Şimdi Ara

Kaçırılan Filistinli genç canlı canlı yakılarak öldürülmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçırılan Filistinli genç yakılarak öldürülmüş
    Kudüs'te 2 Temmuz'da İsrailli Yahudi yerleşimciler tarafından kaçırıldıktan sonra ölü bulunan 17 yaşındaki Hudayr'ın yakılarak öldürüldüğü belirlendi.

Kaçırılan Filistinli genç canlı canlı yakılarak öldürülmüş

İsrail yönetimi tarafından yapılan Muhammed Hüseyin Ebu Hudayr'ın otopsisine katılan Filistin Adli Tıp Kurumu Müdürü Sabir el-Alul, "Otopsi sırasında Hudayr'ın soluk borusunda ve akciğerlerdeki sağ ile sol ana bronşlarda is partikülü bulundu. Bu da isi soluduğunu yani yanma sırasında hayatta olduğunu gösterir" dedi.

Alul, "Otopsi sonucuna göre Hudayr canlıyken yakıldı. Ölüm sebebi de yanma. Ayrıca başında darp izleri var. Kesin resmi raporun açıklanması için bedeninin çeşitli yerlerinden sıvı ve örnekler alındı" diye konuştu.

Konuya ilişkin İsrail tarafından ise henüz bir açıklama yapılmadı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25524836/#storyContinued

• Allah belalarını versin bunların. Anti-islamcı tatlı su hümanistleri ne diyecek acaba onu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 5 Temmuz 2014; 21:06:33 >
  • Buralar karışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saf köylü

Allah belalarını versin bunların. Anti-islamcı tatlı su hümanistleri ne diyecek acaba onu merak ediyorum.

Bu işi vicdanı olan her insan lanetler.
  • Orta Doğu'da bu ve bundan daha beter olaylar sürekli oluyor. Umarım son bulur
  • ALLAH BELANI VERSİN İSRAİL YONETİMİ, İSRAİL ASKERİ.

• Allah kahretsin bunları bu nasıl vahşettir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arap dunyasi ile İsrail birçok kere savasmistir ve hepsini de İsrail kazanmistir. Görünüyor ki bir savaş daha yapilirsa yine İsrail kazanacak. Bu yapilan hareketi hakli kilmiyor ama araplarin kendisi için birşeyler yapmasi gerekiyor artik

• Isid Irak'ta müslüman laru oldurecegine İsrail'le savaşsin yiyor mu bakalım

• Lanetli toplumun iğrenç insanları(!). Nasıl böyle acımasız olabiliyorlar.

• Ulan niye kimse bir mok demiyor şu şerefsizlere ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: P.Kurmay Albay

quote:

Allah belalarını versin bunların. Anti-islamcı tatlı su hümanistleri ne diyecek acaba onu merak ediyorum.

Bu işi vicdanı olan her insan lanetler.

Kesinlikle hocam, ben kesinlikle din veya düşünce ayrımı yapmadım. Sadece tek taraflı olan, içinde ise fırfır dönen arkadaşlara lafım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 5 Temmuz 2014; 21:55:34 >
  • quote:

Milletten sanane ? İşiniz gücünüz millete laf çarpmak. Sen sesini çıkar önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 5 Temmuz 2014; 21:58:20 >
  • Yahu bunun dinle, ırkla felsefi görüşle alakası yoktur. Aklı başında bir insan evladı bir kişiyi diri diri yakar mı? Diri diri diyorum.

Bunun ırkla filan alakası yok, insanlıkla ve vicdanla alakası vardır. Sadistliktir, yakılan kıza değil insanlığa karşı bir suçtur. Sadist psikopatlar.
  • ŞEREFSİZ KÖPEKLER

• quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

quote:

Milletten sanane ? İşiniz gücünüz millete laf çarpmak. Sen seni çıkar önce

Üslubuna dikkat et, laf çarptığım kişiler belli, sana ne oluyor eğer onlardan değilsen?

İki kere dedim yine diyorum. İnsanların hangi dine bağlı oldukları veya inanıp inanmadıkları beni ırgalamaz. Zira hepsine saygım var. Benim lafım millete islam üzerinden vurup, alay edip; bu tür olaylarda sesini çıkar"a"mayan zatlara.

-----------------------------------------

EDIT: Yanlış haberdar etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 5 Temmuz 2014; 22:07:16 >

• İnsanlık dışı bir şey bu

• İşte bundan dolayı (Tevrat'ta) İsrailoğullarına şöyle yazdık; Kim bir kişiyi, bir kişi karşılığında olmaksızın veya yeryüzünde bir fesata karşılık olmaksızın öldürürse, muhakkak ki o bütün insanları öldürmüş gibidir. Kim de (bir kişinin hayatını kurtarmak suretiyle) yaşatırsa bütün insanları yaşatmış gibi olur. Ve andolsun ki Resûl'lerimiz onlara apaçık deliller ile geldi. Sonra da, şüphesiz onlardan birçoğu, bundan sonra gerçekten yeryüzünde aşırı giden müsrifler oldular. MÂİDE - 32

• Birde bu canileri savunanlar var. Çocukların öldürülmesine yakılmasına işkence edilmesine göz yumuyorlar. İnsanlıkları tükenmiş kalpleri kararmış itten beterdir bunlar. Filistin tahrik ediyormuşta yüce israil o yüzden yapıyormuş bunları. Yoksa durduk yere yapmazmış. Orayı işgal eden israilli yerleşimci domuzlar sokaktan çocuk toplayıp öldürüyor be. Çünkü onlar için tehlikeymiş. Sonları çok kötü olacak. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diosfer

quote:

Milletten sanane ? İşiniz gücünüz millete laf çarpmak. Sen seni çıkar önce

Üslubuna dikkat et, laf çarptığım kişiler belli, sana ne oluyor eğer onlardan değilsen?

İki kere dedim yine diyorum. İnsanların hangi dine bağlı oldukları veya inanıp inanmadıkları beni ırgalamaz. Zira hepsine saygım var. Benim lafım millete islam üzerinden vurup, alay edip; bu tür olaylarda sesini çıkar"a"mayan zatlara.

-----------------------------------------

Onlardanım seni ilgilendirir mi ?

Tatlı su Müslüman'ı değilsen git yardımcı ol Müslüman kardeşlerine. Mavi marmara'da ki Müslümanlar gibi korkusuzca gitsene hadi.

Edit: Yaptıklarını tavsif etmiyorum. Fakat Filistin topraklarını satarken düşünecekti. Ana babalarının yanlışlarının ceremesini genç nesil çekiyor yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diosfer -- 5 Temmuz 2014; 22:11:12 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.