiler.Mumla ararlar Kaddafi'yi.

• Adamı bide döverek öldürdüler videosu falan vardı nerden nereye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

quote:

yav he he nasıl bir beyininiz var anlamıyorum bu kaddafi değilmiydi karıyla kızla para yiyen? şimdi bana kaddafi diktatör değildi demeyin pislik herifin tekiydi, ha ama bende isterdim libyanın aşına halkın seçtiği birisinin gelmesini ancak amerikanın fransanın oyuncağı yapacaklar.

yani kaddafi pislik bir herifdi ülkenin parasını cebine atan bir adamdı bana onu hiç savunmayın.

Bizim başımızdakiler ceplerine para indirmiyor mu? Devlet memurları kadrolaşmıyor mu ? Bir dönem millet vekilliği yapan herhangi bir vatandaş ömrü boyunca millet vekili maaşı almıyor mu? milletvekilleri dokunulmazlık sıfatını kullamıyor mu? Bi millet veklinin oğlu polisleri karşısına dizip teşis yapmıyor mu? Ülkemizde yasal bir dikdatörlük var
    Kaddafiyi kişilik olarak savunan yok yaptığı işler ile halkını rahat ettiriyordu hatta bir çok Türk iş adamı orda iş sahibiydi.

hocam burada türkiyeden bahseden yok zira memleketimde neler dönüyor biliyorum, yalnız bana kaddafiyi kimse savunmasın.
    her aile 300 avro yardım mı alıyormuş? o adamın cebe indirdikleri olmasa 500-600 avro alırdı kesin.

ha bizde de böyle birşey olsa kötü mü olur? hayır tabiki olmaz neden kötü olsun.

Yaş kaç?

hayırdır? birşeyler peşindesin sanırım.

Yo bi diyorsun ki bizde olsa iyi olur.Diğer tarafta diyorsunku Kaddafi çok kaka adam bilmem ne.
    Kendi içinde çelişiyorsun zaten.

Anca saçma sapan yorum yapın birilerinin sözlerine inanarak.
    Tüm ortadoğuda karışıklığın hakim olduğuna bakmayın o kadar iyi şeylerin içinde sadece kötü olana odaklanın.
    Pes doğrusu.
    Bu ateşin içinde yanmayan bir biz kaldık yavaş yavaş çekiyorlar bizi de.

asıl senin yaşın kaç?

ben ne dedim sen ne anlamışsın, o 300 avro bizde de verilse iyi olur dedim, iyi apra sonuçta gelsinler bize de diktatörlük yapsınlar demedim.

forumun seviye iyice düştü.

he kardeşim, kaddafi süper mükemmel bir adamdı, stokholm sendromu var sanırım sizde,iyi adamdı vesselam. herşeyi ülkenize çekin, şurda kaddafiden bahsediyoruz dönüp dolaşıp işleri başka yerlere getiriyorsunuz sonra bana kötüye odaklanıyorsun diyorsunuz. ne günlere kaldık.

Sanane adam karıyla kızla takılıyorsa ? Sana ne yani?

Adam elektriği, suyu, doğalgazı, eğitimi, ilaçları, hastahaneyi zibilyon tane şeyi bedava vermiyormu. Yurtdışındaki öğrencilere para göndermiyormu? Evlilere ev, para vermiyormu? Arabaları maliyet fiyatına satmıyor mu?

Daha neyin kafasındasın onu anlamadım ben senin? Bırak adam karıyla kızla yesin.

• Ooo konuyu Müslüman Kardeşler basmış yine. Sözde müslüman olup, çıkarları için "katil hristiyanların" yanında yer alan bukelamunlar sizi. İslam Dünyası ve Orta Doğu'nun lideriyiz diye dolaşanlar, Müslüman ülkeler vurulurken vuranlarla işbirliği yapmaya devam ediyor. Gün gelir devran döner elbet, o keser bize döndüğü zaman umarım pişman olmazsınız Truva Atı görevi görenler sizi.
  • Libyalıların karnını çağdaş,dost,kurtarıcı batılı ülkeler doyurur artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Ooo konuyu Müslüman Kardeşler basmış yine. Sözde müslüman olup, çıkarları için "katil hristiyanların" yanında yer alan bukelamunlar sizi. İslam Dünyası ve Orta Doğu'nun lideriyiz diye dolaşanlar, Müslüman ülkeler vurulurken vuranlarla işbirliği yapmaya devam ediyor. Gün gelir devran döner elbet, o keser bize döndüğü zaman umarım pişman olmazsınız Truva Atı görevi görenler sizi.

hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada bulur o hesap bizim milletimiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

yav he he nasıl bir beyininiz var anlamıyorum bu kaddafi değilmiydi karıyla kızla para yiyen? şimdi bana kaddafi diktatör değildi demeyin pislik herifin tekiydi, ha ama bende isterdim libyanın aşına halkın seçtiği birisinin gelmesini ancak amerikanın fransanın oyuncağı yapacaklar.

yani kaddafi pislik bir herifdi ülkenin parasını cebine atan bir adamdı bana onu hiç savunmayın.

