Şimdi Ara

Kablosuz Modemlerle İlgili Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde üç adet modem bulunmakta iki tanesi kablosuz bir tanesi ise kablolu. İlk olarak TTNET'in bedava verdiği TPLink kablosuz modemi kullanıyordum sonradan bozuldu gibi bir şey oldu AirTies kablolu modem aldım ve hala sorunsuz kullanmaktayım. Ancak evdeki aletlerin bir çoğunda internet gereksinimi doğduğundan kablosuz modeme geçeyim dedim ve Airties 5341 kablosuz modemi aldım. Ancak bu modemin ADSL ışığı yanmamakta. Çıkarıyorum kablolu modemi takıyorum giriyorum internete sonra tekrar 5341'i takıyorum ADSL ışığı yanmıyor. Kabloları doğru yere taktığımdan kurulumu doğru yaptığımdan ne bileyim kullanıcı adı ve şifresini doğru yazdığımdan eminim. Kablosuz modemle internete bağlanmamda manidar.

TP LINK'i de deniyorum olmuyor. Yani kısacası kablosuz modemlerle ilgili bir sorunum var.

Aldığım yere götürdüm modemi (Vatan Computer) orada adam gözümün önünde yaptı. Kurulumu falan gösterdi. Kabloları takacağım yerleri gösterdi. Ben biliyordum ancak yine dikkatle dinledim. Eve geldim yine yapamadım.

Bana yardımcı olurmusunuz? Lütfen... TTNET'i arıyorum bir türlü yardımcı olamadılar. Sorunum gerçekten büyük. Şu anda kablolu modemle yazıyorum.

• Up.

Orijinalden alıntı: Criminal

Up.

yardımı olurmu bilmem ama modemin altında MAC numarası var,o numarayı servis sağlayıcısına kayıt ettirin,ttnet müşteri hizmetlerini arayarak modemimi değiştirdim mac numarasını kayıt ettirmek istiyorum deyin.
    kablolu bağlanıyor diyorsun iş karışıyor.

garip bir durum.

pratik çözüm istersen kablolu modemle adsl e bağlan.
    kablosuz modemlerden herhangi birini access point olarak çalıştır.
  • büyük ihtimal kablosuz modemin ayarlarında bir sıkıntı var, hem kablolu modemle bağlandığınızda hem de 5341 i bağladığınızda ikisinin de ayar sayfalarını print screen ile buraya eklerseniz belki sizin gözünüzden kaçmış ufak birşeyi görebiliriz, yoksa sadece bu bilgilerle problemi çözmek zor.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.