ZTE H3601P Modem
-
-
Hocam nasıl rootladınız anlatır mısınız dns bile değiştirilmiyor lanet modemde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Buradakini kullanmış:
donanımhaber forumSuperonline ZTE ZXHN H3601P V9.0 Rootlama Yöntemi Bulundu TolgaGazi Farkıyla:) | DonanımHaber Forumhttps://forum.donanimhaber.com/superonline-zte-zxhn-h3601p-v9-0-rootlama-yontemi-bulundu-tolgagazi-farkiyla--162125574_____________________________ Laptop: DELL 7566 - B6300W81C: i5 6300 HQ // GTX960M (4GB) // 8 GB DDR4 2133 mhz // 1 TB 5400 rpm
Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162) -
Kumdan kale sana herhangi bir güncelleme dosyası gönderen oldumu eğer geldiyse ise yaradimi eskiye döndü mü banada yollayabilirmisin
Fulton linki vermiş ama bence kurcalamayın türkçe olmuyor zaten. Ayrıca herhangi bir durumda servis sağlayıcı uzaktan müdahale edemiyor.Adam yolluyorlar onlarda modeme bakarda kurcalandığını görürseler sıkıntı çıkarabilirler.Tekrar eski haline döndüremedim ben.
_____________________________ -
Peki nasıl kullanıyorsunuz.ben kendi internet sifremi girdim modem niyetine kullanayım dedim m onu bile yapamadım.cop mu oldu cihaz
KVK teknik servisi bakıyor diyorlar acaba götürsem birşey yapabilirler mi.
Siz cihazı naptiniz nasıl kullaniuorsunuz
Ben internetten iki dosya buldum yükledim yine olmadi
vlan yazan yere 35 yaz
pppoe kullanıcı adı şifre girip vlan id de 35 yapınca oluyor
orijinal firmware bulabildiniz mi? Eski haline dönemiyorum ve 2-3 saatte bir internet bağlantısı kopuyor.
Bende ne yaptıysam root atamadım h3601p ye ben ana router olarak değilde mesh olarak kullanıyordum sonra guncelledıler ve bır daha mesh olarak gormedı yakınsak değişelım benımkı rootsuz senınkı rootlu ıkımızın de işi görulur mesh menusu ve tr069 bolumu açıldı mı root yukleyınce
Ben cihazı değiştirdim servis sağlayıcı başka bir cihz verdi.
_____________________________ Büyük başarılar, kıymetli anaların yetiştirdikleri seçkin evlatlar sayesinde olmuştur.
-
Türknet,telekom, süperonline olanları var,hepsimi kilitli,hangisi alınır, mesh olurmu, hiç birini vodafon fiberde pppoe girerek kullanamazmıyım, root yapanlar, yazılım atan,geri orjinal yazılıma dönemeyen var,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler