sa arkadslar herkese gunaydın. ofise bir wireless yazıcı aldık. sımdı 5 bılgısayar bu yazıcıyı kullanacak. bunu nasıl tanıtabılırım acaba? her bılgısayarda wireless adaptör var. tektek hepsını yazıcıya mı baglıcam. yoksa bırını yazıcıya baglayıp paylaştıracakmıyım. yahut yazıcıyı modem e baglayıp da sonra dan her pc den modem yolu ıle mı baglıcam bı yardımıc olabılırmısınız acaba. yazıcı markası hpcolor laserjet 2840 hem windows7 hemde xp kurulumu yapacagım.
up
kendi ofisiniz mi?
hayır kendı ofısım degıl
Siz bu işten para kazaniyorsaniz bu işi bilmeniz gerekmez mi? hayrina yapmiyorsunuzdur bu işi...
quote:
Orijinalden alıntı: exeter
Siz bu işten para kazaniyorsaniz bu işi bilmeniz gerekmez mi? hayrina yapmiyorsunuzdur bu işi...
Valla ben de buna katılmadan yapamayacağım..Bu işten para kazanan bir profesyonel iseniz bir anakartın driverları nasıl bulunur bir yazıcı ağa nasıl tanıtılır bilmeniz lazım. Ama ekstrem bir durum varsa söyleyin ona göre yardımcı olmaya çalışırız. Örneğin, işyeri bir tanıdığınızındır,rica etmiştir vs.. İnsanlar bilgisayarcılara gidip para vermesinler kendileri yapabilsinler diye bilgi paylaşımı yapılan biryerde sizinkisi de çok ironik oluyor.
hayrına yapıyorum dostum sıkıntı yok. kendım muhasebecıyım. sadece bılgısı olan varmı dıye sordum herseyı paraya baglamayın lutfen. bıldıgımız seylrden para kazanıyoruz zaten. kımse bu ıslerı anasının karnında ogrenmedı.