Şimdi Ara

ZTE H3601P Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TurkNet'in verdiği modemolan ZTE H3601P in firmware'ini yedekleyip biri bana atabilir mi acaba? Modem root larken yedeğini almayı unuttum geri dönemiyorum.Biri yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Buradakini kullanmış:

donanımhaber forum
    Superonline ZTE ZXHN H3601P V9.0 Rootlama Yöntemi Bulundu TolgaGazi Farkıyla:) | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/superonline-zte-zxhn-h3601p-v9-0-rootlama-yontemi-bulundu-tolgagazi-farkiyla--162125574

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • Kumdan kale sana herhangi bir güncelleme dosyası gönderen oldumu eğer geldiyse ise yaradimi eskiye döndü mü banada yollayabilirmisin

• Fulton linki vermiş ama bence kurcalamayın türkçe olmuyor zaten. Ayrıca herhangi bir durumda servis sağlayıcı uzaktan müdahale edemiyor.Adam yolluyorlar onlarda modeme bakarda kurcalandığını görürseler sıkıntı çıkarabilirler.Tekrar eski haline döndüremedim ben.

Peki nasıl kullanıyorsunuz.ben kendi internet sifremi girdim modem niyetine kullanayım dedim m onu bile yapamadım.cop mu oldu cihaz

KVK teknik servisi bakıyor diyorlar acaba götürsem birşey yapabilirler mi.

Siz cihazı naptiniz nasıl kullaniuorsunuz

Ben internetten iki dosya buldum yükledim yine olmadi

Daha Fazla Göster
  • vlan yazan yere 35 yaz

pppoe kullanıcı adı şifre girip vlan id de 35 yapınca oluyor

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.