Şimdi Ara

KABLOSUZ EV ALARM SİSTEMİ 29TL ! [[BİTTİ]] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
22.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hareket dedektörlerinin içindeki jumper ayarlarının ne manaya geldiğini bilen arkadaş varmı?

2 pul (muhtemelen pulse kısaltması heralde )
    3 pul
    test
    10 min
    5 min
    DIR
    No DIR

gibi ayarlar var da
  • Arkadaşlar ben de aldım kurdum fakat kumandalarda mı sorun nerde bilemedim .kumandayı hiç algılamıyo pilleri yeniledim. yne olmadı aynı sorunla karşılaşan varmı. veya bu sorunu nasıl çözerim yardım lütfen.
  • -telefon hattı olmadan kullanırken biplemeyi önleme
    -kısmi zone olayını ayarlama
    kitapçıkta yazmayan şeyler heralde. (henüz kargom gelmedi)

ve anladığım kadarıyl kitapçığı pek açıklamalı değil. ama *#54*1* gibi şeyleri deneyerek bulamayız ki?
    diğer alarmlarda zone ayarları falan genelde böyle ayarlanıyor. telefon iptali falan da ö şekilde. nasıl yapacağız?

edit : bu arada yukarıda yazılan bormet marka sağlam gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 31 Ağustos 2009; 11:01:42 >

Sadece kontol paneli 307 TL imiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocturneox

-telefon hattı olmadan kullanırken biplemeyi önleme
    -kısmi zone olayını ayarlama
    kitapçıkta yazmayan şeyler heralde. (henüz kargom gelmedi)

ve anladığım kadarıyl kitapçığı pek açıklamalı değil. ama *#54*1* gibi şeyleri deneyerek bulamayız ki?
    diğer alarmlarda zone ayarları falan genelde böyle ayarlanıyor. telefon iptali falan da ö şekilde. nasıl yapacağız?

Cihazı bip leyen arkadaşlar bu özellik sabotaj özelliğiymiş. Hat kesildiğinde yada takılı olmadığında cihaz bip liyor.

Bu özelliği kapatmak/açmak için kumanda üzerinden "s" tuşuna basın sonra "0" ve "1" tuşlarına basın en sonda "#" tuşuna basın. Özellik açılacak yada açıksa kapanacaktır.

Böylece bu bipleme sesinden kurtulmuş ve hatsızda cihazı kullanabileceksiniz.

Cihaza hareket dedektörü almak isteyenler nirengi üzerinden 12$ dan temin edebilirler. Kapı dedektörü ve gaz dedektörü şuan yokmuş, yurtdışından sipariş verilmiş, gelecekmiş.

Ekleme: Kısmi alarm bu cihazda yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pıncır -- 31 Ağustos 2009; 12:35:54 >

• Güzel bilgi.tek dedektör için 12$ yerine daha güzel bir fiyat verseler.
  • Şu haraket dedektörünün içindeki jumperların manasını bilen yokmu yahu

Edit:Aradım sordum

5 min (5 dakikada bir haraketliliği kontrol et)
    10 min (10 dakikada bir haraketliliği kontrol et)

2 pul
    3 pul ise hassasiyet ayarı imiş.Fakat telefondaki eleman dir ve no dir ne işe yaradığını bilmiyordu heralde 2 defa sordum geçiştirdi default kullanın diye.

Firmayı biraz ilgisiz gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzm@n -- 31 Ağustos 2009; 14:57:42 >
  • kullanma kılavuzunda dedektörlerin nasıl tanıtılacağı yazılmış. evde excel alarmımın dedektörlerini bi deneyeceğim. belki uyar. bu 433 mhz onun frekansını bilmiyorum gerçi ama olsun bi deneyelim bakalım. eğer uyarsa bi firmayla anlaşıp toptan dedektör alırız.
  • bugun kargolarınız verildimi arkadaşlar. benim kargoya verilen üründe hala ön talep yazmakta hiçbir bilgi mesajıda gonderilmiş degil. firsatçiyiz ne yapacagını şaşırdı sanırım.birkaç arkadaşaımda aldı kargoları gelmedi

Saygılar.