Bizimkiler kadar cebine para atan bir adam oldugunu dusunmuyorum... Cebine para atıyorsada her kurusu helal olsun o adama. Üzerine düsen gorevi sonuna kadar yaptı. Bizimkiler gibi haysiyetsiz değildi hiç olmazsa
  • Ülkeye içki girmesi yasakmış galiba öyle diktatörü tabi devirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteSword -- 8 Eylül 2012; 19:32:40 >
  • mynet ve odatv internet sitelerinde zamanında yayınlanmış bilgilerdir.

kaddafi de her lider gibi para yedi yandaşlarını doyurdu! :o ..... Ama halkınıda doyurdu, boşunamı burdan koşa koşa oraya çalışmaya gidenler vardı....

asıl soru diğerleri neden yediği halde, halka zırnık koklatmıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.G.A.10

Kıbrıs Barış Harekatında hiç kimsenin yapmadığı yardımı Kaddafi yaptı. Zamanında bizim bakanlara diyor:" Ne lazımsa, depolarımızda ne kadar mühimmat varsa gönderelim." Bizimkiler de işimize yarayacak mühimmatları alıyor ve Kaddafi karşılığını istemiyor, "Daha da lazımsa gönderelim" diyor.Bedava mühimmat,bedava yakıt veriyor. Biz bu adamı sırtından vuruyoruz.Üstteki mesajlarda Libya halkının sahip olduğu haklardan bahsedilmiş tekrar yazmama gerek yok. Bunlara bile yalan diyebilen var. Libya halkına rahat mı battı? Emperyalistlerin oyununa geldiler.Mumla ararlar Kaddafi'yi.

Aklı başında insanın hali başka oluyor

• quote:

Karı kızla yiyor diyosun.En azından bizim başımızdakiler gibi dini kullanarak insanların parasını,aklını yemiyor.En azından kömürü,makarnayı kullanarak oyları almıyor.Bak senin başbakanın batının çıkarları için yüzüne güldüğü kişileri nasıl sattı.

Kaddafi ne lanet bir diktatörmüş :O

• adam çok fena öldü be

bknz : boru
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim başımızdakiler ceplerine para indirmiyor mu? Devlet memurları kadrolaşmıyor mu ? Bir dönem millet vekilliği yapan herhangi bir vatandaş ömrü boyunca millet vekili maaşı almıyor mu? milletvekilleri dokunulmazlık sıfatını kullamıyor mu? Bi millet veklinin oğlu polisleri karşısına dizip teşis yapmıyor mu? Ülkemizde yasal bir dikdatörlük var
    Kaddafiyi kişilik olarak savunan yok yaptığı işler ile halkını rahat ettiriyordu hatta bir çok Türk iş adamı orda iş sahibiydi.

hocam burada türkiyeden bahseden yok zira memleketimde neler dönüyor biliyorum, yalnız bana kaddafiyi kimse savunmasın.
    her aile 300 avro yardım mı alıyormuş? o adamın cebe indirdikleri olmasa 500-600 avro alırdı kesin.

ha bizde de böyle birşey olsa kötü mü olur? hayır tabiki olmaz neden kötü olsun.

Yaş kaç?

hayırdır? birşeyler peşindesin sanırım.

Yo bi diyorsun ki bizde olsa iyi olur.Diğer tarafta diyorsunku Kaddafi çok kaka adam bilmem ne.
    Kendi içinde çelişiyorsun zaten.

Anca saçma sapan yorum yapın birilerinin sözlerine inanarak.
    Tüm ortadoğuda karışıklığın hakim olduğuna bakmayın o kadar iyi şeylerin içinde sadece kötü olana odaklanın.
    Pes doğrusu.
    Bu ateşin içinde yanmayan bir biz kaldık yavaş yavaş çekiyorlar bizi de.

asıl senin yaşın kaç?

ben ne dedim sen ne anlamışsın, o 300 avro bizde de verilse iyi olur dedim, iyi apra sonuçta gelsinler bize de diktatörlük yapsınlar demedim.

forumun seviye iyice düştü.

he kardeşim, kaddafi süper mükemmel bir adamdı, stokholm sendromu var sanırım sizde,iyi adamdı vesselam. herşeyi ülkenize çekin, şurda kaddafiden bahsediyoruz dönüp dolaşıp işleri başka yerlere getiriyorsunuz sonra bana kötüye odaklanıyorsun diyorsunuz. ne günlere kaldık.

tamam saddam cebe indiriyordu diyelim. Şimdi gelenler nasıl olacak? Direk ABD-AB mandası olacaklar. Saf saf konuşma herşey o kadar basit değil. Saddam karıyla kızla yemiş de bilmem ne. En azından ülkesini emperyalizmden korumuş peş keş çekmemiş. Bak sen şimdi olacaklara. İzle on yıl daha ortadoğuyu anlarsın.

