Şimdi Ara

usb adaptör + ethernet kartı ile ağ kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar komşumla ortak kullandığımız bir internetim var kendi bilgisayarımda güçlü bir wifi adaptör var ve rahat rahat ağa bağlanıyorum ama laptopun wifi adaptörü güçsüz ve bağlantıda problem yaşıyorum ağdan oyun oynamak gibi bir derdim de yok masaüstü pcde ve laptopta win7 ultimate var...1 adet düz bağlanmış ethernet kablom var laptopta ethernet girişi de mevcut ama bilgisayarları bağlayınca unidentified network diyor bağlantı kurulmuş gibi oluyor ama internet laptopa gelmiyor masaüstünde mevcut çalışır vaziyette nasıl bir çözüm önerirsiniz...Cevaplar için teşekkürler biliyorum çok fazla benzer konu var ama ne denediysem olmuyor...

• ayrıca kasadan laptopu kabloyla bağlayacaksanız,
    kasadaki wireless ethernet kartının özelliklerinden internet bağlantı paylaşımını açmanız gerekir
  • Masaüstüne connectify programını kurup ev içerisine wifi yayın yapıyorsunuz olay bitiyor. Çok basit. Ben şuan 500 metreden laptopla alıp evde cep telefonumla ve diğer laptopla giriyorum. Ücretsiz ufacık bir program. Şifre de koyabilirsiniz ayrıca.
  • Peki masaüstü pcyi wifiye bağlasam ethernet kablosu ile laptopu ona bağlasam öyle internet paylaştırmam mümkün mü kendi bilgisayarımda usb wifi adaptör war çünkü kablolu olduğundan yan odaya koyuyorum oradan çok iyi çekiyor
  • Benim alıcım şuan balkonda. Ben odadayım. Yayın başlayınca aldığım neti yakından tekrar yayınlamış olyorum. SAlonda ve diğer odalarda fule yakın diğer cihazlarımla bağlanıyorum. Balkondan evin içine yayın yapıyorum. Ancak benim alıcım çoklu bağlantı ve yayın desteğine sahip. Mimo mu ne deniyor. Etkisi var mı bilmiyorum. Kurun deneyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım ben para harcamadan elimdekilerle yapmak istiyorum siz onu al bunu al diyorsunuz yaw bizde biliyoruz heralde modem alıp yayın yapmayı ben dediğim bağlantı elemanlarıyla yapamadım ona tavsiye istiyorum... connectify programını dememiştim rtl8187 sürücülü olan yani kullandığım adaptörü tanımamıştı uygun değil demişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberjackal -- 16 Ağustos 2010; 18:19:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberjackal

Peki masaüstü pcyi wifiye bağlasam ethernet kablosu ile laptopu ona bağlasam öyle internet paylaştırmam mümkün mü kendi bilgisayarımda usb wifi adaptör war çünkü kablolu olduğundan yan odaya koyuyorum oradan çok iyi çekiyor

burda mantık şu
    internete bağlandığınız bağlantı üzerine sağ tuş tıklayıp paylaştır yapacaksınız. böylece diğer çıkışta internet bağlantısını verecek.

yani masaüstü pc ye wireless adaptörü bağlayıp buinternete bağladıktan sonra wireless aağ kartınıza interneti paylaştır dediğinizde diğer ethernet çıkışına internet vermiş olacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 16 Ağustos 2010; 19:56:10 >
  • peki bunun için bilgisayarlara el ile ip atamak gerekiyor mu?
  • hayır gerekmez kendl ayarlar ipleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.