Şimdi Ara

Kaç net,puanla başladınız? Kaç netle bitirdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
49.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TYT ve AYT çalışmaya kaç netle(puanla) başladınız, kaç netle(puanla) bitirdiniz? Ne kadar süre çalıştınız?

Edit:Dersane desteği aldınız mı? Mezun muydunuz? Çalışma temponuz nasıldı? Biraz bahsedin arkadaşlar süreçten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TYT2020 -- 4 Temmuz 2019; 11:30:49 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TYT Sınavına Netlerle Başlamak ve Bitirmek

TYT sınavına hazırlık sürecinde net sayıları, adayların hedefine ulaşma şansını belirleyen önemli bir faktördür. Adaylar, sınavda kaç netle başladıkları ve bitirdiklerine bağlı olarak farklı başarı seviyelerine ulaşabilirler.

TYT 40 Netle Başlamak

40 netle başlamak, TYT sınavında iyi bir başlangıç seviyesi olarak kabul edilir. Bu net sayısı, adayların temel konuları kavradıklarını ve sınava hazırlandıklarını gösterir. Ancak, yüksek bir puan almak için bu net sayısının artırılması gerekir.

TYT 40 Net İyi Mi?

TYT'de 40 net, orta düzey bir başarı seviyesidir. Bu net sayısıyla adaylar, ortaokul düzeyindeki bilgileri iyi bir şekilde kavramış olurlar. Ancak, iyi bir üniversiteye girmek için genellikle daha yüksek netlere ihtiyaç duyulur.

TYT 45 Net İyi Mi?

45 net, TYT sınavında iyi bir net sayısıdır. Bu net sayısı, adayların sınavı ortalama üzeri bir başarıyla tamamladıklarını gösterir. İyi bir üniversiteye girmek için bu net sayısı genellikle yeterlidir.

TYT 54 Net İyi Mi?

54 net, TYT sınavında çok iyi bir net sayısıdır. Bu net sayısı, adayların sınavı yüksek bir başarıyla tamamladıklarını gösterir. İyi bir üniversiteye girmek için bu net sayısı genellikle oldukça yeterlidir.

TYT 30 Netle Başlamak

30 netle başlamak, TYT sınavında düşük bir başlangıç seviyesidir. Bu net sayısı, adayların sınav konularına yeterince hakim olmadıklarını ve daha fazla çalışmaları gerektiğini gösterir.

TYT 40 Net Nasıl Yapılır?

TYT'de 40 net yapmak için adaylar, temel konuları iyi bir şekilde öğrenmelidir. Ayrıca, düzenli olarak deneme sınavları çözerek ve hatalarını analiz ederek net sayılarını artırabilirler.

TYT 42 Net İyi Mi?

TYT'de 42 net, orta düzey bir başarı seviyesidir. Bu net sayısı, adayların sınavı ortalama üzeri bir başarıyla tamamladıklarını gösterir. İyi bir üniversiteye girmek için bu net sayısı genellikle yeterlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eylül ilk tyt denemem 58 net sınavda bekledigim 86-88 arası
    Ocak falandı ilk ayt denemem 42 net sınavda 66-68 arası

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tytye 90 la başladım 90 civarı gelcek sınav tyt hiç çalışmadım
    Aytye 43 le başladım 64,5 gelcek sınavda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayt 60 lı bir şeydi tyt 90lı sınavda ikisinde düşük gelebilir

• 75 ile basladım tyt’ye 90 bekliyom 60 ayt ile basladım 75 bekliyom mezun senem icin bu geçen sene sınavda 45 ayt yapmıstım

• 98,75(TYT)-66,25(SAY)-63,75(EA)

115/116,25(TYT)-72,5/73,75(SAY)-70,25/71,5(EA)

• 97 tyt ile başladım 105 ile bitirdim 40 ayt ile başladım 73 ile bitirdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tyt 70le başladım 96 gelecek
    Ayt 30-40 netle başladım 58 gelecek

