Arkadaşlar merhaba,
Aracıma H7 led far almak istiyorum mercekli farlar mevcut.
Memnun kaldığınız ürün ve marka var mıdır?
Arkadaşlar merhaba,
2020 model 1.3 tce otomatik megane 4 aracım var tamamen servis bakımlı.
50k KM'de şuanda sorunsuz kullanıyoruz aile aracı olarak fakat her zaman aklımı kurcalayan 2 şey var EDC çift kavrama şanzımanın bir gün başıma iş açma riski ve motorunun rektefiye olmaması.
Bu 2 sebepten dolayı satıp daha sorunsuz olan Corolla hybrid almak istiyorum fakat sizce mantıklı bir geçiş mi olur?
Aracı haftasonları ailece kullanıyoruz genelde.
Arkadaşlar merhaba,
Megane 4 aracımın sustalı anahtarının susta kısmı takılıyor sürekli trendyol vs yerlerden aldım ama susta kısmı uyum sağlamıyor.
İstanbul Avrupa yakası nerede yaptırabilirim?
Arkadaşlar merhaba,
Aracına ambiyans ışıklandırma yaptıran var mı? Montajda vs araca zarar verecek bir durum var mıdır?
Gece sürüşlerinde herhangi bir sorun çıkarıyor mu?
Tavsiye eder misiniz?
Bu led ampül uyumlu mu?
Arkadaşlar merhaba
Megane 4 2020 joy aracım için Philips Ultinon Essential H7 led aldım resimdeki gibi ayrıca adaptörünü de aldım.

Uzunlar normal direk takılıyor fakat kısalar için takma prosedürü nedir? Led'in üzerindeki siyah parçayı çıkarıp mı adaptörü takıyoruz?
Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Bu lekeler nasıl çıkar?
Hangi Led ampülü önerirsiniz?
Arkadaşlar merhaba,
Megane 4 2020 model aracımın mevcut halojen farları çok kötü olduğu için led far taktırmak istiyorum en kötü muayenede eskisini takıp öyle idare edeceğim çünkü gece görüşü yok gibi kısa farlarda özellikle.
Piyasadaki Femex, photon gibi markaları mı önerirsiniz yoksa Osram Philips gibi markaları mı?
Arkadaşlar merhaba,
Megane 4 2020 model aracımın mevcut lambaları gece görüşünde artık zorluk çıkarıyor. Led taktırmak istiyorum kısa farklar zaten mercekli.
Muayene den geçiyor mu daha önce deneyen tecrübe eden var mıdır?
Cam Filmi Sorunsalı
Arkadaşlar merhaba,
Aracıma cam filmi yaptırmaya karar verdim. Kaç numara ne olacağına karar verdim sağolsun forumdaki arkadaşlar yardımcı oldu açtığım konuda.
Fiyat almaya başladım fakat çok garip bir makas var 2k dan başlıyor 20k ya kadar gidiyor. Aracın camlarına zarar versin veya bir daha uğraşmak istemiyorum ama 7-8k nın üzerinde ödeme yapmak ta çok gibi geliyor.
Sizin fikriniz nedir? İstanbul içi önerebileceğiniz bir yer var mı ?
Arkadaşlar merhaba,
2020 Model Megane 4 aracım 120-130 km/s sonrası hızlarda şeritte dans ediyor gibi. İçinde oturanlarda hissediyor bu sorunu.
10-11 ay önce lastik aldığımda rot balans yapıldı araç sadece haftasonları çok az kullanılıyor neden olabilir?
İlgi Alanları: Bilgisayar hardware software
| www.karstanlezzetler.com |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.887
İkinci El Bölümü Mesajları: 58
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 8.198)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
16 Yanıt
0