Bu led ampül uyumlu mu?
Bu lekeler nasıl çıkar?
Arkadaşlar merhaba,
Aracın tavanında böyle lekeler var nasıl çıkarabilirim.
Kil ile temizlik öneriliyor ama sonrasında bir işlem yapmama gerek var mıdır?

Arkadaşlar merhaba,
Megane 4 2020 model aracımın mevcut halojen farları çok kötü olduğu için led far taktırmak istiyorum en kötü muayenede eskisini takıp öyle idare edeceğim çünkü gece görüşü yok gibi kısa farlarda özellikle.
Piyasadaki Femex, photon gibi markaları mı önerirsiniz yoksa Osram Philips gibi markaları mı?
Cam Filmi Sorunsalı
Arkadaşlar merhaba,
Aracıma cam filmi yaptırmaya karar verdim. Kaç numara ne olacağına karar verdim sağolsun forumdaki arkadaşlar yardımcı oldu açtığım konuda.
Fiyat almaya başladım fakat çok garip bir makas var 2k dan başlıyor 20k ya kadar gidiyor. Aracın camlarına zarar versin veya bir daha uğraşmak istemiyorum ama 7-8k nın üzerinde ödeme yapmak ta çok gibi geliyor.
Sizin fikriniz nedir? İstanbul içi önerebileceğiniz bir yer var mı ?
EDC Şanzıman ani tepki
Arkadaşlar merhaba,
2020 Megane 4 aracımda bazen D den R ye alınca hoplar gibi yapıp vitese geçiyor yani geçişi sert ve ani yapıyor.
Bu durum sürekli yok ama arada bir oluyor.
Sizce neden olur?
Kars yöresinden lezzetler
Kars’tan Lezzetler – Doğallığın ve Lezzetin Buluşma Noktası!
Anadolu’nun eşsiz lezzetlerini sofralarınıza taşımak için buradayız! Kars’tan Lezzetler olarak, Kars’ın verimli yaylalarında doğal yöntemlerle üretilen Kars kaşarı, gravyer, tereyağı ve meşhur Kars kazı gibi yöresel ürünleri sizlerle buluşturuyoruz.
Lezzetlerimizin sırrı, yüksek rakımlı yaylalarımızda özgürce beslenen hayvanlarımızın sütü ve geleneksel üretim yöntemlerinden geliyor.
Katkı maddesi içermeyen, doğallığını ve tazeliğini koruyan ürünlerimizle hem damaklarınıza hem de sağlığınıza hitap ediyoruz.
Kars’ın saf doğasından gelen bu eşsiz tatları keşfetmek için
www.karstanlezzetler.com adresini ziyaret edin ve gerçek lezzetin farkını yaşayın!
İlgi Alanları: Bilgisayar hardware software
| www.karstanlezzetler.com |
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.875
İkinci El Bölümü Mesajları: 58
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 8.380)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 37 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0