Saddama nasıl girdin abi sen yanlış sulardasın ya

O sinirle yalnış yazmışım kimi kasttettiğim ortada sonuçta

• Bu işte hain evlat gibi aynı, bizim ülkeye bak birde, yediğimizin içtiğimizin bile bir kısmı devlete gidiyor ama biz hala "Vatan sağolsun!" diyoruz. Burada yanlış olan taraf bizim taraf mı o taraf mı ona siz karar verin.
  • facebooksa inanma ya önüne geleni yazıyolar gercekmis gibi yazdıklarının cogu yanlıs bence hangi ulus bu sekılde bırını dusurur, bleki olmustur ama cahiller hemen oyuna gelmisler
  • Kurban olun Kaddafi'ye.
    Suriye'ninde allah belasını versin, hiç birine acımıyorum.
  • quote:

Kaddafi Nasıl bir diktatördü?

Libya'da evlerde kullanılan elektrik bedava.

Su ve doğalgaz zorunlu ihtiyaç kapsamında olduğu için bedava.

Libya'da eğitim ve sağlık hizmetleri bedava.

Libya devleti, tüm hastalara ilacı hiçbir ücret talep etmeden veriyor.

Benzinin litresi 0.08 Avro, yani bir Libyalı'nın bir litre benzine ödediği para Türk Lirası'yla yaklaşık 20 kuruş.

Libya ulusal bankaları faiz almıyor.

Libya vatandaşları hiçbir şekilde vergi ödemiyor.

Libya hem Afrika'da hem de tüm dünyada en borçsuz ülke.

Libya'da arabalar fabrika çıkış fiyatına satılıyor, nakliye bedellerini ise devlet karşılıyor.

Yurtdışında burslu okuyan öğrencilere Libya devleti iadesiz olarak aylık 1650 Avro burs veriyor.

Libya'da tüm üniversite mezunları bir iş bulana kadar maaşa bağlanıyor.

Libya'da evlenmek isteyen tüm çiftlere devlet 150 metrekarelik daire veriyor.

Libya'da istisnasız olarak her aile aylık 300 Avro, yaklaşık 760 Türk Lirası yardım alıyordu.

Kıbrıs savaşında(çıkarma) Türkiye ye karşılıksız yardım eden tek ülke( Birleşmiş milletlerin ambargosuna rağmen kıbrıs savaşında türkiyeye silah ve mühimmat desteği yapmıştır)

Yani yeraltı zenginliklerinden gelen geliri vatandaşları ile paylaşıyordu.Şimdi bu zenginlikleri ABD, AB ülkelerinin petrol şirketleri paylaşıyor kendi aralarında.Yani üzümü emperyalistler yiyor, sapını da Libyalılar.

Şu anda her aşiret kendi ordusunu kurmuş durumda eski imkanları mumla arıyorlar.

Libya halkı bu adamı devirdi!!!

Good work citizens of Libya

YAV HE HE..

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 8 Eylül 2012; 20:23:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

bizde bunu yedik

elektrik su bedava, herşey bedava, vergi yok, herkese ev araba veriyolar, tüm işşizlere ailelere para dağıtıyorlar. peki devlet nerden para kazanıyor bana bunun cevabını verin. nerden geliyor bu değirmenin suyu

PETROL.
    Bu arada tüm dünya Kıbrıs harekatında ambargo uygularken Kaddafi sırtında mühimmat taşımış ve ucuz petrol temin etmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

Ooo konuyu Müslüman Kardeşler basmış yine. Sözde müslüman olup, çıkarları için "katil hristiyanların" yanında yer alan bukelamunlar sizi. İslam Dünyası ve Orta Doğu'nun lideriyiz diye dolaşanlar, Müslüman ülkeler vurulurken vuranlarla işbirliği yapmaya devam ediyor. Gün gelir devran döner elbet, o keser bize döndüğü zaman umarım pişman olmazsınız Truva Atı görevi görenler sizi.

Öyle Müslüman(!) olmaz olsun.Allah hepsinin belasını versin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.