Şimdi Ara

Şimşirgil: Şeyh Sait isyanı bir düğünde jandarmaların kadınlara sarkıntılık ettiği için çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• https://x.com/durbunhaber/status/1919133641524863242

📢Tarihçi Ahmet Şimşirgil:

▪️Şeyh Sait isyanı bir düğünde jandarmaların kadınlara sarkıntılık ettiği için çıktı.

==========================

hem şeriat istiyorlar diyor yani Laiklik diye din elden gidiyor diye ayaklandılar diyor. sonra düğünde kadına sarkıntılık diyor. şeriattte kadının düğünde ne işi varmış?

Allah öyle bir özellik vermiş ki yaratırken! istediğin kimliğe girmeye çalış! Kanında varsa değişmiyor!

Şimşirgil: Şeyh Sait isyanı bir düğünde jandarmaların kadınlara sarkıntılık ettiği için çıktı. Şimşirgil: Şeyh Sait isyanı bir düğünde jandarmaların kadınlara sarkıntılık ettiği için çıktı.

Şimşirgil: Şeyh Sait isyanı bir düğünde jandarmaların kadınlara sarkıntılık ettiği için çıktı. Şimşirgil: Şeyh Sait isyanı bir düğünde jandarmaların kadınlara sarkıntılık ettiği için çıktı.

demem o ki ! istersen en slavı ile evlen! Allah sana verdiği kodla senin ne olduğunu suratına çakıyor! resimdekilerden her çiftten biri dünyaca ünlü birkaç yahudi. ona buna yahudi diyenlerin önce surat ve kemik yapısına bakmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şeyh sait düğünde köçekmiymiş anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar hep yaranma çabaları..

• murtazagil kullanıcısına yanıt

ne yaranması? adamların kanında var. fotoları görmüyor musun? ben niye çiftlerine benzemiyorum? çünkü benim genimde yok. ama mesela çiftinden biri sarışın mavi göz alsa bile benziyor. çünkü genetiğinde var. buradan bile bunların aslında ne olduğunu anlayabiliriz.

babam bunlara hep atatürk düşmanı gizli yahudi der. adam haklıymış. benim de gözüm son 4-5 senedir açıldı. neye baktığını bilmelisin.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

akp ye yaranma çabaları bunlar. senin dediğin doğrudur. ama bunlar akp için tribünlere oynama olarak görüyorum. bu tarz söylemler yapıyorlar ki belki devlet içinde bir makam ya da parasal başka menfaat olarak geri dönüş olsun. o yüzden yaranma çabası dedim..

• yersen

Abi elliki zaten o kadar komik şeylere inanıyor ki youtube de bazı kanalları burada paylaşan ellikiler var görüyorsunuzdur gülmekten ölürsünüz yani. Acınası şeylere inanıyorlar.

• Bunu 5 yaşındaki çocuğua bile inandıramazsın. Akıl, fikir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • murtazagil kullanıcısına yanıt
    Şimşirgil: Şeyh Sait isyanı bir düğünde jandarmaların kadınlara sarkıntılık ettiği için çıktı.

genetik yatkınlık var. yani surattan anlarsın. hele bu ortadoğulularda aşırı ortaya çıkıyor. çünkü bin yıllardır süre gelen aile içi evlilik geleneği var.

Mesela sağdaki ile soldakinin resmi bir kan bağı yok. Ama ikisi de yahudi. muhtemelen soldakinin de ataları bir şekilde sarışın hristiyanlar ile karışmış ama dinlerş değişmemiş. sağdaki de aynısı. babası bir catolic ama anne tarafı macar yahudisi.

ne kadar da batılılar ile karışsalar , genetikleri ele veriyor.

bahsettiğim olay bu. neye baktığını bileceksin.

boşuna Türklük ve Atatürtkçülük düşmanı değiller. bizde din adı altına sığınıyorlar. bitti! herşeye inanıyorlar sonrasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 6 Mayıs 2025; 15:40:17 >

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

Atatürk'e salladıkları her hakareti incelerim. hepsi de palavra çıktı. mesela kafatası ölçümü ile karalama çalışmaları yapıldı vakti zamanında.

bu o dönemlerde her ülkenin "ata" kavramını bir şeklde sokmak için uygulandığı yöntemdi. o zamanlarda insanlar dna nedir bilmiyorlardı. bu yüzden yine dış görünüş üzerinde farklılıkar üzerine sınıflandırmak için bunu yaptılar. mesela turan çıktınsını ortaya atmıştı macar antropologlar. sonuçta o devirde bu işe yaradıysa...

dedim neymiş ya bu antropoloji. araştırdım ve evet ufkumu açtı.

bu kesim boşuna sağa sola gizli ermeni gizli yahudi diye sallamıyorlarmış. meğer bunlar bir birlerini iyi tanıyorlarmış. verdiğim örneklere bakarsan kemik yapılarının oluşturduğu surat tiplerinin birbirine benzediğini görürsün. farkları: birisi gizli takılmıyor, ama diğeri gizliliği, islamcılık üzerinden yapıyor.

sağ olsun bu palavracılar bundan 4-5 sene kadar önce gözlerimi açmışlardı. trak! anında tanırım artık. çok nadir seker. bak zuckenberg örneğine üstte.

• Tarihçi Ahmet Şimşirgil Şimşirgil: Şeyh Sait isyanı bir düğünde jandarmaların kadınlara sarkıntılık ettiği için çıktı. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.