• 2018 Tyt 60-65
    2018 Ayı 25-30
    2019Tyt 97
    2019 Ayı 63-64(büyük iht63)
    Deneme netlerim daha iyiydi tabiki sinav stresi hata yaptırdı baya. Evde çalıştım meslek lisesi cikisliyim daha önce hiç görmediğim derslere çalıştım.11-12'de ders gormedim arada sınavlar için dershaneyi kullandım.Normal dershaneye gideceksen eğer tavsiyem iyi seç benim imkanım olmadığı içinde gitme sansim olmadi şahsi olarakda bana yararı dokunmuycagini dusundum(karakteristik ozelliklerimden dolayi).

• TsLee kullanıcısına yanıt
    Dershane desteği aldın mı peki? Bir de ne kadar süre nasıl bir tempoyla çalıştın?

• Tyt 70 le başladım 110 görmüştüm sınavda 100 gelecek.
    Ayt 40-50 ile başladım. Ayt çok çalışmadım sene içinde 66 gelecek galiba.(Ayt de en yüksek netim gerçek sınavda geldi) 12. Sınıftım. Dershaneye gitmedim

• TYT2020 T kullanıcısına yanıt
    Dershaneye gitmedim.En büyük pişmanlığım ayt mat geç başlamak oldu ocak gibi başladım bu yüzden son zamanlarda çok stres oldum acaba yeterince iyi bitti mi diye sana tavsiyem günde 4 saat çalışacaksan 3 saati mutlaka ayt olsun.Tyt ne kadar çalışırsan çalış bu seneki sınavda olduğu gibi bir yerden sonra işin bilgi yerine biraz şansa biraz zaman kontrolüne kalıyor ama ayt öyle değil aytde ne ektiysen 1 sene boyunca onu biçiyorsun.

• tyt 70-> 100
    ayt 55-> 77,5
  • Tyt geçen yaz 60 netti 83-85 civarı bekliyorum.Ayt için martta deneme yapmıştım 42 net gelmişti.Gerçek sınavda da 58-59 net bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawLove -- 4 Temmuz 2019; 17:2:53 >
  • TsLee kullanıcısına yanıt
    tytyi nasıl yükselttiniz ?
  • Geçen sene sınavda yaptıklarım
    60 tyt ayt mat : 7 net edeb sos toplam : 21 net

Bu sene beklentim 78-79 tyt

Ayt mat 33/1

Edeb sos 34/6 veya 33/7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezunum
    tyt 81.5 > 88-89 hep boyleydi netler sene icinde
    ayt 55 > 62.5 sonlarda 65 ten asagi gelmezdi cok dikkat hatasi yaptim matta 38 beklerken 35 e indim

427 yerlestirme > 460 yerlestirme
    35k>20k civari gelecek

Edit: dershaneye gitmedim tum sene evdeydim pek calistigim soylenemez; baslarda iyiydi eylul gibi 5-6 saat calisiyordum ama ocaktan sonra gunluk ortalama 2 saate falan indi yani bir deneme cozup birakiyordum genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysis123 -- 10 Temmuz 2019; 8:17:8 >
  • Arkadaşlar çalışma temponuzu ve dershane desteği alıp almadığınızı da cevaplara eklerseniz sevinirim

• tyt 58-62 ayt 25-35 arası bir netle başladım tam hatırlamıyorum ama bu civarlardaydı. (12.sınıfım)
    Sınavdan 1 ay öncesine kadar 95-105 tyt 60-73 arası ayt yapıyordum. Sınavda ise 85.75 tyt 58 ayt yaptım. Sınavdaki hatam bilgi eksikliği değil takıntılı ve şanssız bir insan olmam, talihsiz şeyler yaşadım. Dershaneye gerek olduğunu düşünmüyorum, internette fazlasıyla kaliteli içerik üreten hocalar var. Bir konuyu bir hoca iyi anlatmıyor her kanala gir bak 5 dakika vermekten bir şey olmaz nelere vermiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6C7D81D2C -- 4 Temmuz 2019; 18:1:33 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.