Orijinalden alıntı: pentothale

Arkadaşlar ben de aldım kurdum fakat kumandalarda mı sorun nerde bilemedim .kumandayı hiç algılamıyo pilleri yeniledim. yne olmadı aynı sorunla karşılaşan varmı. veya bu sorunu nasıl çözerim yardım lütfen.

ben de yeni pil taktım. fakat kumandanın biri çalışıyor, diğeri çalışmıyor. nasıl çözecez bu işi? kumandayı sisteme tanıtma gibi bir uygulama varmı acaba?
  • bipleme sorununu çözdüm ama bu seferde alarm bozuldu ses vs çıkmaz oldu.. bende 02# yaptım bir sensor geldi. 03# yaptım artık ne yapsamda kumandalar devreye girmiyor. ne yaparsam yapayım hiç bir işlem yapmıyor. cihaz artık bozuldu.. fabrika ayarlarına dondür falanda yok . bunlar ne biçim adamlarmış kullanım kılavuzunda sadece cihazı tanıtmış..
    bana yardımcı olabilirmisiniz acaba. kumandalar ve hiçbir sensör devreye girmiyor.fabrika ayarlarına donmem gerek
  • Malesef cihaz hakkındaki fikrim "çok iyi iş çıkardım" dan "bu fiyata bu kadar olur" 'a döndü.Malzeme kalitesine diyecek yok , bana göre çok çok iyi.Sensörler en ufak şeye tepki veriyor.Gayet iyi.Lakin bir arkadaş kumandam çalışmıyor diyor.Diğeri bip sesi hiç susmuyor diyor.Benim cihazda iki bug var ;

Alarm bir çalmaya başladımı kesinlikle kumandadan kapatamıyorum.Direk pili çıkarmak gerekiyor.Artı olarak 10 kere aradımı yanlızca 1-2 kez uzaktan kontrolü çalıştırabiliyorum.

Nirengi'yi arayayım bakalım ne diyecekler.
  • Gerek kumanda da , gerekse kapı dedektöründe 12v çakmak pili olarak
    tasvir edilen pillerden kullanıyor. Perpa (tabii varsa) dışında bu pillerden
    temin etmek sorun değil mi sizce de?

Orijinalden alıntı: Ser_Tar

Gerek kumanda da , gerekse kapı dedektöründe 12v çakmak pili olarak
    tasvir edilen pillerden kullanıyor. Perpa (tabii varsa) dışında bu pillerden
    temin etmek sorun değil mi sizce de?

Gittigidiyor'da piller mevcut
    1977--Renault 12--1992 Renault spring--2004 megane 2 dinamik--2011 vw passat 1.6 mpi--2012 Toyota Corolla 1.33---2012 golf 1.6 mpi trendline---2017 passat 1.4 tsi comfortline-2021 passat 1.5 tsi act business
  • @pıncır
    kısmi alarm yokmuş yazmış ama
    sitede

"Kısmi alarm ve Sessiz Alarm
    Evinizde veya işyerinizde kısmi alarm fonksiyonunu seçerek sadece kapıları ve pencereleri koruma altına alabilirsiniz.Böylece evde veya işyerinizde kapı ve pencere güvenliğini sağlamış olursunuz.Evde veya ofis içersinde dolaştığınızda alarm devreye girmez.İstediğiniz sensörü devre dışı bırakabilirsiniz. "

yazıyor??????????

http://firsatciyiz.com/firsat/Spinber-JFX-2002-Alarm-Cihazi/KMP0000072.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 1 Eylül 2009; 13:02:16 >

http://www.jinhuicong.com/eng/ProductsAllZ.asp?page=1&id=1&Str=Wireless alarm system

Belki yabancı dili iyi olan arkadaşlar kapsamlı bir kullanım kılavuzu isteyebilirler.
    Bilirsiniz kullanma kılavuzları türkçeye çevrilirken oldukça kırpılıyor.

Elektronik Kart Tamiri
  • bendeki kumandalardan da biri çalışmamakta. Kumanda mı bozuk, pili mi yok anlamadım.
    Set olarak sorunlu ürünlerden sanırsam. 100 küsür TL versem üzülürdüm.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.